Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A te dolgod.
Addig jár a korsó a kútra míg terhes lesz a vízhordó lány.
Sziasztok én kymco b&w 125 50 esnek használok
Elmész a megyei NKH-hoz, és megkérdezed. És ott ha van egyéb kérdésed arra is azonnal válaszolni fognak. De szerintem semmi akadálya nem lesz!
Eladó egy gyönyörű állapotban lévő Cagiva Mito Evo 2 1620km-el, 2008-as motor! 99% állapotban!
Cagiva Mito Evo 2

06706574245
Helló!
Van egy 125/50es motorom. Ha vennék hozzá egy papíros vázat akkor mennyibe kerülne körülbelül forgalomba helyezni? A motorblokk az megmaradna csak a váz lenne cserélve
Valaki évekig elfurikázik rendszán nélküli 124-ös géppelnyugisan,de ha akár vétlenül is belekeveredsz egy balesetbe...na akkor törheted fel a malac perselyt.
Sziasztok!
Körlámpás Mitoval mennyire kockázatos 50-esként furikázni?
Ne kísértsd a szerencsédet sokáig.
Hali,aprilia tuareg 125el megyek lassan egy hónapja,jó simsonos hangja van,még a henger is kissebb rajt,létezik 50,125,350,600ccm ben szinte ugyanazon méretűek,többször találkoztam rendőrökkel,eddig semmi
Sziasztok.Bazuka B12 motort mennyire kockázatos használni 50-esként?
Köszönöm hát akkor csak reménykedek hogy lesz olyan a piacon..mikor esedékes lesz a dolog
Ha papíros nézd meg a forgalmit. Ha forgalmiban több van akkor nem fogod legálisan vezetni... nem lehet lefojtani, nem lehet átírni.. jól néznénk ki... én is szívesen átíratnám, hogy kevesebb adót fizessek... ha meg a forgalmiban 11kw van akkkor OK. Kutya sem fogja mérni a teljesítményt sehol..
nem
Hmm. Mondjuk igaz nem mérik be a teljesítményt műszaki vizsgán. Na majd ha komolyan neki állok a keresgélésnek kiderül:)
Ha rendszámos, akkor szerintem 11kW-os papírokkal van.
Sziasztok!

Mi a helyzet akkor ha van egy 125 ös motor (KTM SX/EXC 125) 35-40 LE és csak A1 es jogsim van ugye az csak 15 LE ig szól. Ha én egy ilyen motort szeretnék papirokkal akkor az megoldható valahogy? Közúton annyit mennék hogy kiérjek a terepre.. Az mennyire járható út hogy folytás bele, levizsgáztatni fel a rendszám aztán ki a folytás?
Igen. Egyébként miért nem veszed meg, napi használatra meg egy robogót? Gondolom a danuviát nem napi használatra gondoltad.
Ennyire rossz ötlet?:D
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Danuvia dv 125-öt. Olcsón adják, viszont semmi papírja nincs. Szerintetek meg merjem kockáztatni rendszám nélkül? Elég kicsinek tűnik a blokkja (kb. mint egy simsoné) és nem olyan ismert típus, mint mondjuk egy 125-ös MZ;)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok. Cagiva Freccia papíros vázat keresnék megvételre. Akinek van kérem jelezze. Köszönöm
Na, rátapintottál a lényegre! Bár én még ösztöndíjat se kapok... :D De azért kéne egy kis pitbike, hogy lehessen szórakozni a városban. :) 2 lityóval elmenne és nem kéne rá csak egy biztosítást kötni. Na meg 60-100 ropi közt már lehet venni! Bár lehet az olcsók széthullanak, de legalább nem kell kivonatni a forgalomból meg műszakiztatni...stb :)