Új papucsot kapott az ezredes

Használt supercorsával vettem a motort és bő 5000km alatt szintbekopott a szélén a kopásjelző(közepe még elég jó). Mivel amúgy sincs benne nagyon minta és az is kivan belőle kopva meg aztán esőben nincs kedvem megdögleni így a csere mellett döntöttem.
A supercorsával is meg voltam elégedve de valami utcaibb gumit akartam így esett a választás a Pirelli Diablo Rosso 3-ra. Minta hasonló csak sűrűbb, a hátsó gumi két komponensü, 86ezerFt volt a pár (r17.hu) és volt hozzá ajándékba egy kesztyű (ami elvileg 30ezret ér de ez most lényegtelen).

Miután kijöttem a gumistól és elkeztem egyenesben döntögetni meglepődtem mert hirtelen olyan érzésem volt mintha sárban mennék és ki akarna fordulni alólam a motor(ha most visszaraknám a régi gumit akkor meg úgy érezném hogy "úristen miez a szar alig akar dőlni"). Mentem vele lazán bő 100km-t hogy lekopjon róla a formaleválasztó réteg és hogy szokjam aztán ma meg volt az éles teszt.
Nagyon jónak érzem mintha egy másik motoron ülnék. Nagyon könnyel dől utána ráragad az ívre és mintha zsinóron húznák a motort nincs semmi bizonytalanság vagy billegés nem éreztem hogy megcsúszna nem túrta az elejét (supercorsa csinált ilyet) nem azt mondja hogy sok hanem hogy mehet még lejjebb.
Elég hamar elnyerte a bizalmam ugyan azokba a kanyarokba bele merek menni tempósabban mert tudom hogy nem lesz semmi gond. De tényleg nagyon jó nagyon könnyen nagyon hamar rádől az ívre és ottmarad nem akar felállni nem kell erőből ellentartani elég nézni messze előre és a motor szépen odamegy.

Egy szó mint száz nagyon megvagyok vele elégedve.