Címkék

csajok Playboy adás-vétel motorteszt baleset végsebesség motoros rendőr Honda Suzuki GSX-R jogosítvány rendőrség kipufogó Yamaha motokrossz bukósisak Kawasaki motorszerelés Bitter Sándor Suzuki enduró KTM motoros túra MotoGP krossz Yamaha R1 Talmácsi Gábor Aprilia egykerék bejáratás supermoto BMW teszt robogó Moto2 KRESZ motorkiállítás Alpok-Adria Bajnokság Hungaroring Rosivall Ágoston Pannónia-Ring motoros csizma Man TT Semmi-Kis Tünde Talma Honda CBR poén Kepesmotor V4 pályamotorozás trafipax Ducati BMW R900 RT Kovács Niki gyorsulási verseny superbike Rossi Honda VFR MAMI biztonság Németh Kornél motor Husqvarna Kunmadaras Balatonring Suzuki Hayabusa statisztika dízel tanktáska Kawasaki ZX-10R Sövegjártó Petra Suzuki RMX450Z Tököl film mx1 Balassagyarmat Yamaha YZ250F WSBK Buell népszavazás motorbaleset Külföldi motor forgalomba helyezése
további cimkék...

Hírek

Újabb angol klasszikus - Bemutató: ez lenne a Thruxton 1100?
Az európai és japán café racerek készítői felköthetik a fehérneműt, hiszen a Triumph klasszikus külsővel, de ultramodern futóművel száll harcba.
2014. december 18. [15]
Télen sem pihennek - Sport: Marquez és Lorenzo új szerepben
A MotoGP sztárjai holtszezonban is találnak maguknak elfoglaltságot, ki két-, ki pedig négykeréken múlatja az időt, több-kevesebb sikerrel.
2014. december 17. [3]
Közös érdekek - Járműtechnika: a motorozás és a repülés
Nem is gondolnád, hogy a motorozás és a repülés milyen sok ponton kapcsolódik egymáshoz, pedig értelmetlen tákolmányok és érdekes koncepciók hada sorakozik a témában.
2014. december 16. [15]
Kezdődik a szezon - Sport: új motoros sebességrekord
A találékony motoros télen sem lustálkodik, inkább utánanéz, milyen téli rekordokat dönthetne meg. Úgy tűnik, jégen van még lehetőség a hírnév elhódítására.
2014. december 16. [27]
Motorosok, jó emberek - Közélet: sikeres volt az adománygyűjtés
A hazai motorostársadalom egy emberként mozdult meg a felhívásra, s ennek eredményeként csaknem öt tonna játék, ruházat és élelmiszer gyűlt össze a lurkóknak.
2014. december 15. [5]
Au revoir, diesel! - Közélet: kitiltják a dízel járműveket
Az Európában eladott újautók többsége gázolajjal ketyeg, s ezért is meglepő a most napvilágot látott döntés, mely kitiltaná a dízeleket a főváros útjairól.
2014. december 15. [64]
Egy kerékkel több van? - Történelem: motorépítő irányzatok 5. rész
Egyesíti az autó hátrányait a motor hibáival. Ennek ellenére a trike rajongói nem adják fel, életben tartják idősödő szerelmüket. Nézzük, hogy alakult ki ez a motorépítési stílus!
2014. december 14. [13]
Megdolgozott mindenért - Visszaemlékezés: Mika Ahola
Ő volt a legjobb, mégsem játszotta a sztárt, csak edzett és edzett, hogy még jobbá válhasson. Holnap lenne negyven éves Mika Ahola.
2014. december 12. [14]
Kérem a téteket! - Sport: változnak a WSBK szabályai
A Superbike világbajnokság mezőnye jövőre már az utcai gépekhez közelebb álló motorokkal lép pályára, és ez bizony alaposan felforgathatja az erőviszonyokat.
2014. december 12. [94]
Változnak az úthasználat szabályai - Közlekedés: jön a megyei matrica
Januártól az egyes régiókra külön-külön vehetünk „pályamatricát", mégpedig az eredeti éves díj töredékéért.
2014. december 11. [88]
Csak a bogarat ne! - Karbantartás: a sisak tisztítása
A benzinkútra érve már alig várod, hogy lecsutakold a felkenődött szennyeződéseket a plexiről? Megértjük, mégis óvatosságra intünk, mert sokba kerülhet a kapkodás.
