Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem merek semmit írni már, mert bu...i leszek végül én is
Az a minimum , hogy tudok helyesen írni, legalább annyira mint egy negyedikes 10 éves gyerek, és nem úgy mint egy 16 éves negyedikes te szerencsétlen.
Ezt énis monthatnám mivel vagy töb mint más . neáruldel senkinek hogy egy b..i vagy
Szórejtvényt B+!
kezdesz rendesen gondolkozni, mint az endúrósok
ha akadály kerül eléd adj gázt
múltkor kijött elém egy biciklis nyanya, egyből maxigáz lett, aztán amikor kurvára nem csinált semmit rájöttem hogy a szimón ülök
szerencsére ahogy jött avval az ívvel visszakanyarodott az út széli árokba
szarok rátok kockák , foglakozanak veletek sirások kit milyen méjen kel elásni .
Ezt? Szerintem még ő sem tudja mit akart írni
No Pogi ezt fejtsd meg!
Nem ! Látod? Ég is a pofám miatta
oké batlefaild ,,,,,,, tucma na töis jäcodit a nad homar föjöd ogorj ki jatpeg :)
redneck nyelven nem tucc hee?
Beszélhetsz neki
Helyesírási szótár.
de megérteted aval meg ne foglalko hogy ên hogy irok , elöb utob elpàrtolhat a szerencséd csak jolegyen a bokod mikor gurul kine esen belöle semi.
"te kontineres" szarházi azt csinálsz amit akarsz! De az lenne a legjobb ha beíratkoznál egy ötödik osztályba, mert a helyesírásod egy debil szintje. Gondolom másban is ennyire vagy ""menő""!
Te azt csinálsz amit akarsz.
Én 41 éve vezetek, és még koccanásom sem volt!
Gondolomti biztos nem csináltatok ti ijet meg rencámot átrakmi meg miegy más te kontineres szarházi csak nagy a pofád dumálni könyü biztos közel vagy a tüzhöz ot könyeb melegedni , na én it lezárom , remélem a leközelebi fát huzadneki rendesen.
A helytakarékosság miatt mindenképp!
Hogy kell a szemetet a gyűjtőbe tenni? :"Laposra taposva" !
Ez a történet necces, mert ha kikerüli a robogóst -nem érintkeznek- és úgy megy neki másik autónak, akkor a gyakorlatban nem bizonyított a közrehatás és az autós fizet annak, akinek nekiment.

A leszűrhető tanulság: Neki kell menni annak, aki szabálytalanul elég kerül.
A simsonnal simán tudok folyamatosan haladni 55-el. 13km-es távon a 750-es Hondához ez jelent kb 5 perc időtöbbletet. Miért nem elég ez, és a 2,2 l-es fogyasztás bárkinek?
Éppen ez az! Arról nem is beszélve, mi van akkor ha az autós egy tizmilla feletti autóval összeütközik egy másikkal mert el akarta kerülni vele az ütközést és lesz 14 millió kár, és két halott? Csak az orráig lát nem gondolja végig mert olyat még nem csinált életében.
igazándiból engem nem zavar hogy valaki egy fosadék műszaki állapotú 125/50el kinyírja magát
mindenki azt csinál amit akar, legalább nem fog meghülyülni öregkorára
az zavarna hogy egy ilyen csóringer összebaszná a kocsim, és mivel a biztosítása szart sem ér így neki kellene kifizetnie
aztán az ilyennek általában nemigen van pénze és csak szopnék miatta
Már úgysem soká villognak.
http://www.teol.hu/tolna/kek-h...
Dehogy szállok rád !

Szarok én rá ha megdöglesz egy nagy motoron aminek se rendszáma,se biztosítása. De ha véletlenül valami baleset lesz......remélem Te leszel az aki oda fog állni és be ismeri azt hogy hibázott!


















Kb.....két év múlva visszanézek. Addig írogass ,és javasolnám....hallgasd meg mit tanácsoltak neked itt a kollégák.
még nem szóltam hozzá ehhez a topichoz,de most megteszem.... pedig már itt vagyok az oldal indulásától. már azt sem értem,hogy lett itt 12400hozzászólás... miért nem lehet megérteni,hogy kár trükközni és csalni.előbb-utóbb úgyis lebukik az illető.... nekem is van olyan ismerősöm,aki megpróbálta eljátszani,ment is 1darabig,aztán egyszer olyan rendőr állította meg,akinek dettó olyan robogója volt,persze rendszámmal....na annak már mesélhette,hogy 50es ha meg valaki fiatal,nincs jogsija nagyobbra,akkor vegyen valami harapós cross gépet és száguldozzon kedvére az erőben,vagy valami hasonló.... na nekem ez a véleményem. majd a 24 800as hsz-t is én írom