2012. március 27.

Motoros felvonulás

A szervezők célja többszörös: egyrészt az autós társadalom figyelmét kívánják felhívni a motoros szezon kezdetére, másrészt a Tűzoltóság támogatására buzdítják a közös gurulás résztvevőit.
A tűzoltók munkáját nagyban könnyítené az a néhány GPS készülék, melyet a motorosok adományaiból fognak megvásárolni a II. Szezonnyitó felvonulás rendezői. Az ő levelüket továbbítjuk most felétek, ha tehetitek, gyertek el minél többen erre a fontos és hasznos gurulásra!
"Már két hét sincs hátra és itt a várva várt II. Szezonnyitó motoros felvonulás! Egyszerre szolgál jótékonysági célt és a motorosok biztonságosabb közlekedését. Nagyon sokan jelezték részvételi szándékukat, voltak, akik adományaikkal járultak hozzá a GPS készülékekhez. Az adománygyűjtés jelenleg még tart. Aki úgy érzi, hogy támogatni szeretné a kezdeményezést az megteheti, hogy leadja felajánlását egy névvel, összeggel ellátott, lezárt borítékban az Andretti Üzletházban. Cím:1047 Bp. Váci út 13.
motoros felvonulas
Adományozni nem kötelező, viszont aki szeretne, az ne gondolkodjon nagy összegben. Már 1 000 forint is nagy segítség lehet!
A rendezvény ideje, helye:
2012. április 07.
1047 Budapest, Váci út 13.
A program:
9.00 Gyülekező
10.00 Megemlékezés, gyertya gyújtás az égi országutakon szárnyaló motoros társaink emlékére
11.00 Felvonulás megkezdése
12.30 Ünnepélyes GPS átadó ceremónia a tűzoltóság részére
13.00 Tűzoltósági bemutató - egy közlekedési baleset szimulálása és az áldozat kimentése az autóból.

Tegyünk együtt egy élhetőbb és biztonságosabb közlekedésért, valamint segítsünk, hogy segíthessenek!

Szeretnénk minden motorral érkező résztvevő figyelmét felhívni a csoportos motorozás, valamint a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására. A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A felvonulás alkalmával, lehetőség szerint csak egy forgalmi sávot foglalunk el. Kérünk mindenkit, hogy a rendezők utasításit tartsa be! Ők azon dolgoznak, hogy zökkenő mentes legyen a rendezvény és mindenki jól érezze magát.

Üdv:Olika!"
Hozzászólok 20 hozzászólás

Ajánlom másoknak is:
Megosztom a facebookon Megosztom a google pluson Megosztom a twitteren Küldés emailben

20 hozzászólás

+ 16
#1 illegalrider
Abszolút pozitív véleményem van az ilyesféle dolgokról viszont az egyik szemem sir is, mert szerintem elég szomorú hogy ilyen adományokat kell össze szedni ahhoz hogy szerencsétlen tűzoltóknak legyen GPS-ük és ez nem fér bele államilag finanszírozni! Persze ha vmelyik nagyfejűnek égne a 2 szintes hétvégi nyaralója akkor lenne pislogás... Mindegy! Remélem minden összejön a szervezőknek úgy ahogy szeretnek! Peace
2012. március 27. 11:47
+ 4
#2 haax88
Ott a helyünk!
2012. március 27. 12:14
+ 1
#3 oliking
Sziasztok!
Az eseménynaptárba ki van írva a rendezvény.Szezonnyitó gurulás címen.A facebook-on is kint van "Motoros felvonulás a tűzoltókért".
Van még néhány finomításra váró dolog,amit igyekszünk elintézni.Ha minden rendben van,megírom nektek a teljes forgatókönyvet.Addig csak annyit mondok,hogy a végén lesz egy látványos dolog!:)
Üdv:Olika!
2012. március 27. 16:38
+ 2
#4 DecsMan
Tavaly a mentősöknek volt a gyűjtés, arra is adakoztam, ahogyan az idén is. Az előző guruláson nem tudtam részt venni, a mostanira el fogok menni! Remélem minél többen hozzá tudnak járulni a gyűjtéshez, és sok navigációt sikerül vennie Zoltánnak, akinek köszönet a szervezésért!
2012. március 27. 18:36
0
#5 NitroRR
#4 Nem kötekedni akarok de helyesen: mentőknek. Mert ugye rendőrösök meg tűzoltósok sincsenek... Amúgy szép gesztus, de bennem is felmerül a kérdés, hogy akkor mi lesz a sok-sok befizetett adóval ha már egy ilyen szervezet egy (vagy több) nyomorult kütyüt nem kap. Államháztartási szinten ezek a fillér töredéke.
2012. március 27. 20:37
+ 1
#6 gabosan
Szuper jó ötlet ez a motoros megmozdulás.Főleg ilyen nemes ügyért.
De mivel én miskolci vagyok nem hiszem,hogy feljutok rá.
Lehetne itt is kezdeményezni egy ilyen összejövetelt.
Itt is rengeteg rendes motoros ember van.. :-)
2012. március 27. 20:58
+ 1
#7 szityyyu
Ti a Cseh2-őt nézitek? Az adónk zsebre van rakva, elpárolgott. Viszont ha olyan jól sikerül, mint a vörösiszapos gyűjtés, akkor lesz pár GPS! ...és persze, ha nem közbeszerzés lesz kiírva rá és valaki tripla áron nyeri a tendert. :)))) Egy szónak is száz a vége, drukkolok, hogy sikeres legyen.
2012. március 27. 21:07
+ 2
#8 FireBlade
NitroRR:
A valódi gondokról pedig tudomásotok sincs...

