versenycica 2018. november 12. 19

Pink kalandok 2018 A legenda legnehezebb újjászületése

Azért már elég sokan ismerik a sztorit: 2 baleset a nyáron, egy úthiba , és egy esős olajfoltos.
Ennek köszönhetően motor darabokba szét, fényezze le vki újra minden egyes apró mm-erét.

Nem akarom nagyon részletezni, fórumban egyébként kb kitárgyaltuk, rossz embert találtam meg a fényezésre, kiderült idővel, hogy egy csaló.

Rengeteg veszteség ért minket, mind pénzben, mint lelkileg, mindenhogy, de a legfontosabb, hogy visszatudtuk szerezni az idomjait ( nem könnyen).

Nos, a helyzet mikor anyagi csődben vagy, épphogy vmi nagyjából kinéz, ahhoz képest amit megígértek ( felni, kormány, deklik), de az idomok állapota rettenetes, és egyben szeretnéd látni gyorsan a motorod... megoldod, ahogy tudod. Úgy alakult, hogy a műhely udvarában tudtuk csinálni, ami mellett egyébként egy lovarda is van.

Munka- munka után munka, éjjel - nappal, rohanás, jövés menés, cuccok megvétele, egy - két baráttól segítség kérés a nagy bajban.

Semmi sem volt egyszerű, hosszú- hosszú hetek voltak ezek, és persze Zümi sem egy könnyű eset, fényezés után még jött egy fesszabályzó csere és egy műszaki. Nagy tempó volt, mindennek kész kellett lennie a szülinapomra, ami rövid munkahétre esett persze.

Mint tegnap még kiderült, a teleszkóp is tönkrement, azt tegnap cseréltük.

Sikerült. Nem tökéletes ( az én maximalista szememben), egyelőre jó lesz, majd aztán még alakul. Úgy is jön a tél, megyünk a hóba.

Kegyetlen heteken, időszakon vagyunk túl, de bármikor újracsinálnám érte, és nagyon sokat tanultam mind szakmailag, mind emberileg a dolgokból.