Kedves Olvasók, Barátok, Motoros testvérek!

Áldott, békés karácsonyt és boldog, sikerekben gazdag újévet kívánunk számotokra, abban a reményben, hogy jövőre is összetartó, szeretetteljes közösségként róhatjuk az utakat, s mindenki épségben tér haza családjához, szeretteihez. Az ünnep alkalmából, kérlek, engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk Pázmány Péter Igazságra vezérlő kalauz címmel megjelent művét, illetve annak néhány sorát, melynek üzenete közelebb vihet céljaink eléréséhez.

"A világ java és gyönyörűsége, nem igaz jó, hanem: csalárdság és hazudság; a világi kincsek és valamit pénzen vehetni, hamis, nem igaz jó; az-az jó színnel mázoltatott gonosz. Hazug a világ java: mert kedvünk tőltését és elégitését igéri; de kínt, nyughatatlanságot, éhséget szerez. Csalárd, mert nem ollyan belől, mint kívűl látczik; fúlasztó horgot fedez kedves eledellel; lyuggató tövisset és éktelen rútságot rejteget belől, hogy tőrbe ejcsen külső színnel. Hamis: mert nem-csak üres belől, de hamar elhágy és eláll mellőllünk.

A jámborság és jóság pedig tellyes jó, tekélletes ajándék: mely nem a halandó testet, hanem a lelket, igazán megnyúgottya és elégíti: valóságos szépségével vígasztallya szívünket: és oly álhatatoson marad velűnk, hogy senki kedvünk és akaratunk ellen el nem veheti; hanem holtig marad velünk...."

Vigyázzatok magatokra és egymásra,

szeretettel a Sportmotor.hu szerkesztősége