Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állítasd be az injektort Honda szervízben...
Bocsi, de a 954RR az injektoros nem?
Nem jó bele! Akkor az léptetővilla + váltófogaskerék csere...
Köszi!
Köszi az infot Lecso, de nem lehet, hogy kuplung?
Tudod nem ugrál folyamatosan, csak amikor huzatom, egész nagy fordulaton egy pillanatra úgy viselkedik, mintha rákuplungolnék és utánna megy tovább.
Egyébként meg nem csúszik a kuplung, nem bőg a motor, csak egy pillanatra ugrik meg.
lecso,igazad lehet,hogy sok benzint kap indításnál melegen,mert akkor erőteljesen érzem a benzin szagot.Azon,hogy tudnék állítani szerinted?A fogyasztása is sok,mert bármekkora tempóval megyek vele 10 felett van sajnos.
volt motorország a szentendrei uton... keresd ferit,,
Esetleg benzin az olajban...
Sok üzemanyag.
Magas úszószint, túlfolyó tűszelep, nagy alapjárati fúvóka, rossz karbi szellőzés, rossz beállítás...
Szét lett cseszve a kettes.

Két fogaskerék, egy léptetővilla, tömítések, olaj, mdíj, kb. kilo.
sziasztok!

Tud valaki Szentendre környékén egy jó szerelőt aki nem csillagászati áron dogozik? Honda 900rr-en kéne szelephézagot állítani,+átnézni a motort!
Köszi!
Azt megtudná nekem vki mondani, hogy a K1-es 600-as váltó megegyezik e egy 1997-es Srad váltóval, ugyanis a K1-es másodikban ugrál, nem tudom mi lehet vele.
Azt megtudná nekem mondani valaki,hogy a motorom CBR 954 RR,hidegen pöccre indul,de ha bemelegszik akkor kis gáz kell neki és kb:5mp-ig nem megy minden henger,utána tökéletes.Ez mitől lehet?
Az olaj is öregszik bármilyen hihetetlen, még ha nem is használod a mocit. Ezért kell cserélni. Vagy évente, vagy 6000 km-enként. Ha nem cseréled, nem fog megfelelően kenni, és kicsit több pénzedbe kerülhet egy szervíz...
Szerintem is,mert nem gondolom,hogy az olaj olyan mint a tej,hogy lejár a szavatossága és ki kell dobni?Pláne ha nincs is elhasználódva az olaj,mert nincs benne annyi km.
Hát éhen biztos nem halnak, de nekünk meg kevesebb pénzünk lesz... Am meg tényleg nem árt lecserélni évente az olajat ha keveset megy a moci...
Mert különben az olajmágnások éhen halnának.
Azért kelll évente olajat cserélni mert az olajak is veszitenek a viszkozitásukbol és utána nem kenik megfelelöen a motor alkatrészeit de ha te 3 év alatt mész 6000km-t akko cseréld akkor csak ne csodálkozz ha hamar kifekszik a motorod!
Miért kellene évente cserélni olajat,ha mondjuk 3év alatt megyek 6000km-t?
Szia!
Évente vagy 6000 km után. Ahogy az előttem szóló is mondta.
Tényleg! Komáromban ott is voltam a Honda szervízben amikor gariban cserélték...
Hol van rajta a repedés? Azokon volt visszahívás.
Amelyik hamarabb eljön.
Sziasztok! Szerintetek mikor kell olajat cserélni ? Évente vagy 6000km-enként ?
0620/354-1698