Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, mit hallasz es definialsz berregeskent, de hatvanas temponal otodikben a rangatas hataran dolgozik a blokk (olyan 3200 korul forog). A kis sorkettes negyedikben sokkal jobban erezne magat ilyen 60 es az alatti temponal.
Ha a gyertyak amugy jol neznek ki es a fogyasztas sem mutat furcsan alacsony vagy magas erteket, nem aggodnek nagyon, foleg amig a nyari benzin meg nem jelenik a kutakon vagy amig a 95-ost ki nem probaltam. Siman lehet, hogy valami uzemanyaggal kapcsolatos bajsag, tankoltam mar pl. Orlen kuton Horvatorszagban es egy literrel megugrott a fogyasztasom - ugyanazon az uton hazafele meg 5 ala csuszott, mert onnan vissza mar INA benzinnel jottem.
Erdemes megprobalni eloszor ebbol az iranybol, mert nem igenyel sem szerelot, sem latatlanban talalgatast.
köszönöm, hogy próbálsz segíteni. azt szeretném mondani, hogy sík úton haladok folyamatosan 60 km/h ,5 fokozatban és nem rángat . de egy idő után olyan fura berregő lesz a hangja.vissza váltok , húz rendesen, kigyorsításokkal nincs gond..most kiszedtem a gyertyákat, szépen ki vannak égve, nem kormosak. de kiengedem a 100 ast, kipróbálom 95 öst. köszönöm.
Mert lehet, hogy normalis hofokon uzemelt, csak te erezted nagyon melegnek, bar nem tudom, homerseklet meres nelkul mi alapjan gondoltad, hogy rendellenesen meleg.
Vigyel magaddal egy lezeres homero pisztolyt legkozelebb, bar amig a ventilator idoben kapcsol, nem aggodnek kulonosebben.
Probald meg a 95-ost. Az enyem jobban kedveli.
Az 'alacsony fordulaton nem porgi ki magat' szokapcsolatot nem nagyon tudom ertelmezni. Most vagy alacsony fordulaton akarod, hogy nyomatekbol toljon, vagy magas fordulaton kihuzatva akarsz gyorsulni - a ketto nehezen keveredik.
Hali. tegnapi túránk alkalmával a moci túl forró volt,hazaértünk azért. A vizhőfokmérő a szokott üzemi szinten állt. Ma kikaptam a termosztátot és teszteltem, működik. Hogyan tovább? Vizpumpa probléma? De miért mutat normális hőfokot?
ismételten én vagyok ,ismét amatőr kérdéssel...idei második tankolásom óta, /mindig egy kútnál és 100 ast tankolok/ tankolás után pár kilóméter óta olyan az érzésem hogy nem pörög rendesen a motor de húz rendesen, gyorsul normálisan, két személlyel járok hegyi utakon, nem veszek észre teljesítmény csökkenést, egy hónapja volt szerelőnél akkor mindent át néztek rajta, kis karbi szinkron kellett neki.de érzem, hogy alacsonyabb fordulaton mintha nem pörögné ki magát rendesen...hátha tud valaki ötletet tanácsot adni..köszönöm.
szép napot mindenkinek. valaki segítene , hogy 1994 es honda cb 500 hátsó teleszkópot hol tudnak felújítani ?
Köszi szépen!
https://www.probrake.de/Steel-...

Nemet fem fekcso, mubizonylattal. Gyari hosszban papirral jon, muszakin adod a forgalmival es kesz. Legalabbis itt mifelenk az NKH-nal igy van.
Sziasztok!
1994-es PC26-osom első fékjét újítanám fel teljesen, de gyári fékcsövet újonnan égen-földön nem találok. Tudok valami helyet, ahol még árulják és van is raktáron esetleg? Ha esélytelen, utángyártott is jöhet, csak menjek át vele a műszakin. Ha még az se, esetleg van hely ahol készítenének hozzá?
Köszi a válaszokat és üdv!
Közép sztender rugót keresek.
Vagjal bele. Ha az enyem klaffogna, en is megprobalnam.
Boldog új esztendőt minden CB500-as fórumtagnak!
Újabb megoldás a kuplung zörgésre. Szerintem ez nem rossz, lehet belevágok. Vélemények??
http://youtu.be/gS29uz8QOb0
köszönöm.
https://www.sportmotor.hu/foru... lehet itt előbb találsz eladót.
Szép napot mindenkinek. Keresek eladó hátsó doboz tartót 2007 es Honda cbr 125 motorra.ha valakinek van esetleg, és eladó megvenném . Köszönöm.
nagyon szépen köszönöm a segítséget.akkor el leszek vele egy darabig, mire le bontok körülötte mindent.. 😄
A műszercsoport két szélén van egy-egy csavar. Fejidom belső takaróelemei, esetleg oldalidom is le kell jöjjön. Ezen felül a műszercsoportot már csak egy gumis bepattintós tüske tartja a közepén. Az izzók is bepattintós gumi foglalatokban vannak, ahogy látom
erről a motorról lenne szó..
Szép napot mindenkinek. Meg találta a nejem azt a motort, ami kényelmes neki. Honda cbr 125. De máris a segítségetekre lenne szükségem. 2007 es a gép. hogy tudom kicserélni a kilóméter óra világítás izzóját? hogy férek hozzá, miket kell lebontani. ez nem olyan egyszerű mint az én 30 éves cb-m . köszönöm mindenkinek a segítségét.
Kuplung problémával küzdők figyelmébe ajánlom. Magyarországba is postázzák 1500 ft-ért
https://www.olx.pl/d/oferta/ho...
Hali.
Érdekelne valakit horpadt tank?
Egyetertek. Sajnos kevesek gondolkoznak igy.
köszönöm inkább meg rendelem, nem jó tákolni.