Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a tuning dob nem "E" ,mint általában a többi sem ,nem arról szól ,hogy akörnyezetvédlmi előirásoknak megfeleljen. Amugy az irányár 44000 ft.
A dobba lehet furulyát rakni? "E" betűs? Mennyit kérsz érte?
650-es dragra keresek kipufogó dobot. Meg tudná mondani valaki, hogy a 650-re felszerelhető-e egy 1100-es kipufogója? Milyen átalakítás szükséges?
Sziasztok. Segítséget szeretnèk kérni abban hogy elrepedt a karburàtorom az elsö hengeré. Valaki tudna nekem akàr egy fedelet vagy bármit akàr egész karburàtort is megveszem. Vagy valamit ajànljatok lègyszi
Eladó 1100 -re nyitott dob,állat hanggal! Nem üres cső hővédővel bélelve.
Eladó 1100 -re nyitott dob,állat hanggal!
Sziasztok,

segítség kellene, Yamaha Dragstar 1100 Classic színkódját hol találom meg a motoron? A Yamaha szerviz szerint nincs ilyen, mert színre fújt elemet lehet hozzá kapni.Ez igaz?köszi!Zo
Sziasztok 1100 es clasic -hoz keresek kiegészítő lámpát (ködlámpa) ha valaki valamit elfogadható áron megköszönném.
Széles utat !
Sziasztok!Nekem egy yamaha dragstar 1100 classic motorom van és furcsa súrlódó hang jön menet közben ha kihúzom a kuplungot a kardán és a motor blokk környékéről. Nem tudom tud-e valaki segíteni valakinek volt-e hasonló problémája
Szia!
Nekem is hasonló problémám volt a gyári kormánnyal csak nekem az 1100-ason.Sikerült szert tennem egy Wild Star kormányra,a különbség ég és föld nekem nagyon bejött!Én csak ajánlani tudom!
Sziasztok! Tanácsotok szeretném kérni. A motoromon gyári kormány van. XVS 650A 2005-ös gép. Viszont nekem megfájdul a hátam mivel magas vagyok és elég hátul ülök és előre kell egy kicsit hajolnom vezetés közben. Kérdésem az lenne, hogy milyen típusjelű, vagy méretű kormányt keressek ahhoz,hogy kb. 5-10 cm-rel közelebb legyen a szarv és ne keljen előre görnyednem? A kormány stílusa nekem megfelel a gyári forma csak legyen kicsit hosszabb.
Segítségetek előre is köszönöm.
Kedves motoros társaim!
Megkérlek titeket megosztásotokkal segítsétek a rendezvény népszerűsítését,segítsünk ezeknek a gyerekeknek egy napra elfelejteni hogy betegek.
Hisz tudjuk egy egészséges gyereknek 1000 vágya van,egy betegnek csak egy,hogy MEG GYÓGYULJON.
Sziasztok. Lenne egy apro dolog ami nekem fontos lenne. Az a csavar kellene nekem ami akumulàtor fedelèhez valo ami középütt ilyen nyulványos a lopâs gátlàs miatt és torx feje van azt hiszem. és egy spéci csvarhuzo van hozzá. Csavarhuzom van csak csavarom nincsen. Természetesen nem várom el ingyen.
szia..... csak első sajna..a hátsót azt eladtam az 16 os volt.... üdv...
Üdv. A Képek a kipufogóról. Bevallom nem tudom jó-e 650-re, tuti 1100asról származik.

Tomi
A hosszukás lámpáju 73000Ft, 37 Literes darabja.

A kockáslámpás 70000Ft, ö olyan 30Lit-ig.
Alkuképes?Nyitott vagy teljesen gyári?
Dragstarra való, mennyi pénz?
Szia
650es gépre való?Mennyire sérült, karcolt, rozsdás, Látom van Kép de mégsem olyan, egy elviekben hibátlan motorra lenne majd.Ár Alkuképes?
Szia csak első gumi vagy első, hátsó tehát szett?
650es Dragstarra jó?Hogyha Igen, Képet kérhetnék?
Sziasztok. Eladó egy 1100-as Dragstar kipufogója apró krómhibával.
Érdeklődni 20-325 34 55 Irányár:30 e
Üdv: Tomi
Sajna nem jó a dragra!170/80 15 (ez a jó méret) ha ilyened van,akkor érdekel!
SZIASZTOK..ELADó a képen láthato cruiser-chopper gumi jó állapotban.... japán gyártmány...DUNLOP D 404 150 PER 90 PER 15 MC .... 9.999FT gabor8181@freemail.hu sokat vagyok ausztriában ezért nem mobilozok... de emilt naponta többször is olvasok... posta megoldható.. tiszteletem