Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo Meg tudod mondani hogy honan rendelted?
Sziasztok,

Van egy 2005-ös yzf250-em es az a problema vele hogy 5.sebessegben magas fordulaton elkezd rangatni a motor es szaggat valamint a tobbi fokozatban hiaba tartom egy bizonyos pozicioban a gazkart a fordulat akkor is ugral de nem rangat mint 5.ben

Eleg erosen rangat az 5. sebessegben.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv, Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok hogy :
Adott egy yamaha yz 125 2005évjárat, Hideg inditásnál nagyon felemelkedik az alapjárat pár másodpercig, de nem úgy ahogy kellene, majdnem olyan mintha fen akadna a gáz , valakinek volt ilyen problémája ? vagy ennél az évjáratnál ez betegség? válaszokat előre is köszönöm
Hát az az igazság ,hogy más a kirakat mint a valóság.De ne értsd félre,nem akarom elvenni a kedvedet.Kívánom,hogy sok örömöt okozzon a paripa.Két fiam van, mindegyiknek egy egy KTM motorja van.Az olajat 7100-ast ajánlom 10w-50-est.A nagyobbik fiamnak 4t 250- es EXC-je ezt egyáltalán nem eszi.
Omega motornál csinálták, nem gagyi munka szerintem, amúgy elszakadt egy szelep, és szétvert mindent, a hengert is. Azért lett hüvelyezve. Nem eladásra lett összetákolva.
https://www.omegamotor.hu/gepm...
Minden hidegindításnál figyelj a bemelegítésre, mert hirtelen a dugattyú nagyobbat tud tágulni mint a henger.Összerághat,vagy túlzott kopás lehet az eredménye.Valószínű,hogy eladásra így csinálták meg a motort.Van úgy,hogy egykopott használt dugattyúhoz illesztik az öntvény hüvelyt.Minusz új dugattyú,meg valamivel olcsóbb mint a nicasilozás.
Szia, már így vettem. De szerintem nem lesz gond vele. Így is kibaszott erős, sőt lehetne gyengébb is. Élettartam kérdés lesz.
Rolad80,szia.Nagy hülyeség volt hüvelyeztetni.Nem került volna sokkal többe az újra nicasiklozás.Gyorsan fog kopni és soha nem lessz olyan mint eredetileg.Szlovákba Párkányban nicasiloznak,csak pozitív tapasztalatom van velük kapcsolatban.Olyan CR 250 hengert állítottak helyre ,amiből darabok törtek ki.Azt hittem ,hogy új hengert kaptam.Annyira igényesen csinálták meg,és nicasilozták.
Sziasztok,
2000res Yz426 -ba milyen olajat ajánlotok, még bejáartós, a hengere utólagosan hüvelyezett. Motul 5100 vagy 7100at gondoltam, enduróra használom, az is elég lájtos
Elrontottam egy rendelést, Yamaha YZ250F-450F hátsó kerék távtartó eladó. 14e HUF volt, csak kicsomagoltam… ára: 10eHUF az ára, a különbség a tanulópénzem.
Üdv keresek yamaha yz 250. 1997-hez 3.sebesség fogaskereket
Yamaha YZ 490 alkatrészek eladók.Csak egyben,jelképes összegért.Nem postázom.Helyileg Csongrád megye.Érdeklődni SMS-ben.
Sziasztok alany egy Yamaha yz450f 2005 néha alapjáratról oda vágok neki üresbe lő egy kék pamacsot mi lehet a problém? Másik meg hány üzemoránként illő felújítani ?
Üdv!
Adott egy Yamaha YZF250 2018 motor.
Vettem hozzá egy GYTR performanc vérműtengelyt , beállítottam a hézagokat a gyári értékre viszont a motor nem indul csak 3-at pöffen , visszarug, minden 3-4ik rugásra ... Utána olvastam , hogy a gyár a magas kompressziós dugóval írja elő ezt a vezérműtengelyt... Ezek szerint a gyári dugóval nem fog működni ? Vagy csak szimplán átb....ak és szar a tengely.... Nem vennék feleslegesen még egy dugót is mellé ha az nem dja meg a problémát...
Előrebis köszi!
Hát ,nem igazán aktív itt a -------
Berúgókar kellene,benzincsap átereszt,karbi túlfolyó csöpög.
Használtan van nálam. A kozepen lévő kis csap magassága ami különböző lehet.
Sziasztok Keihin FCR karburátorhoz keresek gyorsító membránt (W1470-MW-7500).
Október 15 utánra tudnak csak hozni.
Esetleg valakit tudtok ajánlani akinek lenne?
Sziasztok.
Van egy Yamaha Yfz 450 quadom.
Indításkor nem teker az önindító csak kattog az akkumulátornál a relé. Biztosítékokat cseréltem, aksi új valamint csatlakozókat is megtisztitottam, de még mindig fenn áll a probléma. Merre induljak tovább. Tegnap még mentem vele, ma már ez a helyzet.
Sziasztok keresek yz 125 94-es gyári membránt és karbit! Ha valakinek van akkor kérem írjon!
Sziasztok!keresek yz250f 2002 -höz vizpumpa tengelyt.Köszönöm
hali, segítséget kérnék, nézegetem a 250es yz-ket, hetek kérdése és veszek egyet, viszont úgy 14 éve krosszoztam utoljára, akkor még egy gyors karbitisztítás, gyertyapucolás elég volt. kéne valaki aki elmagyarázza itt a dolgokat, nem vagyok teljesen laikus, de megnyugtató lenne, ha egy yz tulaj mondaná el mire kell figyelni, mit kell cserélni, mik a tipushibák, és akit baszogathatok néha ha valami nem stimmel. hova vigyem szervízbe, vásárlásnál mire figyeljek, ilyenek.
ugyanitt: keresek 2013-2015ös yamaha yz250f-et
Köszi pacsi
Sziasztok! Mirol tudom megallapitani hasznalt motor vasarlasnal h a motor mondjuk 16 vagy 18 as evjarat? Alvazszam vagy motorszamrol tudtok valamit? Mi az amit figyeljek az idomokon kivul persze
Hali. Van egy 2003mas yz250f-em olyan problémám van hogy, minden sebesség ben érezni lehet egy pici rángatást de 5.ben jobban érezhető mint a többi sebességben, és a gáz is fennakad. 22.6 óra van benn felújítás óta benne. Minden új (váltó dugo hajtókar szelepek jók szelephézag jó új gázbowden gázkar a fuvokák a karbiban újjak és a standard méretűek)hidegen melegen rugásra indul, és az istenért nem tudjuk h mi a baja. Van valami vélemény?
Sziasztok van valakinek megoldása egy Yz 250 1989 hez berugókar pótlására ? Mivel lehetne helyettesiteni ?