A tűzoltók munkáját nagyban könnyítené az a néhány GPS készülék, melyet a motorosok adományaiból fognak megvásárolni a II. Szezonnyitó felvonulás rendezői. Az ő levelüket továbbítjuk most felétek, ha tehetitek, gyertek el minél többen erre a fontos és hasznos gurulásra!

"Már két hét sincs hátra és itt a várva várt II. Szezonnyitó motoros felvonulás! Egyszerre szolgál jótékonysági célt és a motorosok biztonságosabb közlekedését. Nagyon sokan jelezték részvételi szándékukat, voltak, akik adományaikkal járultak hozzá a GPS készülékekhez. Az adománygyűjtés jelenleg még tart. Aki úgy érzi, hogy támogatni szeretné a kezdeményezést az megteheti, hogy leadja felajánlását egy névvel, összeggel ellátott, lezárt borítékban az Andretti Üzletházban. Cím:1047 Bp. Váci út 13.

motoros felvonulas

Adományozni nem kötelező, viszont aki szeretne, az ne gondolkodjon nagy összegben. Már 1 000 forint is nagy segítség lehet!

A rendezvény ideje, helye:

2012. április 07.

1047 Budapest, Váci út 13.

A program:

9.00 Gyülekező

10.00 Megemlékezés, gyertya gyújtás az égi országutakon szárnyaló motoros társaink emlékére

11.00 Felvonulás megkezdése

12.30 Ünnepélyes GPS átadó ceremónia a tűzoltóság részére

13.00 Tűzoltósági bemutató - egy közlekedési baleset szimulálása és az áldozat kimentése az autóból.

Tegyünk együtt egy élhetőbb és biztonságosabb közlekedésért, valamint segítsünk, hogy segíthessenek!

Szeretnénk minden motorral érkező résztvevő figyelmét felhívni a csoportos motorozás, valamint a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására. A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A felvonulás alkalmával, lehetőség szerint csak egy forgalmi sávot foglalunk el. Kérünk mindenkit, hogy a rendezők utasításit tartsa be! Ők azon dolgoznak, hogy zökkenő mentes legyen a rendezvény és mindenki jól érezze magát.

Üdv:Olika!"