Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jamal van msnem de még a moci nics meg:Dcsak majd esetleg csak nem tom iet vegyek...kell msn?szekelyfamili@axelero.hu
Ha van pénzed akkor miért nem veszel inkább egy nagyobb motort?
hahó!nekem nem válaszoltál
akár 600as is de ha beleteszed felejtsd el hogy élve leszálsz róla
bocsi én ezekel tisutában vaok h pénzesebb a dolog de vann rá mekora férbele?
az oké hogy nagyobb blokkot akarsz bele, de azt ne feljts el hogy akkor lekell cserélni mást is... pl féket egy izmosabbra, de szerintem nem olyan egszerű itt egy mocicsere mint pl egy simsonba belerakni egy mz blokkot..... de te tudod
TZR-ed van?van msn címed?
helló,50es speeed yamahába mekora blokk fér bele?
Hi!
Nekem van egy 80-as DT-m azt szeretném egy kicsit felhúzni.
Szerintetek mit lenne érdemes rá venni és hol.
Előre is kösz a segítséget!
HY all!!! Sürgősen kéne 1 első lámpa Honda NSr 50-hez aki tud az ÍRJON
előre is köszi!!!!!!!!
szevasztok!szeretném a véleményeteket kikérni arról,hogy 1 honda crm 50 es endurora honnan tudnék egy tuninghengert szerezni.Tudnátok-e egy címet adni ahonnan beszerezhetném.én eredetileg vagy 1 70-es v 1 80-as lehetőleg polinis v.malossis hengerre gondoltam.nem tudom,hogy motorom kora ami nemsoká16 év lesz kizáró tényező-e?tisztelettel:Szekeres János(Ghosty)
70es henger...35ért tudok már, még kibírja a főtengely.
Hello all
1 aprilia rx 50-et szeretnék felhúzni
mit ajánlanátok hozzá?
előre is kösz
Hello!
Köszönöm a segítséget! A hengert, hengerfejet nem szeretnék rá venni! Ha a kipufogóba és a variátornál nincs már folytás, úgy mennyit kell mennie?
Az X8R folytásilag elég szopás !!!

A hengerfejjel van leginkább megfogva!!!
Volt haverom akinek ilyen volt és raktak rá mindent pl: sportkipufogó de 60km/h nál nem ment tovább!! Megkérdezhetem a többit is hogy hol van!! De a hengerfej az nagyon visszafogja !!!! Megoldás : 70-es TOP henger!!!!!
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! A HONDA X8R robogóba hol van folytás? Még nem lett kivéve belőle soha. De most kiszeretném. A variátor ill. kipuogón kívül máshol is van? A karbiba nem szeretnék belenyúlni sem az elektronikába.

Hozzáértőbbek írjatok!!
Kösz!
Engem érdekelne egy simson s51. olcsón álapot mindegy csaka a váza legyen egyben, és vas megyében!! 20-30000 ft körül érdekelne.
Sziasztok figyelembe ajánlanám ezt a weblapot itt vannak tuningalkatrészek simotól a robogókig optikaitól a motortuningig minden megtalálható!
http://www.MR.racing.de
egykép a simóról
A kis motorokon nagyon sokat számít egy jó porlasztó,egy tuti membránnal és kipufogóval...Mert ezek nélkül semmit sem ér a 70-es henger sem...
hát...akkor már 80as henger.... ugyebár erősített fötengely meg még sok minden és akko ugy 15-16 paci. menn 120at 100 helyett,nem éri meg
Valaki aki ért a tuningokhoz meg tudná nekem mondani hogy egy 70-es polini henger mennyit a kb.10 lovas rs-em teljesítményén?Ja és tanácsokat is elfogadnék hogy mit lehet vele még csinálni hogy erősebb és gyorsabb legyen.50-es motoron a sportdob télleg nem szól sokkal jobban mint a gyári.
Előre is kössz!
suzu!
persze hogy kell!
majd holnap estefele írok mailt hogy hogy lehetne megoldani!
jo8 all
meglesem ozt jelzek ha megkaptam.
mail ment!
kele14@stonline.sk