Sziasztok!
Ha kiégett a műszerfalon több körben is a lámpa és nem cserélem ki egyelőre, az tehet vmi rosszat az elektronikának, akksinak? Csak izzó mehetett ki, vagy feszültségszabályozó is?
A tanknak van vmi felfogatása a vázhoz ami ki tud lazulni? Már egy ideje elég lazának tűnik, amit onnan látok, hogy az úthibáknál ütődik a vázhoz. mit kéne meghúzni?
köszi.
Kedd reggelre zárt kertből eltűnt nagyon szeretett motorom, kérlek osszátok meg, segítsetek megtalálni!
TÍPUS: HONDA CBR 125 (2007)
Rendszám: ULK 556
Alvázszám: MLHJC34A455121816
Motorszám: JC34E5121816
Ha valaki látja ilyen vagy hasonló formában, írjon nekem vagy hívjon: 06 30 28 626 28.
Köszönöm.
Sziasztok!Gyári kipufogóm van és a dob rögzitésénél nem a végén van alul egy pici lyuk. Az gyári? nektek is van? most tűnt fel és eléggé idegesít hogy nem e fúrta ki az előző tulaj. köszi a választ!
Sziasztok! Nincs valakinek eladó karburátora? Elszakadt a légáramlás megszakító (a kicsi) membrán :S Hondánál 33000ft ugyhogy olcsob egy bontott karbi.
Ez nem az a kategória amit olcsón tuningolhatsz, 1-200 e rajolthetsz és 16-17 le lesz, ami megnoveli a fogyasztast es csökkenti az elettartamot.
Egy rendszert és sportlegszurot rá raksz kicsit dob rajta.
Az injektorost nem annyira dicsérték, szvsz karburátorost vegyél, utazó 90-100.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 125-ös CBR-t és az lenne a kérdésem hogy mennyire érezhető az hogy "kicsike" a motor? Mekkor az utazótempója? Lehet olcsón tuningolni? Az injektoros vagy a karburátorost az érdemesebb venni? Én 189 cm magas vagyok, nem lenne nagyon kicsi? Eddig egy 50-es SM Yamahát használtam.
Köszönöm!
10W-40 tökéletesen megfelel, csak legyen kiváló minőségű, én pl. Motul 7100-ast vettem legutóbb, 4000 Ft egy liter. Akksira nem tudok okosat mondani, az enyém 4 év alatt még nem bírt tönkremenni. Annyit általánosságban elmondhatok, hogy a gyárival megegyező legyen (méretben-teljesítményben), de készülj rá, hogy ha nem a gyárit veszed sok-sok ezerért, hanem egy "utángyártottat", borítékolható, hogy a felét nem fogja kibírni a gyárinak élettartamban.
Ha kiégett a műszerfalon több körben is a lámpa és nem cserélem ki egyelőre, az tehet vmi rosszat az elektronikának, akksinak? Csak izzó mehetett ki, vagy feszültségszabályozó is?
A tanknak van vmi felfogatása a vázhoz ami ki tud lazulni? Már egy ideje elég lazának tűnik, amit onnan látok, hogy az úthibáknál ütődik a vázhoz. mit kéne meghúzni?
köszi.