Honda Hornetesek Találkozója


2012. március 31., szombat 8:00 17:00

Csesznekƒ
Sziasztok.

A találkozó reggeli időpontját átettem 9:00-ra ,mert vannak akik távolabbról jönnek és ne kelljen nekik túl korán indulni a reggeli hidegben.
A telefonszámom: 30/728-8727 ha valaki nem érne ide vagy csak a Cseszneki várhoz jön mert az neki közelebb van! Csak számmal hívjatok, rejtett hívást nem veszek fel!

Felhívtam a motoros/western farm (Henryxcity) tulajdonosát. A Farm április 1-én nyit ki, mind a múzeum és mind az étterem is. Így sajnos szombaton nem tudjuk megnézni! Mivel sokan már úgy rendeztétek a programotokat, hogy el tudjatok jönni így már nem változtatunk. Kinézek egy frankó szép helyet: Cseszneki várat és a környékét

Kedves motoros társaim ezt a találkozót nem a Honda Hornet Klub szervezi a félreértések elkerülése végett! Hanem a Kezdő Motorosok baráti köre! A név viszont senkit ne tévesszen meg :)))
Mivel elég sok Hornetes-el megismerkedtem itt a fórumokon gondoltam összeröffenhetnénk íj módon. :)
A találkozópont Székesfehérváron lenne a Lövölde úti Mc Donald's parkolójában reggel 9:00-kor. Innen indulunk tovább 9:15-kor. Szép idő esetén körbe gurulnánk a Velencei tavat utána meg elindulnánk Csesznekre. Itt megnéznénk a várat ahova 400Ft a belépő. Nem nagy összeg. Ezután megebédelnénk a Meleg étel: Lovagvár Italozó, falatozóban.
A TALÁLKOZÓ TELJESEN ÖNKÖLTSÉGES, KI MIT FOGYASZT AZT FIZETI!
A cél, hogy megismerjük egymást és megosszuk egymással a tapasztalatainkat. Akár összehozzunk egy jó baráti társaságot. Nincs Klubtagság nem kell befizetned semmit de nincsenek kedvezmények sem. :) Nincs korhatár, sem köbcenti határ. :) A lényeg, hogy tudd tartani a 90-110 közötti tempót. Direkt nem írtam többet mert mint tudjuk tavasszal a rendőrök szeretettel fogják mér ni a közlekedőket de főleg minket motorosokat.
A találkozó fent van a Facebook-on is, ott csináltam is egy kis közösségi oldalt: Kezdő Motorosok baráti köre. Már 9 motorral 12 fő jelentkezett a facebook-on.
A honlap: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.360800020601604.103265.345745162107090&type=3
A név senkit ne tévesszen meg :)))))

Természetesen nem csak Hornettel lehet megjelenni és lehet hozni a párocskátokat/barátokat is :)

Ha esik az eső akkor elmarad a találkozó. Illetve áttesszük egy másik időpontra!
Sunny13 · létrehozva: 2012. január 28. 8:59