Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yes ! Én is kímélem , főleg magamat , így nem várom meg mindíg 5.-ben a tiltást ! 🤣
Nyugodtan nézz hülyének. Vagy olvass vissza.
Ezt nem vágod pedig nagy zzr fan vagy. Francia piacon csak max 100 le motort lehet forgalomba helyezni. Oda egy más kódszámu ecu van beszerelve ami ezt tudja. Ha megnézed a manualt amit küldtem az ecu fejezeténél láthatod melyik piacra milyet szereltek bele.
De egy francia se hülye hogy vesz egy sárnehéz nagyrobogót igy amint adódik ár is írják az összeset gyári vagy gyári közelire. Az ecu ebbe se lett cserélve viszont Ágonál bemérettem vétel előtt nehogy valami gyengélkedés legyen.
Itthon ennek cseréje nem eccerű és nem ér annyit. Ha ki akarod cserélni az eu kódu ecura kevés hogy megveszed, tipus módosítás, gyári adatlap vagy mi lekérése átalakitási faszomtuggya mik aztán félmilliobol nem áll meg és borzasztó hosszu tortura. Ugyhogy ez igy maradt cserébe olcsó a sulyado.
Persze ! Agyon fojtottan 300-at 5.-ben ! A1 kategóriával vezethető , de talán B125-el is ! 😂
Ühüm
Persze mert francia. De az ecu-t még Nantesban átirták szerintem mielött kitolták a szalonbol az uj tulajnak. Én már igy vettem. Ki is basztak velem mert nem tudja a 100 LE- s low állást.
Mert fojtott volt, ha nem tévedek.
Nekem bőven elég a 300km/h ötödikben ! 😇
Nekem nincs , de a tied okosítva van , ha jól sejtem !
Nincs kiiktatva.
És akkor az okosságról ne is beszéljünk , hogy mért kell a tiltás kiiktató , hogy miért nem elég az a 210 lovacska , és miért kevés a 300km/h ötödikben ? Vagy erről mélyen halgassunk !? 😉 🤫
Ez? Tuti.
Ez nem is vóna rossz , ha fog is , meg a tárcsát sem zabálja !
Biztos nem mindegy, hogy milyen a kábel, mert mégse egy CAT5E-n vigyem a hangfalig, mert alapból hiszek a kábelek különbözőségén a hangzás esetén, de pont a relé miatt AZ mindent felülír.
A véleményem szerint mindenképpen.
Tele de a fenntartásban próbálom a mérleget jol beállitani a minőség megőrzése mellett. Külőnben a gatyám rámenne. Mondjuk igy is. Tavaly mentem közel huszezret. Ha háromezret se megyek lehet mindegy......de nem a legolcsóbb gumit olajat féket vagy bármit teszek fel
🤣
Pont te kérded , mikor televan a motorod mindenféle csilliárdos jósággal ? 😉
https://www.ebay.com/itm/28137...

Van itt megfelelő jóárasítva.
Én? Nem véletlenül irtam példának.
Persze, ezek az árak még itthoni áfát vagy szállítási költséget nem láttak :D
A ducatiba a gyári betét szintén brembo nyeregbe a három szett vmi 150 ezer lett volna. Blackiex segitségével ugyanazt a minőséget brembo betétből kicsit több mint feléből kihoztam. Ezuton is köszönet.
Ja, aztán a hangfalvédelem reléjén meg pár, 2-3-4 mm2 felületen megy át a dinamika.
Te hiszel ebben?
De hol van az leirva hogy a majmot a legdrágább boltbol kell etetni banánnal?
Nekem mondod ? Szerintem is ! De tudod , ha majom kell ? ...