2014. december 11. [28]
A Honda is beerősít - Piac: jön a Honda NC750 T?
A Kawasaki az extrém csúcsteljesítmény érdekében vetette be a feltöltőt, azonban úgy tűnik, hogy a Suzuki és a Honda egészen más utakat jár.
2014. december 10. [26]
Új csatárok a pályán - Bemutató: a Suzuki 2015-ös modelljei
Örülhetnek a túrázók, a városlakók és a krosszpályák ördögei, hiszen új és megújult modellek egész sorát találják a Suzuki 2015-ös palettáján.
2014. december 9. [23]
Viszlát, VR6! - Piac: bezár a Horex
A Horex elképesztő megoldásokkal, sokkoló teljesítménnyel és persze vastagon karcolt árcédulával tért vissza 2010-ben, azonban szárnyalása nem tartott sokáig.
2014. december 9. [17]
Igor, ez komoly? - Bemutató: Akrapovič Full Moon
Korábban is sejthettük, hogy a legendás műhely valami nagy dobásra készül, de az Akrapovič Full Moon névre keresztelt szörny minden várakozást felülmúlt.
2014. december 8. [38]
Vállal a korláton - Videó: Bitter Sándor - Macau GP
Bitter rendíthetetlen harcosként küzdve előbb megteremtette az indulás feltételeit, majd a kórt legyűrve helytállt a világ egyik legnehezebb utcai versenyén.
2014. december 7. [39]
Gyászolunk
Elhunyt Pető Ádám enduróbajnok, a hazai motoros élet egyik legszimpatikusabb alakja.
2014. december 5. [21]
Jön a 300-as benzinár? - Közélet: csökkenő üzemanyagárak
A nyersolaj árának csökkenése minden eddiginél közvetlenebbül érvényesül a hazai üzemanyagárakban, ezért a szakértők szerint nem kizárt a 300 forintos benzin sem.
2014. december 5. [64]
Korlátozott lehetőségek - Piac: motorok A2 jogsihoz
Ne búsulj, ha csak A2-es jogsid van, inkább nézd meg, hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet! Legális tippek és a népszerű kiskapuk buktatói.
2014. december 4. [48]
Nyomkövető buktatta le - Közélet: lopott motorok a furgonban
Lám, mégiscsak hasznos a GPS-alapú vagyonvédelem, pláne a könnyen mozdítható motorokon, hiszen most is ennek segítségével kapták el a rendőrök a tolvajokat.
2014. december 4. [38]
Támadnak a csajok - Sport: női kupa startol a Superbike-ban
A holtszezonban sem pihennek a Superbike VB résztvevői. A csapatok - élen a Suzukival - tesztelnek, míg a szervezők egy vadonatúj versenysorozaton dolgoznak.
2014. december 3. [3]
Utánozhatatlan - Bemutató: Kawasaki H2 és H2R
Az idei év egyik sztárja, mégis sokan csak felületesen ismerik. Lássuk hát, milyen valódi műszaki csemegéket rejt a lenyűgöző Kawasaki H2 és H2R!
2014. december 2. [226]
Valódi endurókat! - Piac: középméretű, V2-es KTM érkezik
Nem üres szóbeszéd volt a 2014 elején felröppent pletyka, miszerint a KTM offenzívát indít, temérdek új modellt bemutatva. Izmos túrázó és könnyű V2-es a palettán.
2014. december 2. [39]
Télből a nyárba - Túraajánló: Almeira, Spanyolország
Európa egyik legszebb vidékén, fantasztikus aszfaltcsíkokon kalandozva fedezheted fel a környék legjobb útjait, off-road szakaszait és versenypályáit.
2014. december 1. [9]
A sátán harsonái - Teszt: Yamaha XJR1300 Sapka Művek
Csak semmi cicó, szétvágták a nullkilométeres Yamahát. A végeredmény egy hétköznapokban is használható roppant hangos műtárgy lett, amelyet egyszerre imádtunk és gyűlöltünk is.
2014. november 30. [17]
oldalak:   «  1 2 3 4 5 6 7... » 
SportMotor
a facebookon

Fotókönyv · Szabályzat · GYIK · Kapcsolat · Impresszum · © 2003-2014 Sport Motor