Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan hagyd! Ennek elég elolvasni amiket ide firkált és véleményt tudsz mondani róla. Úgy is ennek megfelelően "közlekedik"!
Te egy szerencsétlen barom buta cigány vagy! A mondandód minősít , nekem már nem is kell. A családoddal társalogj!
Szerintem kicsit eltértünk a tárgytól.

Most végigkövettem az eseményeket, és be kell látni vannak itt rossz májú emberek...

Végigolvasva Gino, kinter és elektro-motor segített, és őt szidjátok?

"osvathadam92" problémája adott. Senkit nem érdekel kinek van kipolírozva a motorszáma, vagy a biztosítási papírja hogy van eltrükközve, mert jelen esetben semmit nem oszt - nem szoroz.

Emberünk lebukott egy 125-ös motorral, amit befognak kérni. Ezzel szerintem nem lehet mit csinálni. (Blokk csere, motorelbontás, "ellopták a motort", és "eladtam a motort" szerintem mindegyik variációnak ugyan az a vége. Nem egy ismerősöm bukott le a közelmúltban, és 100.000Ft-okra baszták meg őket. (Jogsi nélküli vezetés, okirat hamisítás (biztosítás) stb...)

- Ezeket gondolom tudtad, amikor elindultál motorozni, nincs ezen mit szépíteni. Lehet adni a hülyét, de a rendőrök nem fogják.

Majd értesíts a fejleményekről.
nem élek olyan buzi seggturkászokkal,mint te vagy...én maradok a női nemnél és átengedem a buzikat az olyan szarfaszúaknak,amilyen te vagy
Majd lecuppanthatsz, ha megengedem takonyorrú!
Akkor most ő az elnök?.....
Hát te mennyire súlyos vagy..... össze-vissza beszélsz/írsz.... összehasonlítasz egymástól eltérő dolgokat.
Hol olvastál olyat, a miből az vehető ki, hogy valakire érvényes a törvény és valakire nem? Rosszul értelmezel sok mindent, szerintem.
Leírhatod a véleményed, csak te nem véleményt írtál, ha nem utasítottál, hogy ne írjon ide az, aki nem olyat ír ami neked tetszik. Ennyi röviden. Nem számon kértelek, hogy nem írsz helyesen, hanem csak reagáltam arra, hogy te írtad nekem azt, hogy nem tudok olvasni. Hidd el, tudok és veled ellentétben értem is mit olvasok.
Ki mit ír ki a profiljára? Ha semmit, akkor eleve van titkolnia való, ha hazugságokat, akkor meg ki is állította a bizonyítványt magáról.
Nincs közöm hozzá és nem is az számít, (ezt megint hol olvastad?...neked kényszereid vannak és tényleg nem érted mit olvasol) de olyan ne legyen már itt VALAKI, aki saját magát -és nem a leírt hazugságait- nem meri vállalni.
Ha azt írod, hogy te vagy az elnök, szerinted elhiszem? Butaságot beszélsz..... de ha azt írod vagy semmit, akkor tusom, hogy egy hazug vagy nem egyenes ember vagy. Ennyi.
Mi nem vagyunk semmik? Szerintem nézzél már tükörbe....
És a meghatalmazás papíron volt, tanúk előtt aláírva? A biztosító később azt is mondhatja pl , hogy megállapodás szerint abban maradtatok, hogy később bemondás alapján beírják a motor teljesítményét. Ez nem történt meg, hát éppen akkor fogják felmondani a szerződésedet, mikor tegyük fel balesetet okozol. Ne higgyétek már magatokat annyira okosnak, mert a végén még beesik az eső. Én jelen pillanatban az egyik biztosítóval a per szélén állok, ne tudjátok meg mennyire mocskok, csak hogy ne kelljen fizetniük....
igen oké
Dehogynem védekezek.
Én innen nyert helyzetben vagyok, hisz "meghatalmazással a barátnőm kötötte a biztosítást" Nem tudta megmondani hány kw teljesítményű, a biztosító mégis megkötötte a biztosítást, így minden további kellemetlenségem ezzel a dologgal kapcsolatban őket terheli Persze akkor még nem beszéltünk a nekem okozott kellemetlenségek és szaladgálások miatt kiesett munkabérről
értem,tehát akkor a törvény valakire érvényes,valakire nem?vagy ez most hogy van magyarázd már el....
szóval én nem írhatom le a véleményem,hogy minek írogat ide aki nem segít,csak cseszeget és szétoffolja a topikot,de te számonkérsz,hogy miért nem írok helyesen..az,meg,hogy ki mit ír ki a profiljára semmi közöd,bárki bármit kiírhat oda,mennyivel vagy jobb,ha hazugságokat írsz ki...?neked tényleg az számít,ami a profilon van?ha azt írom,hogy én vagyok az elnök elhiszed?
hááát,tényleg nem vagytok semmik....
"Most azt mondod, hogy nem jó az általuk mindenkinek kiállított hivatalos pecséttel és aláírásokkal ellátott biztosítási kötvény ? "

Ezt hol olvastad?
Sokaknál gondok lehetnek szövegértéssel is....

"Meg kell nézni, hogy milyen előírások vannak a biztosítási kötvényekre, milyen adatokat kell tartalmazniuk."

