Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

titán szelep drága, ha leszakad vehetsz másik blokkot ami nincs. A középsőnél el szokott menni a hézag. Öreg motor használni
Sziasztok!
Motorvàsàrlàs elött àllok, és kinéztem egy wr450 2008ast, kérdésem az lenne hogy ugy hallottam h ezek még mindig 5 szelepessek, és valamiért nem jó az 5 szelep. Mi szokott a gond lenni? Kell tartanom a 5 szeleptôl? vagy 2008 as modelnàl màr nincs probléma a szelepekkel?
Üdv mindenkinek, Viktor
olyan mint egy yz. Vad, erős, üzemórás.
Sziasztok. Érdekelne felhasználói tapasztalat/vélemény 2020 utáni yamaha wr450f rol. Megbízható konstrukció? Szervizelt tekintve olyan mint más versenyenduro? A körömben sajnos nincs senkinek ilyen aki tudna róla mondani valamit. Köszönöm.
Sziasztok! Van egy 400 as wr-em,99 es. Kb 2 éve nem volt indítva most próbálkozunk vele. Karbi pucolva,indul csak mikor leveszem a hideggyújtást egy kis gazadásra is mar durtan vissza vagy 4-5öt. Valaki esteleg tudja hogy ez miért van? Előre is köszönöm!
WR250X ?
Sziasztok! Yamaha WR250R tulajdonost keresek, tervez valaki eladni mostanában? :) email:kavics86kukacgmail .com

Az egyik szobajoheto tipus ez lenne. Akinek van, megkoszonom ha irna, szivesen megneznek egyet eloben! Koszonom!
10/40 nem kell vallási kérdés belőle, úgyis nagyon sűrűn kell cserélni pl motul 5100, 7100
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani milyen olaj kell egy 450 f -be. 2012 es. Van minden féle adat a neten. Belezavarodtam. Köszi
Igen ez lehetséges! Köszi
Akkor sajna már nem kapható. Én pl. kiváncsiságból néztem tavaly 450-hez hengerfelyet és tankot, idén már nem kapható. Ahogy öregszenek vagy nem gyártanak hozzá, vagy kifogytak a készletek. Ebayen próbáld meg
Néztem ott pont a pohárnak nincs száma, ára!
oem-parts.hu
Sziasztok érdeklődnék yamaha wr 400 f karbihoz úszóházat hol tudnék venni! 1999 es évjárat
van rajta nívó ablak kb. 1 liter
Üdv. Érdeklődni szeretnék hogy menyi motorolaj kell wr250f be?. Köszönöm előre is
Szerintem csak a kormánynál van beütve az alvázszám. Más nincs az enyémen. Ha eredet vizsga megvolt nem lehet baj.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy wr 450 f (2004) ami menne műszakira, de azt hallottam, h kell rá adattábla ami ezen nincs, vagy nem találom. Tudnátok segíteni h hol van elrejtve a motoron (nyakon, ülés alatt néztem). Vagy van-e rajta egyáltalán és hogy néz ki. előre is köszi!
Az egy WR250R volt. teljesen más tészta. A 400-450 sm-ként inkább fejet kiszellőztetni jó ( max 60km ) ha túrázgatni akarsz akkor inkább 660. De hosszabb utakra az 1 henger fárasztó. Ezeket tapasztalatból mondom nem az unokatestvérem szobatársa mondta.
Mivel nem találtam szerelőt, inkább utána olvastam angol oldalakon, és megtanultam a szervizelést. Nem nehéz, bár én alapból műszaki beállítotságú vagyok. A szervíz könyve fantasztikus, nagyon nagy segítség.
Neked volt gondod a váltóval vagy az önindítóval? Úgy olvastam hogy előfordult váltó hiba, bár az inkább az elődeivel, de az önindítoról írták hogy gyengusz.
Üdvözöllek! Én 2007-ben újíttattam fel a 2003-as Wr 450-emet. Először Sopronban egy alapos szerelőnél Takács Lackó ( 06306040845 ) majd pár éve megint akkor Csornán. ( Karafa Ferenc 0620 4158500 ) Mindkét szakember profi, dátumot adnak, mikor fogadják a motort. Amúgy, az egyhengeres 4 ütemű géphez, nem kell túl sok tudomány a felújításhoz, tehát a környékeden lévőt is találhatsz. Már úgy értem aki motorszerelő, az ezzel a felépítéssel könnyedén boldogul.
Akkor válaszom a másik kérdezőnek, egy új WR 450 4 év kemény endúrózás után lefutja az üzemórát, amit a hajtókar csörgés jelez és nem tudsz tovább menni. Aztán, soft hétvégi használat után 8 évig ment el alattam. Ja, a 10 000 km kb reális, ezres olajcseréknél.
Szia
Én vegyesen használom, igaz csak 1 éve, és mielőtt megvettem sokat kerestem ilyen infókat, de nem sokat találtam. Főleg angol fórumokat böngésztem és páran leírták hogy új kora óta használta és kb 20.000 km-nél volt az első felújítása. Viszont van egy magyar cikk a totalcar-on, ott valami futár használt egy 250-est és valami 100-200 ezret tolt bele, egészen döbbenetes hogy mit kapott. Szerintem nyugodtan használd, elég sok a tévhit ezekről a blokkokról. Sűrűn kell szervizelni és nem lesz hálátlan. Ha meg összedől, felújítod és mehet tovább!
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy wr 450 mennyire alkalmas évi 8-10ezer km megtételére utcán supermotoként? Kb mikor kell jobban belenyúlni a blokkba légszűrőmosás és olajcsere,szelepállítás mellett? 150-200km motorozásokra használnám, mennyire tolerálja ezt a kihegyezett blokk? Ktm, husaberg meg yamaha wr között vacilálok, a súly teljesítmény arányuk miatt! hány kilómétert mennek el egy felújítással?
Sziasztok! wr250z-hez keresek fejidomot. Hátha lapul valakinél. Ha igen, írjatok, hívjatok!!
kovacsis0616@gmail.com
0630/755-17-30