Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
Nem rá való? Hőálló gumigyűrű van alapból odarakva, de ha ilyened nincs hőálló RUGALMAS szilikont neki és volt probléma nincs probléma.
Hellosztok olyan probléma lenne 1 suzuki rm 125-ös os 1989-es motorral hogy a kipufógó könyök ahogy bele illeszkedik a hengerbe tul nagy a hézag mit lehetne oda rakni vagy csinálni vele?
Elöre is kösz
LOCO 4x4 TROPHY „Zselic”, "Enduro és Terepjáró verseny"
2012. május 5. szombat
Bárdudvarnok
( korábbi rendezvényeink képei a honlapunkon www.loco4x4.uw.hu ) J
hali én kaposvár a Honda kereskedésben vettem bementem bevittem az alaplapot és adtak egy-et csak hiába tettem fel azt mivel nekem az alaplapom is szar volt...eltört a felfogatási pontja és normálisan nem tudtam megoldani a felrakást így vettem komplett gyújtást! De ha gondolod kimérem a jeladót amit vettem hozzá elméletileg jónak kell lenni-e és megmondom h jó vagy sem!
Szerintem csak komplett alaplapot fogsz tudni cserélni, esetleg öreg elektromos szaki újratekercseli neked, talán Laci_10(RMX fórumon) csináltatott ilyet, nála érdeklődj.
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Sziasztok
RMX250 94' SJ alvázszámoshoz keresek gyújtás jeladót
ha valaki tud vagy tudja hol érdeklődjek írjon ( Szatyinak/Gerecse nincs )
köszönöm előre is
Köszi így már megy
neked,kell lregisztrálni? vannak azok is,de van minden szarhoz alkatrész,talán akad épp rmx-hez is persze nem tuti de telefont sztem megér menj rá h "keresés" és kiad mindent,ne állíts be semmit csak simán kereső gombra menj.ott van 1-2 apróság de nincs minden fent elvileg,telefonon érdeklődj.
david0330 nekem irtad

ha igen én nem vagyok regisztrálva itt :)
És itt csak motorok vannak nem ?
http://www.krosszmotorok.hu/ előtte sztem hívd fel őt hátha.
Gyújtás cuccok a Jekl-nél vannak úgy néz ki h. jeladó mert annak nincs ellenállása és azt hajtunk rá RM-ét mert RMX tuti nem lesz majd este többet tudunk mert Szatyit hívja fel
Mi újság a gyújtással?
Lesz az RMX-ből valami? Ennyi zséből már tényleg vehettél volna egy régebbi 300 as endúrót, mondjuk amiért vettem + amit ráköltöttem a 5 év alatt a sajátomra, amióta nálam van, már én is


Jogos.
Igen csak a hosszát szokta kérdezni, de aztán majd pislogsz amikor az anya lóg a felniben vagy a kapott küllő feje nem megy bele az agyba esetleg ha 4,5-es küld és a küllő nem megy át az agy lyukán, bár fúróval meg lehet oldani sok dolgot

Szerintem egyet vegyél ki és merd le és olyat rendelj, ha csak párat cserélsz, ha átfűzésről van szó, mert új felni, akkor az új felnihez mérd az anyát.
Hello.

Köszi a kimerítő választ, megmérném én de nincs itthon a gép most. Bartha Sándort hívtam ez ügyben, csak a küllő hossza érdekelte, mást nem kérdezett
Ősszel lessz 1 eladó cég 450 es győri moci 09 es
a legstrapabírobbak azok a gépek amelyek nem üzemórásak pl drz. Csak azzal nem hiszem h nagyon jó pályázni...sztem vmi endurokrosszt vegyél,azzal jó endurózni és páylázni is lehet vele,fogyasztása is jobb a krossznál,bár 4t-nél nem tudom h mennyi a különbség.
Am 2t miért nem jó?
Hello
Olyan kérdéssel illetve kéréssel fordulok hozzátok , hogy tudnátok e nekem segíteni abban , hogy meg találjam a nekem való gépet. Ugyan is motor váltás illetve vásárlás előtt állok. Cross vagy enduró az elképzelés és csak 4 ütemű, és ezen is belül a és 400-450 kategória max 525-ig ,de legfőképp a 450-eseket céloznám meg. Véleményetek szerint melyik a legjobb ár érték arányban ? kb 600-700 ezer forintig tart az anyagi keret . Melyik lenne a legmegbízhatóbb , legstrapabíróbb , és motorikusan is felújítás nélkül melyik bír legtöbbet mondhatnám így is ... idézőjelbe hogy legigyénytelenebb ? Leginkább endurózni használnám bár néha nagy ritkán 1 kis pályázás is szóba jöhet. Így üzem óra terén mik a tapasztalatok vélemények észre vételek ? Mik azok a szervizek vagy igények amit a gépnek meg kell adni és milyen időközönként ? Itt értem a legapróbb lánc karbantartástól a blokk felújításig . Leginkább a Suzuki, Ktm, márka érdekelne de számításba jöhet még a Yamaha és a Honda is persze ezeken kívül szívesen és nagy örömmel meg hallgatom a más gépekről írott infókat is :) Segítségeteket előre is köszönöm ;)
Üdv.: Dani
jól rémlett a feje búbjától a végéig 192 mm, de nem csak a hossza lényeg, hanem a vastagsága, a fej átmérője, a menet emelkedése is ha külön veszed anya nélkül, sőt a küllő anya átmérők se mind1,
ha tudod bocsi,h ezzel fárasztottalak, ha nem tudtad figyelj rá
Vegyél ki egyet és mérd le enyémbe 192mm ha jól rémlik, de mindjárt mérek neked, van kirakva pár tartalék.
Halihó.

Valaki meg tudná mondani, hogy RMX 250-nél mennyi a hátsó kerékben lévő küllő teljes hossza?
Hát akkor nem tudom belevágjak egy ilyen vételébe vagy nem, majd meglátom.Azért köszi a felvilágosítást.
bár ahogy néztem nincs nagy választék gg-ből, ktm-ből van 200 ccm az se rossz (én is olyat akartam) csak drágák voltak,ami meg 400e körüli az meg öreg volt.
jó a 250 gg fogyasztása is jó sztem meg minden, a motorja sztem pöpec,bár én olyan helyről vettem ahol összevannak rakva a gépek,mondjuk ezért kicsit többet is kérnek érte de 400e 02 évjáratért sztem "jó" ár főleg h nem kell rá költeni csak tankolni mondjuk az bőven elég... bár én uyg tudom h mivel bevált a motorja ezért több éven át ugyan ezt a blokkot rakták az új évjáratba is ,sőt ha 300 ccm akarok akkor elvileg "csak" hegert kell vennem meg persze dúgót rmx-hez nem tudok hozzászólni láttam dew felvetette a gg-t,gondoltam írok
Szia úgy nézem gyújtótekercs, majd többet tudok ha leveszem az alaplapot