Gyere Te is fagyizni

Kedves Motorosok,

bizonyára már sokan értesültetek róla, hogy idén is megrendezésre kerül az országos motoros fagyizás Soltvadkerten.

Én is részese leszek az eseménynek, ráadásul egy picit közelebbi szemszögből:Lesz külön sátram is az eseményen, ahol kötetlenül tudunk majd társalogni.

Szeretném bemutatni mindkét szakmám egyszerre (mérnök informatikus, motorkerékpár - szerelő) , amennyire az adott körülmények ezt lehetővé teszik. Ezt nem mással, mint a legutóbbi egy éves projektemmel:A benzinátfolyásmérő alkalmazással (motorkerékpárra, de bármilyen más járműre is alkalmazható), ill. eszközzel tervezem megvalósítani.

Természetesen lesz bemutató más, sokak által ismert termékről is, mint például a mindennap használatos szinkronteszterről. Készülök diasorozattal is, és persze élőben motoron is prezentálni. Ehhez a CBR600 FS gépem fog rendelkezésemre állni, amit érkezésem után fogok a helyszínen előkészíteni.

Egy ilyen alkalmazás elkészítéséről, architektúrájáról, módszertanokról is szívesen szólnék pár mondatot, amennyiben érdekel.

Hamarosan készül az esemény reklámfilmje is, ami nagyon érdekes és meghatározó pillanatokat fog átadni Nektek, Motorosoknak. (Persze, nem csak én leszek benne.)

A helyszínen lehet majd rendelést leadni bármilyen Prop-Tech motorkerékpár diagnosztikai termékre, elektronikára ( kedvezményesen) , szervizembe időpontot nézni a motorkerékpárodnak, valamint alkalmazás fejlesztésével kapcsolatban is egyeztetni.

Gyertek sokan! Beszélgessünk személyesen, csodáljuk meg egymás gépét, együnk, játsszunk, koncertezzünk!

Várunk Benneteket szeretettel!

https://www.facebook.com/ecsegiszandra