Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv,Cagiva Canyon 600 hoz van eladó láncvédő-sárvédővég-ár:25.000---70 599 38ötvenöt
Sziasztok Cagiva Wmx 125 re keresnék Rezót ha valakinek van az jeleze már előre is köszönöm
Sziasztok Cagiva canyon 600 96 kapni valahol új alkatrészeket ?
Cagiva Freccia dolgok érdekelnének megvételre pl. ülés alatti sárvédő + szerszámtartó , benzintanknál a dekli alatt lévő motyótartó , hőgomba , víztartályon tágulászáró. Bármi ami Freccia érdekel + ha valaki tudná matricákat hol tudnék beszerezni Konkrétan a Lucky Explorer érdekel mivel új fényezést kaptak az idomok piros - fehér és anno az idomokba illeszthető felfogató gumiszett is érdekelne . Minden segítséget előre is köszönök
Sajnálatos módon a legyártotatott égéstér fedő elég silány minőségű lett, de kb 1 órát így is pöfögött a motor, videóm van róla. Viszont a továbbiakban nem akarok ezzel foglalkozni, ha valakit esetleg érdekelne megvételre a motor az acs.gabesz84@gmail.com címen jelezze. Maga a motor egyben van, megvan hozzá minden idom, alkatrész. Pár apróságot leszámítva teljesen menetkész. Lámpák, indexek, visszajelzők működnek (km óra spirál kell), lánc lánckerekek jó állapotúak, fékek jók (hátsó fékmunkahengerbe kell membrán), az ülés szakadt, de a szivacsozás ép. Önindítót kell bele még, de tolásra egy fordulatra beröffent. Meg persze az említett égéstér fedél. Nem bontom meg, csak egyben eladó. Én 150-re gondoltam, ha valakit érdekel.
Szia. Találtam egy céget aki legyártja, most várom az árajánlatot, náluk van már a hengerfej.
Műanyag cuccokat leghamarabb szerintem ebay-en találsz, legalábbis én ott bukkantam rengeteg dologra és csak innen Olaszországból.
Szia, sikerült megoldani a hengerfej problémát? Nekem 2 ilyenem van, de mindkettő repedt. Mi esztergáltattunk hozzá egy hengerfejet. Tök jól működött. Sajnos a fiam ma összetörte a gépet. Nem tudod, hol lehetne műanyag idomokat (fejidom, fényszóró, műszercsoport) találni hozzá értelmes áron (Cagiva Cocis 50 Lucky Explorer)?
Sziasztok. Páromnak sikerült szerezni tanuló motornak egy Cagiva Cocis-t. Namármost jelenleg nem üzemképes, kellene rá a hengerfejbe az égéstér felső része, lehet olyat még kapni valahol? OEM számot sikerült találnom (cagiva - 800068846 - head, cylinder) de sokra nem mentem vele. Esetleg aki tett ilyen blokkra 70-es hengert, mi ment rá? Cagiva cocis-prima-supercity elvileg ugyan az, de hogy pontosan milyen blokk van ezekben, nem sikerült rájönnöm.
Sziasztok!
Cagiva Super City 50-em blokkját szeretném felújítani. Tudtok ajánlani forrást, honnan lehet beszerezni hozzá új alkatrészeket? Gilardoni 2 hengert, vagy jobb olasz tuning szettet, kínait nem szeretnék😀 Kuplung bowdenr, lamellát, főtengelyt, stb. ami kellhet még. Amúgy ennek alu NiCaSil-os már a hengere, vagy perselyes? A válaszokat előre is köszönöm!
Nem feltetlen, fordulaton kevesebb ideje van a nyomasnak 'elszokni', mint alacsony fordulaton.
Kompresszió az szerintem jó, ha fordulaton van van benne erő. 2 esbe is nehezen fordul at a kerék.
Kompresszio?
Üdv, Sziasztok :) adott egy Cagiva elefant 125. Olyan problémám lenne, hogy üresben kipörög ahogy kell..viszont! Ha be rakom sebességbe és engedem fel lassan kuplungot lefullad, mintha nem lenne benne erő. Ha sikerul ki indulnom vele és tartom a fordulatot akkor húz rendesen. Aki tudna pár tippet adni, hogy ez mitől lehet azt meg köszönném.
Ezt régebben a suzukinál darabonként is lehetett kapni az alsó, felső tömítést és a pipát úgy 15 éve ez kompletten volt olyan 6-7000 körül, nekem vannak még darabok talán egy komplett is, de lehet, hogy már rég odaadtam valakinek. 🤔
Mostaniról van képed? Mi a baja?
Hello :) Esetleg nem tudna valaki karburátor t egy Cagiva t4 500e hez ? Vagy esetleg helyettesíthető e más karburatorral ?
Keress “tányéros” pipát azzal meg fogod a vizet. Sajnos ez gyári probléma a sövö blokknál..🤪
Üdv! Cagiva Raptor 650-esem az első hengernél bengedi a gyújtógyertya pipánál a nedvességet a gyertya tövéhez, a teljes pipa ujra cserélése megoldaná a problémát? Amúgy hol is lehetne konnyen tipus azonost beszerezni a legkönnyebben? Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok cagiva 350 t4 öninditót keresek. Előre is köszi
Hali cagiva mito-hoz keresek vízpumpa lapát és tengely,önindító behúzó fogaskereket ha esetleg van valakinek
Helló! Mi érdekelne?
Halihó, van itt Navigátor tulaj? Egy kis info csere jól jönne..👍
Sziasztok Cagiva Blues motorom blokkja behalt, hengerfúrásra tudtok valakit?
Sziasztok, Cagiva Blues-hoz keresek bármilyen alkatrészt, vagy infót..
Üdv. Segítsetek nekem egy ilyen fogaskereket beszerezni. Super city 50 es a masina. Az sem lenne baj, ha meg lehetne oldani berugósra ezt a paripát.