Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neki is fog kelleni valami jóféle gyógyszer amit azonnal megkap és el is viszi és az ő aranya is az enyém lesz, ha további rokonok is vannak akkor többet kell rendelnem az aliról. 😄
És amikor a kórságos rokona garanciában visszamenne hozzád egy csípőfogóval, egy forrasztópákával, egy lombfűrésszel, egy tapétavágóval, egy lemezollóval, körömollóval és egy sajtreszelővel, akkor mit tennél?
Én az aliról rendelnék gyógyszereket és azt adnám akár ingyért is és miután elvitte a kórság őket 2-3 nap múlva magamhoz venném az összes aranyukat. Szerintem 2 hét múlva egy kamionnal sem tudnám elvinni. 😆
A gebasz egyik napról a másikra szokott? Nem. Akkor meg?
De a román példa csak példa volt, hogy segítsek neked, hogy antibiotikumot NEM csak vényre lehet beszerezni, és most még mindig csak a legális lehetőségekről beszélünk.
Jaj.
Na ez pont olyan mint a végrendelet sok embernél,majd megírom,majd megírom,hopp,meghalt az ember és nem írta meg.Szóval ha gebasz lesz már hiába akarod beszerezni hogy hasznot húzz belőle,vagy ha te be tudod szerezni akkor más is pont ugyanúgy megteszi.Egy háborúban annak van előnye,aki már előtte gondoskodott róla,azt meg ugye nem tudod meddig van az előtte.
Igen,te.Ezt javítottam ki.
"Te kezdted az ini-vel, hogy az aranyat hogyan cserélitek konzervre"
És megint tévedsz,mert amit írok az olvasható,pont ez benne a lényeg,bármikor elolvashatja ha úgy dönt.És mivel nem tudom mikor dönt úgy,így reagálok.
Minek vettem volna?
Arról volt szó, hogy HA át kéne menteni a pénzbeli vagyont valami anyagira, te pl. aranyba, akkor más, pl. én ugyanezt gyógyszerrel tenném meg. Azt soha nem írtam, hogy ez a tuti, azt írtam, hogy én azt gondolom, szerintem ez a jó (ha vagyont kéne menteni).
ÉÉÉÉn írtam hülyeséget? Gondold ezt át.
Ezt az írja, aki a saját bevallása szerint sem olvasható választ ír?
És te idáig mennyit vettél romániában?
Egy alapigazságot azért megtanítok:
Az, hogy egyvalaki valamit nehezen tud elképzelni, az nem jelenti azt, hogy a másik ugyanilyen nehezen tudja azt megvalósítani.
Romániában pl. három napra való antibiotikum legálisan megvásárolható a gyógyszertárakban most is.
Mibe nem mentem volna bele?Te írtál hülyeséget,én csak pontosítottam.De javaslom kérdezd meg az init
Vényköteles gyógyszer?Nehogy azt hidd hogy ha akkora gebasz lesz,akkor az emberek neocitránra meg algoflexre fognak vágyni.Az fog sokat érni amihez te sem férsz most hozzá.Még a mamlasz talán meg tudná ezt lépni hogy hamar az asszony gépén felír egy kupac vényköteles gyógyszert.
Ahonnét neked aranyad.
Veszem.
de mások is olvassák, hogy tudod, hogy nem vagy látható a számára, de válaszolsz neki.
Ugye, ha ebbe nem mentél volna bele, mindenki elsiklott volna felette, de így...
De honnan lesz gyógyszered?
Az hogy téged mire késztet,csak egy dolog.
A gyógyszeremre lesz MÁS vevő (cserélő). Ha így alakulna, nem esnék kétségbe, hogy egy féllábúnak az makacssága miatt a sorban állóknak azt kéne mondanom:
- Kérem a következőt.
Ha levágja nem kell az antibiotikum. 😅 Amúgy simán elképzelném, hogy inkább levágja tőből mint, hogy neked egy gramm aranyat is adjon a gyógyszeredért. 😁
Nekem? Én csak azt nem értem, ha tudod, hogy nem lát, de írsz neki válasz, ez engem feltételezésekre késztet.
Mert neked ez bizonyíték arra hogy lát?
Tényleg?

Akkor miért írtad ezt:

fireblade105
Viszont akkor neked nem lesz konzerved.
válasz | előzmény
#5867427 | 2024. március 9. 13:22
Nekem fűszereim vannak, isteni lett ma is a pulled pork street kitchen módra 😁
A hülyébbek kedvéért,azt nem látja hogy mit írok ide.
...mert odavinném a zsebemben szerinted, ahol a csere folyik?
Melyik adja fel előbb szerinted? Akinek rohad a lába, vagy aki mondjuk nem akar vadászni inkább kényelemből a konzervre pályázik?