Most nagyon elgondolkoztam ezen a levehető állú sityakon. Ez a HJC IS multi még tetszik is, főleg, hogy mindenhol azt írják sokkal jobban kilátni belőle. Csak kérdés, hogy az állrész nélkül feltudom-e tenni úgy, hogy rajtam van a szemüveg.
Hein Gericke Pro Sports Protektoros váll, könyök gerincvédővel. Szinte új, karcmentes állapotban! Le zipzározható kabát résszel méret probléma miatt! Olcsón eladó! 38eft kb 50 es méret!
Diadora sport csizma 43 as újszerű állapotú féláron 22eft ért dobozában eladó!
szia 42 -es ....de tényleg jó 42 lábra nekem a többi cross csizmám általában 43 volt...köszi az érdeklődést ( ja van egy 44-es axo boxerom , az is eladó) Üdv Zsolt
S-es volt az enyém is, 2 hónapot használtan vettem 70ért, jó fogás volt. nekem még a kék-fehér-piros változat volt. a perec után meg elvitte a biztosító, de kipengették.
én itthonit vettem, még a számlája is megvan.
a minimális kipróbáláson kívül még én sem tudtam döngetni vele, mert múlt 7végén hoztam és bejött a szar idő. mekkorát vettél?
akkor mákod volt,hogy Te legalább ennyivel megúsztad,olaszból hoztam,de nem próbáltam még ki,csak itthon a szobában,nekem poicit kicsi,itthon jöttem rá,én is sok jót olvastam róla,talán el tudom adni,én 380 € találtam legolcsóbban,itthini forgalmazónál meg horror
nagy perec volt, tele bukfenccel és pofáncsúszással...agyonzúzódva, de törés nélkül, egy ujjam maradt tré. az eséshez képest szavam nem lehet, pedig vittem a jobb tükrét és kilökte alólam a motort.
marad a robi, meg befektettem autóba.
ilyen sisakom volt, mint neked, soha jobbat...
roncsként eladva (kép az adatlapon). összecsuktak a máj. 1.-jén, ha nem menekülök frontál...telibe levágta a kanyart a szembejövő.
most vettem egy 200-as Runner-t.
Thor 50/50 csizma,szép állapot,talp/csatok hibátlanok. Mérete 47-es.Ára 14 ezer.