Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! :D Holnap meg is nézem :D
Ugye ugye? Az alapoknál érdemes elindulni. Vagy kihagytad vagy elnyalódott. Inkább az első. Egy jobb fajta alátétből tudsz csinálni vagy veszel pár forintért.
Ék lessz a gond lefogom a tengelyt akkor is tud forgatni a lendkereket
ja jó!
A lendkerék és a főtengely között. Ami nem engedi hogy elforduljon a lendkerék a főtengelyhez képest!
gyertyát cseréltem úgy se jó! :( milyen ék?
Hmm! Őszintén szólva nem tudom hogy néz ki a gyári gyujtás de szerintem nincs sok külömbség a többitől! A lendkerék alatt van az alaplap vagyis állórész ami tele van tekercsekkel. Ha rárugsz látod merre forog a lendkerék. Ellentétes irányba kell fordítani az alaplapon. Elméletileg nem muszály leszedni a lendkereket ugy is fel lehet lazitani és fordítani egy picit. 1-2 mm-ről beszélek. Viszont nézd meg először is hogy nem e tört el az ék. Mielött bármit is állítasz nézd meg hol áll jelenleg az alaplap jegyezd meg vagy jelöld össze a blokkal egy filctoll segítségével. De ha idáig beindult és most nem ? Gyertyát próbálj mindenek elött cserélni ha másra nem is csak próba képpen. Aztán nézd meg az éket és csak utána kezdj tekergetni. Azért jelöld össze mert ha végképp nem megy vissza tudj térni oda ahol működött és estleg más a hiba. Teszem azt trafó ment szét vagy akármi. Ésszel ne basszál ki magaddal!
őőőőő.....biztos mit álítsak hova? :D
125 ös japán mtx 70 000 ért viheti aki akarja!Lejebb nem megyek akkor inkább megcsinálom magamnak!
Nincs msn-em! Az alaplapot a forgás iránnyal ellentétesen állítsd. Hamarabb adjon jelet a tekercs. Mennyiért akaros elsózni? Ez 125-ös mtx?
Esetleg ha így érdekel valakit a moci, Eladó!
nincs msn-ed?
pontosabban mit csináljak?
rossz helyen van a gyújtás! Adjál neki előgyujtást. A sziszegés azt jelenti a kipufogóban ég el a cucc!
nem toom mi lett vele eddig is csak kis időre indult be utánna megált!
De most semmi nem is röffen csak ritkán sziszeg eggyet azt ennyi! :(
Mit tettél vele? idáig ment most meg semmi? próbáld meg másik gyertyával!
Azt már megoldottam. Pöccre indul. Csak közepes fordulaton mikor zár az atac szelep elkezd pattogosan bedadogni.
üdv!

nem indul a gépezet :( szikra van gyertya benzines de nem indul
Nemtudom, hogy be-e lőtted rendesen a babetta gyújtást, ezért leírom, hogy valószinűleg azért nem indulhat mert rossz helyen adja a szikrát, vagy ha bevan lőve rendesen, akkor a lendkerék és a gyújtó tekercs közti távolságot nézd meg, kb. egy papírlapnak minimálisan szorulva kell bemenjen... + a bekötést nézd át rendesen, mert avval lehet szopni rendesen, mert adja a szikrát ha olyan van elkötve, de nem az igazi... egyenlőre ennyi, remélem tudtam segíteni.
Mentem egy karikát a géppel. Tapasztalat: 2-est nehezen veszi(sokadik váltásra)utána megy felfelé szépen.Közepes fordulat felett elkezd pattogosan dadogni és nem igen pörög feljebb. Erre valami ötlet? Valami sok vagy kevés?
Hát vedd le a deklit és máris meglátod mi lesz a baj. A levegős blokkon hogy oldod meg a vízhűtést? Mármint a vízpumpát?
Hali kis segítségre lenne szükségem a mocim (mtx 80) menet közbe el kezdet kopogni valami a blokba és rögtön a gyújtás deklitől egy nagyobb szikra fény csapot ki és leállt azóta nem indul. Esetleg nem tudja valaki mi lehet vele? Még lenne egy kérdésem lehet hülyeséget kérdek de azért megkérdem egy mtx80 levegős blokra fel lehet rakni mtx80 vizes hengert? Előre is köszi
Kezd Telelenni a tököm! Tegnap szétszedve működött a váltó legalább is dekni nélkül. Összerakom erre megint se le se föl. Felfogom gyújtani!
Na kuplung megjavítva
Váltó.... 1 es és üres van! többi nem tudom mivan vele
Jó kis éjjelei szerelés :D