Rögtön a most következő hétvégén - keletre és nyugatra tekintve - is akad „látnivaló”. Tiszadorogmán július 17-én kezdődik a háromnapos találkozó, mely immáron hétéves múltra tekinthet vissza, míg ezzel egy időben a MotoAvantura csábít egy kis kanyargásra a Grossglockner szerpentinjeire.

2014-nyari-talalkozok-657

Egy héttel később a jól ismert Roadtigers invitálja 13. alkalommal bulizásra a motorosokat, s ezalatt a siófoki kemping is V2-esektől lesz hangos, ugyanis itt tartják a Sportmotor.hu Suzuki TL fórumának márkatalálkozóját. A bulizásra vágyókat Pusztaszabolcson is hangos sokadalom várja július 26-án, míg ugyanekkor Kecskeméten a MAMI Kupa következő versenyhétvégéjére kerül sor.

Kicsit távolabb tekintve az augusztusi események következnek, kezdésnek rögtön elsején a XVII. Délnyugati party, egy hétre rá pedig a Black Dragon tokaji rendezvénye, illetve a pusztavacsi nemzetközi motorostalálkozó csábít egy kis motorozásra.

A közeli Csehországban két jeles motoros rendezvényt is tartanak idén augusztusban, név szerint a kilencedikén startoló TT-t, valamint a jól megszokott nyárvégi MotoGP futamot a brnói pályán.

2014-nyari-talalkozok-658

Hagyományosan augusztus 20-án zárul a kunmadarasi évad, rá néhány napra pedig a nyár utolsó hétvégéjén ismét a MAMI Kupa versenyzőinek szurkolhatunk, ezúttal a kakucsi helyszínen.

További motoros találkozók, versenyek és börzék között szemezgethetsz a SportMotor.hu eseménynaptárában, ahová Te is feltöltheted a közeledben tartott rendezvényeket, hogy a többi motoros is értesülhessen róluk.