vasárnap is volt valami folyadék végig 2 kanyarban is elég hosszan ha Zirc felől jössz.mikor hazafele mentem akkor szórták fel szintén homokkal.ja mondjuk az ilyen faszkalapoknak kéne visszavenni egy kicsit.ne akarjon előzni ha nem tudja 2-3 másodperc alatt befejezni
én nemrég voltam ott, nem mentem gyorsan mer irták itt többen hogy valahol olajos volt az ut
nem láttam semmi olajat meg homokot
zircröl jöttem le a szerpentinen az a sáv nagyon tiszta volt
Hallo
Na szombaton nekünk is volt Csesznek,de lassan kész csalódás lesz
A ku... nagy olajfolt szombat du került oda,a kpm homokkal felszorta,ideális iven,életveszély
aztan egy kis teher kb 60 nal előzte az előtt 50 el haladó swiftet,kanyar bejáratánál,mindenki a fejét fogta a parkoloban nehogy szembe ereszkedjen le valaki
naná,megjelentek a jardok is
ja igen,én is szeretek temposan közlekedni,kajak sok motort lszoktam tolni azon a szakaszon,de pl volt egy csóka zx 10 el,ő minden-mindegy alapon ment
egy dolog gyorsan menni,meg más dolog eszetlenül,és felelőtlenül öngyilkos módjára menni
el kell ismerni tudott a srác,de az életét max a szerencsének köszönheti
hát egyik sem kis falat,az tuti.szerencsére ma kijutott a jóból,az st sima ügy volt
de akkor te megszenvedtél ma
bár a busa semmire sem jó,se cseszneken,se gyorsuláson.ma kiderült ez is
http://youtu.be/M4fj0Fcksp0
zöld?
nem láttam semmi olajat meg homokot
zircröl jöttem le a szerpentinen az a sáv nagyon tiszta volt
Na szombaton nekünk is volt Csesznek,de lassan kész csalódás lesz
A ku... nagy olajfolt szombat du került oda,a kpm homokkal felszorta,ideális iven,életveszély
aztan egy kis teher kb 60 nal előzte az előtt 50 el haladó swiftet,kanyar bejáratánál,mindenki a fejét fogta a parkoloban nehogy szembe ereszkedjen le valaki
naná,megjelentek a jardok is
ja igen,én is szeretek temposan közlekedni,kajak sok motort lszoktam tolni azon a szakaszon,de pl volt egy csóka zx 10 el,ő minden-mindegy alapon ment
egy dolog gyorsan menni,meg más dolog eszetlenül,és felelőtlenül öngyilkos módjára menni
el kell ismerni tudott a srác,de az életét max a szerencsének köszönheti
el is bújok jó messzire
de akkor te megszenvedtél ma
bár a busa semmire sem jó,se cseszneken,se gyorsuláson.ma kiderült ez is
Jimmy is tudja.Ramirez is tudja.Bogyó is tudja.
dh "kalev elvileg Écsen volt"
elvileg
szerencséd