Bitter a napokban éppen az idei versenyei helyszínén, az Egyesült Királyság északi csücskében fekvő Kirkistownban tesztel csapatával, illetve a - számára - vadonatúj BMW-vel. Ezt megelőzően a Pannonia-Ringen töltött el egy hétvégét, hogy felkészüljön a remélhetőleg tartalmas 2015-ös szezonra.

bitter-sandor-man-tt-2015-4652

Úgy tűnik, hogy az égiek előrelátóan gondoskodtak Sanyi tökéletes edzéskörülményeiről, ugyanis - tavasz ide vagy oda - szinte fagypont körüli hőmérséklet uralkodott a nyugati határ mentén fekvő pályán, miként most, a szigetországban is barátságtalan, esős, hideg környezetben tehette meg első köreit.

- Szuper volt a mai nap! Kirkistownban szakadó esőben teszteltem a BMW-t, ahol is 55 kört sikerült megtennem. A csapatom elégedett, de én nem akarok jósolgatni! A motor és Thompson csapata nagyon tetszik, élveztem nagyon a mai napot. Holnap - azaz csütörtökön - lesz csak időm matricázni a motort, majd pénteken ismét teszt, de már szárazon - tette közzé Sanyi Facebook oldalán a cudar körülmények között lezajlott szerdai tesztnap végén.

bitter-sandor-man-tt-2015-4651

Annyi már bizonyos, hogy Sanyi a csapatfőnök, Stephen Tomphson tavalyi S 1000 RR-jével állhat rajthoz a T&R Motorsport színeiben a Cookstown 100 versenyen, továbbá a NorthWest 200-on, illetve a legendás Man TT-n.