Minden év telén megrendezik az immáron nemzetközivé fejlődött Elefantentreffen motorostalálkozót, ahol a legelszántabb bájkerek igazi férfias erőpróba keretében szerezhetnek életre szóló élményt, már ha a hóban ásott sátorhely annak számít...

A megpróbáltatások ellenére ezerszámra érkeznek a motorosok a kontinens számos országából, hogy kipipálják saját bakancslistájukon a nem mindennapi rendezvényt. A szervezők kikötötték, hogy csak szóló és oldalkocsis motorok vehetnek részt az eseményen, a négykerekűek - így a quadok is -, tiltólistán vannak.

hobagoly 2013

Húsz euróba kerül a beugró, amihez nekünk még hozzá kell számolni az oda-vissza ezerkétszáz kilométerre eső benzinköltséget, ám nem feltétlenül kell ilyen messzire mennünk, hogy egy igazi, jó hangulatú bulit találjunk. Február harmadik hétvégéjén itthon is összegyűlnek a legkeményebb motorosok, hogy télűző bulival csalogassák elő az első tavaszi napot. Termálfürdő, bográcsozás és remek hangulat várja a kalandra éhes bájkereket Cserépfalu völgyében, a híres Subalyuk szomszédságában.

Nyeregbe hát, új szezon és új kalandok várnak ránk 2013-ban is!