A kiállítás ugyanis 2010 óta megújult formában, Budapest Motor Fesztivál néven várja a látogatókat. Az eddig jól bevált programokat megtartva a szervezők a fesztiválokra jellemző koncertekkel, közösségi programokkal, evéssel-ivással, és fergeteges hangulattal egészítették ki a kiállítást. Minden, amit eddig kedveltünk, maradt – csak több jóval egészült ki.

Motorshow

A helyszín és az időpont nem változott (továbbra is a Hungexpo területére várják az érdeklődőket márciusban) – a programok azonban az eddigieknél is színesebbek, szórakoztatóbbak, és még szélesebb közönséghez szólnak.

Bár a célcsoport továbbra is egyértelműen a szakma és a motoros társadalom, ebben az évben a vad motorosok, a városi közlekedésben motorral utazók, a robogók iránt érdeklődők, a motorsport szerelmesei, a túramotorosok, a régi idők járgányait imádók, és a technika szerelmesei egyaránt találnak maguknak programot.

A versengést kedvelők robogó-, gokart-, vagy akár Quad versenyen is részt vehetnek - ráadásul idén először sor kerül a nemzetközi Stunt Riding verseny első döntőjére is. Az európai országokból érkező versenyzők garantálják a látványos és egyben színvonalas szórakoztatást még azoknak is, akik most hallanak erről a sportról először.

Ennek ellenére nem kell mindenkinek versenyen indulnia ahhoz, hogy nyerhessen – ugyanis lesz bőven nyereményjáték értékes díjakkal.

Számtalan bemutató és kiállítás várja azokat is, akik inkább csak nézőként szeretnének részt venni a fesztivál programjain. Lesz látványos tetováló verseny, motoros divatbemutató, és persze a versenyek is egytől-egyig megtekinthetők.

Akit pedig épp a család hiánya tartott volna vissza attól, hogy a hétvégét a kiállításon töltse; annak van egy jó hírünk! A Hungexpo Zrt. idén a gyerekekre is gondolt, és többek között gyerekmotoros oktatással, családi vetélkedőkkel, és a kicsik számára is biztonságos gokart-versenyekkel várják őket.

Aki pedig barátnője szépségét legszívesebben világgá kürtölné, az nevezze be a hölgyet a Hungexpo Zrt. és a CKM Magazin közös szervezésű szépségversenyére – amely fődíja egy profi fotósorozat elkészítése és megjelenése a magazinban.

A látogatók találkozhatnak sztárvendégekkel, kedvezményes áron szerezhetik be a legújabb motoros cuccokat, minden kérdésükre választ kaphatnak a motorszerelő akadémián, nyereményjátékokra nevezhetnek, vagy ellátogathatnak egyidejű rendezvényeinkre. (Autó+Motor+Sport Kiállítás, Robogó Világ, Veterán Motor Kiállítás, TATTOO EXPO)

Aki pedig a fenti sorokban sem talált kedvére való programot, az feltétlenül látogasson el a www.motorshow.hu oldalra, mielőtt még lemaradna élete legjobb kiállításáról!

Időpont: 2011. Március 11-13.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Budapest X., Albertirsai út 10

Nyitva tartás: 2011. március 11. 10.00 - 23.00

2011. március 12. 10.00 - 23.00

2011. március 13. 10.00 - 18.00

Belépő: Felnőtt jegy - 2500 HUF