Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam is üres a doboz, csak belemegy a gumicső, és kész.
Mivel én voltam a megszólított én is reagálok. Nem szoktam a kérdések mögött semmit keresni,csak azért szálltam bele mert mindenki csendben volt amikor Lóri kérdezett. Remélem nem új neked az,hogy két(2)Lóri van? Molnár aki nyíregyházi,és Vajda aki Szatmárnémeti-be való motorosgyerek. Akinek én írogattam az Molnár Lóri. Valóban nem igazán bonyolult dolgokat kérdezett,ezért vettem a bátorságot,hogy csupán tapasztalataimra hagyatkozva válaszoljak neki. Ha ezeket Vajda Lóri kérdezte volna bennem is felmerültek volna kételyek,bár hangot nem adtam volna neki. Szerintem mindkét Lórinak van viragoja és remélem lesz olyan gurulás amikor összefutunk mindkettőjükkel! Maradok tisztelettel.
Enyémen sincs.
egyszer most a télen nekem is fennakadt a tű. Csöpörészett is az üzemanyag. Szerintem akkor nem kell rá szűrő, ott nemigen mehet bele por.
Szerintem túlfolyó, azért gondolom mert amikor fennakadt a tű ott folyt ki a benya. Hogy kell e rá szűrő nem tudom, meg kéne nézni a virago ro-n. Lehet hogy van róla fotó.
Ha venni szeretnél készletet feltétlenül három darabosat vegyél.
remélem, tudnak 40-est hozni.

Köszi Lori neked is!
Köszi, akkor a vadiúj karika (45 mm-es) jó lesz a hátsó henger meg a csonk közé, és akkor vennem kell egy 40 mm-est is, a csonk és a kipuff közé.

Most látom, hogy kimeritetted a kérdést
A nagyobbik 45 mm, 46 ot mértem mert ez már ugyebár össze van préselödve, a kisebbik sajnos nincs meg
Itt van a kezemben a hátsó hengerhez csavarozható csonk ami öntött vasból van. Tolómérővel mérem a méreteket. Sokan nem tudják de a tűzkarika tömítés készlet három darabból áll. A két nagyobb karika aminek a külső átmérője 45mm. Az egyik az első henger és a kipufogó közé a másik a henger és az öntvényből készül csonk közé kell be tenni. A harmadik kisebb karika külső átmérője 40mm. Ez való a csonk és a kipufogó közé.
Szia Nagyi!

Látom, neked is áltankos Virago-d van.

Köszi a tűzkarika méretet!
Veszek is ebből.

Kérdésem még, hogy a bal oldali krómozott "vesébe" egy-egy gumicső megy a két karbiból, a felső részükből. Itt szív a karbi, vagy csak egy-egy levegőző cső ez? Nem kéne eléjük valami szivacs, ami szűri a port?
De, arra. Amelyik előre jó, az a méret hátra nagy. Kb. 3-4 mm-rel kisebb átmérőjű kell hátra, de nem tudom a pontos méretét.
Üdv. Nem a tűzkarikákra gondolsz?
A kipu és a csonk találkozásánál 40
A szervízmanual-ban sem találom ezt a méretet.
Itt van (egy korábbi hsz-ben olvastam), de a méretét nem látom.
Lori007!
Én ősz óta vagyok a fórumon de mielőtt bármit is írtam volna visszaolvastam az ÖSSZES hozzászólást. Ha valaki ugyanígy tesz az ismer Téged és az előzményeket.
Sehol nem találom, hogy a hátsó hengerhez mekkora kipufogótömítés kell. Tudna valaki segíteni? Kicsit kisebb az átmérője, mint az elsőnek. De hogy mekkora?
Ez a beszéd, ne csüggedj!
Én csak próbálok olyan ember lenni aki nem hal meg tudatlanul és ha v.mibe bele kóstolhatok akkor miért ne, nah meg a pénzhiány is közrejátszott akoriban, nah de lényegtelen , köszönöm, hogy valósnak hiszel
Szerintem ne szívd mellre a beszólásokat, teljesen felesleges. Régóta figyelem a hozzászólásaid és pl. számomra tök szimpatikus a lelkesedésed! Legalább is nekem ez jön le a hozzászólásaidból!
Igazad van, köszönöm