A Lime Ride tulajdonképpen egy szervezett keretek között zajló, felnőtteknek szóló nyomozójáték. A lényege, hogy egy meghatározott helyszínről indítunk mindenkit, de azon kívül más helyet nem fognak tőlünk hallani a vállalkozó szellemű motorosok. Az útvonalat nekik kell kinyomozniuk egy verses útikönyv segítségével, néhol pedig nem csak az eszükre, hanem ügyességükre is szükségük lesz, hogy megkapják a továbbjutáshoz szükséges kulcsinformációt. Hogyan is fest ez a gyakorlatban? Nos, akik lemaradtak volna az augusztusi előzményről, itt elolvashatják a túráról készült riportot.

A 2015-ös szezonnyitó Lime Ride-on az említett kiinduló „bázist” a Motocamp Hungary jóvoltából (Cím: Akác-tanya, 2724 Újlengyel, Hernádi dűlő 18.) egy olyan meseszép környezet fogja biztosítani, hogy onnan fáj majd elindulni, és annál nagyobb öröm lesz visszatérni. A visszatérés élményét csak tovább fokozza, hogy rengeteg nyereménnyel várják résztvevőinket.

Nem vérre menő csata

Itt szögeznénk le, hogy a rendezvény nem verseny, hanem egy élményekkel teli motorostúra, ahol valóban a részvétel számít. Így a Kawasaki nyereményekben sem a leggyorsabbak részesülnek majd, hanem sorsolással választják ki a díjazottakat azok közül, akik minden feladatot végrehajtottak az esemény során. Mivel a szervezők az elmúlt években azt tapasztalták, hogy nem csak a Kawások vennének részt szívesen a Kawasaki Magyarország által szervezett eseményeken, ezért úgy döntöttek, hogy tárt karokkal várnak minden motorost és robogóst.

Az eseményen való részvételhez regisztráció szükséges. Csapatok jelentkezését várják (csapatonként két motorral és 2-4 fővel). Aki nem tud csapatban érkezni, az se csüggedjen, mindenkinek tudnak majd egy újdonsült társat biztosítani az útja során.

kawasakilimeride-2015-4790
Bár a Kawasaki Magyarország szervezi az eseményt, bármilyen motorral rajthoz állhat bárki, aki kedvet érez egy kalandos, játékos túrához

A nagy nap 2015. április 25-e (szombat). A játék kezdete, azaz az indítások öt percenként fognak megtörténni Újlengyelből, a Motocamp Hungaryből (Elérhetősége: Motocamp Hungary a Facebookon). A csapatok hozzávetőleges indulási időpontjáról néhány nappal az esemény előtt a megadott e-mail címre tájékoztatást küldenek.

Az indulásért regisztrációs díjat kell fizetni, melynek összege a motorok vezetőinek 3.000 Ft/fő, az utasoknak 1.500 Ft/fő. A regisztrációs díj befizetéséről készült számlát postai úton küldik ki. Fontos feltétel, hogy csapatonként egy összegben várják a regisztrációs díjakat, s az online regisztráció határideje: 2015. április 22. (szerda)

kawasakilimeride-2015-4792
A tavalyi Lime Ride egyik köztes állomása, a Budakeszi Vadaspark

Természetesen ezúúttal is lesz lehetőség szállásfoglalásra, így aki előtte, és/vagy utána éjszaka szeretne megszállni a Motocampban, az megteheti, ugyanis 65 fő elszállásolására elegendő faházzal állnak rendelkezésetekre. Ha saját sátratokban szeretnétek megszállni, arra is van lehetőség, előzetes jelentkezés alapján. A Motocamp szállásfoglalás ügyében Pap Györgyöt keressétek a 0630-497-0101-es telefonszámon!

A regisztráció részletei

A nevezési díj tartalmazza:

- Egy adag étkezés

- Egy liter Lime-os limonádé a megfáradt motorozásból visszatérőknek

- Korlátlan szauna használat (füstös szauna faépületben, kis fafűtéses szauna, sós dézsa (meleg vizes), nagy dézsa medence (hideg vizes).

kawasakilimeride-2015-4794
Navigáció helyett humoros versike - ez alapján kell megtalálni az útvonalat és az ott elrejtett célpontokat

Amennyiben a Lime Ride résztvevői igénylik, számukra faházas, vagy sátras elhelyezést tudnak a helyszínen biztosítani. Négy- és hatszemélyes apartman jellegű faházak és sátorhelyek is rendelkezésre állnak. Egyéni szállásfoglalás esetén Szép Kártyával is van lehetőség a fizetésre. Az egyéni szállásfoglalás igényeket a fenti elérhetőségek egyikén (telefon, e-mail) tudják egyeztetni az érdeklődők.