Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Keresek mindent (idomokat, plexit, stb....)
Honda ns50-r-hez!
Sziasztok valakinek eladó nsr 50 vagy ns1?
Hello ,NS-1 hez keresek gyári fejidomot !
Főtengely érdekelne engem, mennyibe kerülne?
Szia!
Ne haragudj, most láttam csak, hogy írtál nekem. Kuplunghoz van még cuccom. A többit, amit írtál már elvitték. Zsír új főtengely van még meg belőle, olajpumpa, néhány blokk alkatrész. A váz és a hűtő. Ha valami érdekel, megnézem, hogy megvan-e!
Üdv Mindenkinek !
Keresek honda ns50f -hez gyújtás vezérlő CDI-t Vagy ns1-ét nsr50-ét Ha valaki tud segiteni légyszi irjatok. Előre is köszönöm
Üdv! Vándor Igaz hogy későn írok már biztos a honda ns50 f felől érdeklődök hogy esetleg megvan e még vagy maradt e e hozzá alkatrészed . Egyébként helyileg merre laksz? Ha esetleg maradt alkatrészed tudnál képet küldeni róla? Egyébként amik érdekelnének sos-be kipufogó a kuplung tengelyem üres és így nem jó a kuplungom esetleg azt lehet tudni hogy dugót hol vettél bele és mennyiért . Várom mielőbbi válaszod további szép napot.
Üdv Mindenkinek !
Egy olyan kérdésem lenne hogy vettem egy honda ns50f-et sajnos a dugó elvolt benne törve persze nem eredeti dugó volt benne . A kérdésem az lenne hogy valaki tudna küldeni képet vagy címet az eredeti dugattyú kinézetéről? Volt nekem is egy hengerem hozzá de annak a mérete 42.75-ös amit meg a motorról le vettem annak meg 40.75-ös a mérete hol tudnék dugót venni vagy csináltatni hozzá? Ezért kellene róla kép vagy rajz róla. Előre is köszönöm!
125ccm kerék érdekelne. 6 küllős elől hátul 17"Ha valakinek van elfekvőben jelezzen!
Helló mindenki! Egy kérdés. Az NS1 kerekei első /hátsó 17" -es?? Várom a válaszokat. Köszönöm :)
Sziasztok Ns1 idomot vennék !
Szia!
Régebbi hozzászólásokban azt írják, hogy a HONDA DIO AF18 a CDI csereszabatos.
" Hello! Nekem 50-es NS-1 -esem van, mikor megvettem valami Racing Battle CDI volt benne. Ez azután megadta magát, és vettem bele egy Honda Dio AF18-ashoz valót. Semmi különbség a kettő között. Ugyanúgy megy a motor, utazója 70 körül, végsebessége 105-110.
(http://hondans1klub.network.hu...) "
Sziasztok Ns-1 hez valakinek fejidom van-e eladó ?
Sziasztok. Honda NS 50 F hez kellene nekem CDI, a gyári tönkrement, szeretnék egy tiltás nélkülit venni. de nem talaálok hozzá semmit. Esetleg valaki tudna ajánlani valamilyen típust?
Sziasztok!
Tudom NS1 csoport, de esetleg van valaki akinek MBX 50 vagy 80 van ? Esetleg alkatrészek ?

Köszi előre is .
Sziasztok! Bontom a Honda NS50F típusú motorom. Külön topikot nem találtam neki, de mivel sok alkatrész egyezik, így ide is írom. Frissen hónolt henger és felújított főtengely van benne. Sajnos összeszerelésnél a sebváltót rosszul rakták össze, és próbaúton törtek a fogaskerekek.
Hello! Van egy bontásra váró NS 50-em. Elképzelhető, hogy ugyanaz a főtengely. Ebben alig pár km van, a próbaúton szétment a váltó. Kiszedjem, lemérjem?
Szia van nekked eladó légszürő házad? Meg box alsó része?
Sziasztok! Honda ns-1 -be mindenhol kerestem, de nem találok főtengelyt, valaki tudna segiteni, hogy hol keressem? Vagy valakinek volna eladó jó állapotú főtengelye akár hajtókarral is? Előre is köszi!
helló
megvan még?
Eladtam.
Sziasztok!

Eladóvá vált (kihasználatlanság miatt) szeretett motorom.
Honda NS1
74 ccm
1998-as.

Érdeklődni lehet: zolko2@gmail.com
vagy 0670/779 46 53
Japán honda ns1 bontás, kerekeken, hátsó fékrendszeren, lengővillán és teleszkópon kívül mindene eladó.
Érdeklődni: urogisanyi@citromail.hu
Vagy telefonon: 06305588227
Helo, van egy Honda ns1 hez való 50ccm-is Athena (vas) hengerem eladó ha jól tudom fúrva még nem volt. Ha valakit érdekel mondjon egy korekt árat és viheti, soatti@citromail.hu
Sziasztok! Keresek NS1 kerekeket! Ha valaki tud valahol az jelezze! Köszönöm!