Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
CM400T kilométerórát és gyújtáskapcsolót keresek. Ha lenne valakinek a sufniban egy felesleges, ne tartsa magában! Köszönöm!
Helló
Honda cm125 oldaldeknid keresek
Sziasztok érdeklődnék,most került hozzám egy Honda CM 125 melyik rajta az olaj leeresztő csavar,és mennyi olaj kell a blokkjába?
Red Baron Budaőrs!
Sziasztok! Ajándékba kaptam egy 1980-as Honda CM125 T motorkerékpárt. Jó pár éve állt. Szerettem volna belé életet lehelni, ami sikerült is, de az a gondom, hogy 6 voltos rendszerű, nincs meg az eredeti aksija így nem tudom, hogy milyen való bele. Valaki esetleg megtudná e mondani, hogy hány Ah -s és mekkora Amper indítóáramú kell bele gyárilag, mert semmilyen leírást nem találtam hozzá. Válaszokat előre is köszönöm!
Kipuff mindenkinek kellene, sajna ennyi idősen az összes lyukas :(
Gyári arany árban van, utángyárott európában nincs. Kínában a 2db 15eFt kerül, de mivel nagy ezért nem postázzák le....(Mondjuk 3-4 év alatt az is kilyukad mert sz** minőség)
Ha mindenképpen kell, akkor valami szakival le kell hajtatni, javaslom saválló acélból, és akkor 100+1 évig tuti nem lesz vele gond :)

Nem egyedi a motor, mert nekem CB125T van amiben ugyan ez a blokk van, csak erősebb.
Szia
110-120ml kell bele gépkönyv szerint.
Sziasztok!
Honda CM 125T modell első lengéscsillapító villát mennyi olajjal kell feltölteni/szár?
Köszönöm a válaszokat!
Keresd bontóban! Valszeg sokféle Honda berugókar ráilleszthető.
Honda CB 400 N új hengerfejtömítés eladó. 4000 Ft
Nem gyári! Viszont nem is kisipari!
Szerintem jó CM400T -hez is.
Ugyanitt CB 400 N dugattyúk gyűrükkel használtan! Hátha valakinek még jó lesz. Átmérő 70,5 mm Alapméret.
4000 Ft
Ismét üdv mindenkinek! A kérdés tárgytalan. Egy berúgókart keresek hozzá (cm400t). Ha van valakinek kérem jelezzen és alkudjunk!
Sziasztok! A közös fórumon már kérdeztem, de itt is feltenném a 300.000-kérdésemet újra. Honda CM400c? Ki mit tud róla, érdemes-e megvenni (gyönyörű egy gazdás), milyen a blokk, mik a tipuskhibái? Lényegében minden és bármi érdekel. Alkatrészellátottság... Tényleg japán belpiacos? A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
S.O.S. keresek blokkot a 185-ösöm helyére, akár lehet nagyobb is, csak beleférjen... nagyon sürgős lenne
Sziasztok. Garázs takarítás során találtam pár alkatrészt. Sebességváltó, tengelyek, fogaskerekek, a léptetó szerkezet. Kuplung komplett, olajszivattyú. Szelephimbák, henger tőcsavarok, szelepdekli. Minden Honda CM 125 Custom-hoz való. Ha valakit érdekel olcsón megszámítom. 30-2789718
Sziasztok!

Szerelő a karbit megnézte minden ok.Próba kör ugyanúgy csinálja a rángatást.Majd minden csatlakozót átnézett, megtisztított és ezután elmúlt a dadogás.Hogy hol volt a hiba az rejtély maradt.
Szia. Nekem volna egy kormányom és egy km óra, fordulatszámmérő pár. Bár ez nem műszerfal, de ilyen régi Hondára való. A fordulatszámmérőben van helye az üres és az irányjelző, visszajelzőjének. Nippon seiki, működik.
06-30-2789718
Szia
Nekem hasonló jelenség volt, lecseréltem az egész gyújtást. Mint utólag kiderült a CDI elektronika volt hibás. De persze lehet még karbi probléma is.
Amit tudnék javasolni, menet közben mikor dadog húzd rá a szívatót, ha kevés a benzin az segít felpörgetni. Ha nem segít, vagy rosszabb lett, zárd el a benzincsapot, és hagyd hogy menet közben kifogyjon a benzin. Így ha eredetileg sok volt a benzin, ahogy fogy ki egyre jobban kell menni-e. Ha ez sem segít, akkor szerintem gyújtás. Stroboszkóppal lehetne jól diagnosztizálni.
Sziasztok.

Honda cm 125 c motoromnak rejtélyes hibája van.Gyorsításkor egy darabig szépen gyorsul, majd elkezd dadogni,toporogni, és nem pörög tovább.Először 5-ben 50-nél vettem észre,hogy nem gyorsul tovább,de mostmár minden fokozatban,egy bizonyos fordulat után nem gyorsul tovább.Egyébként jól indul szépen jár alapjáraton és kis fordulaton.
GYertya csere meg volt.Talán karbi?
Hello! cm 400 t-hez keresek kipufogókat, nyerget, műszerfalat és kormányt, bármilyen állapotban lévőt, Köszönöm!
Szia. Itt van egy. http://www.ebay.de/itm/Luftfil...

Istvan / 30-3789718
Jó napot! 84 es homda cm125 hoz keresek váltó alkatreszeket, aki tud segotsen Köszi. 06308731434.
Üdv !
Segítséget kérek ha van valakinek vagy tud olyan helyet ahol lehet venni HONDA CM 125 Twin SZÍVÓCSONKOT megköszönöm !
Sándor 0670.661-6913 emailom : exfliger.orcsik1893@gmail.com
Üdv !
Segítséget kérek ha van valakinek vagy tud olyan helyet ahol lehet venni HONDA CM 125 Twin SZÍVÓCSONKOT,DAELIM VS 125 HENGERFEJET(4 szelepest)- megköszönöm !
Sándor 0670.661-6913 emailom : exfliger.orcsik1893@gmail.com
Sziasztok!

Növelném egyel a CM-esek táborát :)
Nekem egy CM 400T-m van.
Üdv,
JBelaJr
hali mpeter
vissza néztem és meg találtam a könyvet!
amit nagyon szépen köszönök!
alkatrész igazábol ami kellene az egy fesszabájzo iletve magyar forgalmi, rendszám, törzskönyv és ezen iratokhoz tartozo váz...