Azzal meg ne védekezz, hogy a biztosító tudja, hogy mi a szabályos..... mert az vicc.


De ismétlem, engem az sem érdekel ha nem kötsz rá biztosítást.....
Ha beíratják, akkor max. marad a henger rakosgatás
Figy, én tudatosan játszom ki a rendszert mert nem véletlenül mentem ide és nem véletlenül ilyen a kötvény, de ez hivatalos országosan ismert biztosító. Most azt mondod, hogy nem jó az általuk mindenkinek kiállított hivatalos pecséttel és aláírásokkal ellátott biztosítási kötvény ?
Semmi bizonyítható sumákság nincs, mert ennek a biztosítónak ilyen a formanyomtatványa. Pont.
Az adásvételin kell szerepeljen, de azt sajnos az eladó valószínűleg trehány módon nem tüntette fel, de nem biztos mert én még meg sem néztem, hisz jóhiszemű és törvénytisztelő állampolgár vagyok
Nekem teljesen mindegy....... ne nekem bizonygassál bármit is.
Ez egy simán írt papír, amely nem tartalmaz minden a jármű azonosítására alkalmas adatot. Ez nem egy törvényben előírt szabvány kötvény. Tehát "rublikák" sincsenek.
Meg kell nézni, hogy milyen előírások vannak a biztosítási kötvényekre, milyen adatokat kell tartalmazniuk.
Ne akarjál már mindenáron okosabb lenni -.-
Hol érvénytelen neked ez a kötvény, ha nincs rajta olyan rublika, hogy motorszám ?
A nagybetűvel írt NINCS előtt az áll, hogy rendszám, de még egy kis érdekességet is bejelöltem neked
Ez most akkor lábbalhajtósra kötött biztosítás ?
Unalmas vagy ezzel az okoskodás szöveggel.
Pont, hogy te játszod itt az okosat, mert te okosabb vagy mindenkinél.
Ugyanazt a lapos szöveget nyomod állandóan, de szerinte még azt sem tudod mi és mit jelent.
Én már leírtam, hogy miért írok ide...néha. Látom nem értetted, olvastad?
Mellesleg hogyan jössz ahhoz, hogy rákérdezz miért ír ide bárki is?
A sportmotor azért lett unalmas, mert sok az olyan arctalan, kemény és vagány nick név, mint te....akik szerint mások okoskodnak.....de azt sem tudod mis is jelent ez.
Én úgy mondok bármit is, hogy ismerem az idevonatkozó előírásokat. Az, hogy veled mi történt...az csak 1 eset, ami rengeteg változó miatt alakulhat sok módon még.

Szóval ha már az okoskodás szónál ragadtál le, az igazából pont azt jelenti, amit te és a hozzád hasonlók csinálnak.
Remélem ha vannak vagy lesznek gyerekeid, azokat is ilyen mentalitással fogod nevelni. Majd ne rémülj meg, ha 70 évesen hátbaszúrnak.
Neked 31 évesen tényleg csak ennyi ész jutott?......
Az idióta tini korosztálynak felesleges pofázni, mert baromállat egytől-egyig. Mindent jobban tudnak, hiába beszéltek nekik. Közlekedj csak nagymotorral jogsi nélkül, reszelgesd csak a motorszámot. Anyád-apád úgyis kifizeti a büntetést, ne törődj ilyen apróságokkal.
"Btk. 277/A. § (1) Aki
a) egyedi azonosító jelet eltávolít, vagy egyéb módon meghamisít,
b) olyan dolgot szerez meg, vagy használ fel, amelynek egyedi azonosító jele hamis, hamisított, illetőleg amelynek egyedi azonosító jelét eltávolították, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Nagyon remélem hogy ha majd pár ilyen csökevényes agyú majomivadékot jól seggbekúrnak, akkor talán a többi nagymenő porbafingó is észbekap. Kívánom minden ilyennek a legszigorúbb büntetést.....

Még jó, hogy te vagy nekik!
ahha,biztos...te csak úgy mondod ezt,vagy tapasztaltad a saját bőrödön?mert én tapasztalatból beszélek,nem csak okoskodok..nálam simán lezárták az ügyet,és nem történt semmi..ha meg bejelenti,hogy ellopták,akkor meg hogy a fészkes koszba tudnának bármit csinálni vele áruld már el?
a topik címe nem az,hogy okoskodjuk,meg baszogassuk a többieket,kioktassunk másokat meg apukásdit játszunk!
minek irogattok ide,okoskodni máshol is tudnátok....
igaza van 1-2 normális embernek,tiszta fos lett a sportmotor az ilyen "nagymenő" okostojások miatt...
Nem próbállak meggyőzni, mert reménytelen.
Súlyos tévedésben vagy ezekben a dolgokban.

Az érték és az ügy csekély mivolta miatt nem foglalkoznak vele mélyebben. De ez nem azt jelenti, hogy neked vagy másnak, akik hasonlóan gondolja van igaza.
Hiába a te tulajdonod...... ha eljárással kerül kapcsolatban vannak rá jogszabályok, törvények...stb.
téged még nem zártak öregotthonba?ideje lenne önként bemenned vén köcsög...