Jó az ötlet, pont hetedikén jár le papíron a motorom téli kivonatása. Még az is lehet, hogy felmegyek.
Üdv.
2012. március 27. 21:15
+ 9
#9 lánglovag
Büszkén mondhatom, hogy mindkét összetartó (motoros, tűzoltó) csapat tagja vagyok és nagyon örülök az ilyen kezdeményezésnek. Sajnos mi hivatásos tűzoltók tényleg rá vagyunk szorulva az ilyen adományokra, ez nagyon szomorú dolog...... de erről ennyit. Egyéb iránt meg gondoljatok arra, lehet hogy az a GPS segít hamarabb odaérni a kollégáknak akár a ti szeretteitekhez is ha bajban vannak. PERSZE INKÁBB ERRE SOHA NE LEGYEN SZÜKSÉG. Egyet ne felejtsen el senki ha a tűzoltó felszerelései jobbak akkor az a polgároknak is gyorsabban és jobban tud vele segíteni, tehát ilyen alkalmakkor az ember valamilyen szinten magának segít az adományával. MIT MINDEN KOLLÉGÁM NEVÉBEN ELŐRE IS KÖSZÖNÖK.
2012. március 27. 21:18
+ 3
#10 FireBlade
#9 lánglovag
Ez a hsz. derültséget hozott a napom végére :)
2012. március 27. 21:55
+ 3
#11 oliking
Mindig van pro és kontra.Ez jelen esetben is így van.Nem tudok mást hozzá fűzni a negatív véleményekhez ,csak egy idézettel élnék.Bár lehet az én felfogásommal van baj.Mindenesetre én minden tőlem telhetőt megteszek,hogy a motoros társadalom megítélése, pozitív irányba változzon.


"Aki egy ügyért áldozatot hoz, nemcsak azért teszi, mert győzelmét várja, hanem mert hisz benne. Hit nélkül nem lehet értelmesen élni, és értelem nélkül nem lehet hinni.
Hit nélkül megbotlasz egy szalmaszálban, hittel legyőzöd a hegyeket."
2012. március 27. 21:56
0
#12 rosejblee
Mondtam hogya neten kínából összevásárolt 5000 ftos bazárivackokat ne itt add el százért mert a sok okos egyből rájön.
2012. március 28. 22:43
0
#13 oliking
Rosi!
Inkább csináld meg a motorodat és gyere te is.Ha eljössz kapol kávét meg cigit :))))
2012. március 29. 07:44
0
#14 oliking
Tisztelt nép! :)))
Az adományok leadási határideje közeleg.Az adományokat 2012 04.05 13:00 óráig lehet leadni az Andretti üzletházban.(cím:1047 Bp. Váci út 13.)A készülékek pénteken a délelőtti órákban lesznek megvásárolva.
Aki még nem tette meg és úgy érzi illetve megteheti, az a fent megjelölt időpontig leadhatja felajánlását.A tűzoltó bemutató forgatókönyvét leegyeztettem a kivonuló tűzoltó raj parancsnokával.
2012. március 30. 16:58
0
#15 rosejblee
Jó,de sok kell mert drága volt a javítás.
2012. március 30. 17:12
0
#16 mlas
#5
Hova lesz a pénz? Az amúgy is hihetetlen vastagságú buxát tömi tovább :((
Jelen állás szerint az évi kamat, amit fizetünk, 1069 milliárd Ft. Vagyis minden magyar ember évi 106900 Ft-ot, vagy ha csak az aktív munkavállalókat számoljuk, akkor fejenként évi 270000 Ft. Még kérdés? :((
2012. március 31. 09:35
0
#17 rosejblee
Kiváncsi lennék adnál-e egy ezrest,amikor a balesetes roncsból várnád a kivágásod,persze neked nem volna semmi bajod,hogy épen tudj gondolkodni.
2012. március 31. 20:34
+ 1
#18 oliking
Közlemény!

A II. Szezonnyitó motoros guruláson mindenki saját felelősségére vesz részt! A csoportos motorozás, valamint a KRESZ maradéktalan betartására szólítunk fel mindenkit. A felvonulás alkalmával lehetőség szerint csak egy forgalmi sávot foglaljunk el! A felvonulás során bármilyen műszaki probléma adódik, kérünk titeket, hogy biztonságosan és a lehető legrövidebb úton álljatok félre, ezzel biztosítva a mögöttetek jövő felvonulók zavartalan továbbhaladását.
A felvonulás alkalmával segítsük a rendőrség és a biztosító motorosok munkáját, figyeljük a tükröket, engedjük őket előre, hogy akadálymentesen tudják végezni a munkájukat.
Kérünk mindenkit, hogy a rendezők utasításait tartsa be, különös tekintettel a parkoltatásra, amely a gyülekezés alatt és a felvonulás végével is fontos szerepet tölt be! Mivel tűzoltósági bemutató lesz, így viszonylag nagy helyre lesz szükségünk, amelyet kordonnal fogunk elkeríteni a nézőközönség biztonságának érdekében.

Köszönettel,
Szervezők
2012. április 2. 22:23
0
#19 .mf
Afenébe, elfelejtettem, hogy ez is most van (Kecsóringre terveztünk gurulást, ami az időjárási viszonyok miatt elmaradt), csak akkor ugrott be, amikor a házunk előtt ment a felvonulás...

Majd beszámolót dobjon valaki, hogy hányat sikerült, baleset- és atrocitásmentesen lebonyolódott az egész.
2012. április 7. 14:52
0
#20 Zotyme
Én ott voltam és nagyon király volt,ennyi piros lámpán életemben nem mentem át :):),haza felé vissza kellet szoknom hogy nem lehet :( csak így menni.
2012. április 8. 12:02
Fotókönyv · Szabályzat · GYIK · Kapcsolat · Impresszum · © 2003-2014 Sport Motor