Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Valaki használ Fox V1-2-3 sisakot? Írna róla pár szót? Boncteremben szinte semmi sincs róla.
Köszi a helyesbítés,és gratula Ádámnak!
Pontosítanék: Az Ádám egy ilyenben 90-el fejelt egy fát, és még ma is tesztel
szia.Megvan még a csizma?megméred nekem a belső talp hosszát?vagy az is jó ha leméred a lábad úgy ahogy a képen is van és akkor tudni fogom hogy jó e
Szevasztok!
Van valakinek valami infója vagy tapasztalata a Shoei RF-1000 sisakról?
Sziasztok!
Moto Gp felsők rendelhetők L.XL méretben 15000Ft/db áron.
bali105@t-email.hu 06303210309
kuldtem e-mailt...
zsolt19650625@freemail.hu az emailem,de szivesen fel is hívlak telón,ha megadod a számodat.Tudod,"céges" telefon
szep! a tobbit e-mailben megbeszelhetnenk... markisa_17@yahoo.com
Keresek- L-es caberg condát- feketét, lehet új, csak ár legyen jó. mail- hankok@freemail.hu
Küldöm a kért képeket!
Hali.
elore is koszonom!
Akkor majd délután teszek fel képeket.
Hali.
nem tudok mms-t fogadni... :-( csak e-mailre...
Ja,bocs.MMS-en rögtön tudok képet küldeni,ha adsz egy telószámot,ahová küldhetem!
Hali!
Shoei Z-ONE,piros-fehér-fekete YAMAHA felirattal.A Lővey Ádám tesztelt ilyen sisakban néhány évet.Képekkel próbálkozom majd,de egy kis időt kérek,mert éppen dolgozom.
Hali!
erdekel!kepeket kaphatok? melyik model?
Hali!
Nekem van egy "L"-es Shoeim,kívülről tök szép,csak a belseje van szétrohadva.Ha érdekel,megeggyezhetünk!
Szép napot!
Na ezért rendelek én már csak előre utalás után bármit is bárkinek, vagy legalább a fele előre, akkor baj nem lehet........
Eladó Wintex 2 részes, 56os méretű bőrruha.
Szép állapotban, ésésmentes, full protektoros. 1.5 szezont használt.
Eladás oka: az utcai motorozást szüneteltetem egy ideig.
Ára 35eft. Szerintem ennyit bőven bőven megér!

A sisak M-es méretű, gyakorlatilag új.
25eft-ért vihető.
hello

új vagy használt bőrruhát keresek, 54-est kéne asszem 185cm és 88-90 kg vagyok.
találtam 49 ért zsír új tschult jónak tűnik bár nem ismerem a márkát erről vélemény?

illetve ajánlatokat várok használt vagy új ruhára lehet 1 vagy 2 részes is lényeg hogy ne legyen szétszakadva meg hasonlók, + ne legyen túl drága
en meg a bogarakat utalom, ugy hogy pinlock+bogarhalo lesz :-) zalaegerszegen felprobaltam az x spirit 1-est... na azt sajnalom hogy nem vettem meg.... a penz elszalt, sisakom meg persze hogy nem lett...
Igen, XR1000 - nagyon bejött, mert könnyűnek érezted a kiváló aerodinamika miatt. Nem adtak az Araihoz, de a Shoeihez se. Külön kellett venni (mondjuk utáltam, mert ha nem volt pinlock akkor nagyon párásodott).
hehe a shoei xr1000 volt? az araihoz nem szokot bogarhalo lenni?
Az. Ha nem megy el ennyiért, akkor évekig használom. A Shoei is jópár évet lehúzott velem minden gond nélkül. Ezek a japánok tudnak valamit.

Egyébként ma lőttem a vaterán egy schwalbe-t 18e-ért. Hozzá egy ilyen sisak........