Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiszámoltam. A beállított 1/500sec expoziciós idő alatt 20cm elmozdulásnak kell lennie.
Sajnos hátulról fényképezve, nem igazán látszik de szerintem nincs 20cm elmozdulás, legfeljebb 10 ami értelem szerüen fele akkora sebességet jelent...bár akár hiteles is lehet ez alapján. Ami gyanus, hogy az árnyék élesebbnek tünik mint a motoros, de sajnos a laposszögü rálátás miatt ez sem döntő.
Az árnyék megfelel az adott korülményeknek.
A tulajdonságokban található paraméterek megfelelnek a képen látható szükséges fényviszonyoknak, tehát eredeti is lehet. A PS bejegyzése szinten nem döntő mert vágást/szinkorrekciót, meg webre optimaliálást én is mindig ezzel csinálom.
Az az érzés hogy utólag vágták össze szerintem a bemozdulás miatt van.
Nos, ha valaki nem hinné,hogy a kép valódi, akkor most megmutatom az eredetit. Látjátok? Az elözö képen nem is látszik, hogy a haverja meg 531 km/h-val tép el mellette. (Egyébként fiúk a work path-ot rajtahagytátok, úgyhogy nem is kellett körbevágnom a szerencsétlent. Meg ahogy észrevettem, van rajta egy kis Motion Blur Filter is, de az élethü elmosáshoz elötte a kép szaturációját le kell venned. Ettöl nem lesz olyan éles a kép, sokkal élethübb. Számítógépes grafikus vagyok... !!!) Kezdetnek nem rossz!
Na látod ilyennel én is szoktam találkozni sőt még 250km el is, de az a tulok rendőr az istennek sem akarja elhinni hogy az olyan tábla volt . De most hogy van róla fényképes bizonyíték, igy most talán már elhiszi!!!
Ez itthon van.....
Hát nekem fingom nincs mit jelent az a pontmátrix, vagy dotmatrix, de nem tudom hol találnánk olyan útburkolatot kis hazánkban, ahol 315-tudsz húzni, ráadásul ha megkukantom a képet nekem a kölök nem tűnik olyan "ráhasalósnak" mint ahogy az megkövetelné amikor ilyen zúzósat mész!!!! Szerintem ez vicces kis beugratós kép!
Huu, ez tenyleg dotmatrix. Viszont, hogy mi van a tulajdonsagokban az semmit nem jelent. Vhogy akkor is gyanus na! :)
Na ha erősen megnézed azt a kijelzőt akkór látszik hogy pontmátrixos tehát a teljes felületén vannak ledek ügyhohogy azt ír ki amit akar! De ha a képen jobb klikk/ tulajdonságok/ összegzés és látszik minden adat........ Milyen géppel csinálták, mikór, felbontás, stb.... sajna ott van a photo shop neve is........
sorry...........
Az én NINJA-m fél kilóméterrel arrébb 400-at ment!!!
Ütős?!!?
3 kerekű Hayabusa megvolt?
Én nem akarok kötözködni a képpel de ha rázoomolok a képre v.hogy a motoros sem biztos,hogy ott volt amikor ez a kép készült. Az árnyék? Nem hiszem,hogy bonyolult megcsinálni! De jól mutat!
JA, ha ok mondtak az maaas

En meg olyan kijelzot nem lattam ami 3 karakteren mutat szamokat de a kozepso karakter csak 1-est tud mutatni, de gyozzetek meg!
Hát ezt a képet az SBK-s srácoktól kértem el mailben és ök mondták hogy ez igazi és nekem sints semmi gyanus rajta....
Annak a kawának ha jól emlékszem 321 a vége , ki van iktatva az elektronika meg asszem van rajta versenyszett is.... Valamelyik régebbi SBK magban van rolla cikk...
nekem is van par ilyenem
Bandi, nem latod, hogy a kawa is fake???

Mano, igen mert Manilaban lepes/h van nem km/h

cso''ga'z
VFRel 353
ez a faszi meg 400-al szakit manilában
Ezt komolyan mondtad mert ha igen akkór !!!!

Vagy az emlékezeted csal vagy az órád de nagyon.....
Meg jo hogy nem, en a VFR-emmel ugyanitt 353-at mertem!
És még sokan nem szeretik a kawákat..... Nekem nagyon tetszenek csak én fejreállnék vele....
De rossz
Hehe! Ezt a kép már ismerős a SBK olvasok között mert..... Kawa ZX10..... 315km/h..... M0 bevezető.... Rider.: titok
akkor ezt a V8 as BMW-t nezzed
nem viccelnek az indonez zsaruk