Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Ha jol tudom segédmotorkerékpáron a kötelező dolgok az első,hátso lámpa,bal oldalt viszapillanto,kürt,és fékek.Mivel a segédmotor nem müszakiköteles igy ha ezek megvannak szetintem azt csinálsz vele amit akarsz.Anno mi is ugy vágtuk a simokat ahogy csak lehetett.Párszor igazoltatak de jogsi,buko,biztositás jo utat volt a menezrend.Az hogy faragtuk a motort fel sem merült.
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok a témában, bocsánat ha nagy hülyeséget kérdezek.
Az szabályos, ha van egy yamaha rd50 , és átalakítom cafe raceré, attól még lehet használni, hogy nem éppen eredeti minden rajta, és ez eléggé le is rí a motorról?
Sziasztok. Van egy peugeot buxy robogom amire vettem egy 70es hengerszettet. Járatásnál nem volt gond de most hogy odaoda húzom neki pár km után megáll megrugdosom elindul megy. Gondolom a benzin kevés. A kérdésem hogy elég fődúvókát cserélni vagy karbi kellene nagyobb vagy mi?
Sziasztok! Vettem egy derbi gp1 revolutiont...semmi másért mert tetszik....lassan teljesen gyárira visszaáll a megjelenése....kérdésem a következő lenne: emelném a menettulajdonságait.....nagyon jó vezetni,dönteni (600cbr-rel motoroztam) mit gondoltok,ha a hengert 70re cserélem....karbiban fuvokát....esetleg görgöket és kevlár szíjat....a kipufogót is molesztálnom kellene? Mert ugye ezen robogó esetébem a motor alatt van és nem nagyon kapni hozzá tuningot....amit találtam az meg 150ezer... annyi volt a cbrre is :)
Mondjuk a 16-os helyett egy 19-es mindenképpen, végre kap majd elegendő benyát. annyit fog enni mint a motorom!
most jutottam el odáig hogy jó veszek egy karburátort! de ha azt veszek jobban fog menni szerinted?
Már leírtad lejjebb, hogy nagyobb karburátor kell a nagyobb hengerhez és ez a legkevesebb amit tehetsz még korántsem biztos, hogy úgy jó lesz. Távgyógyászatilag nem lehet behangolni egy 2T-t nem vagyok oláh órás...
de azt nem tudod h miért van az hogy a kis fordulatot nem szereti? elindulok beteszem nagyobb sebességbe és halk nehezen gyorsul. :(
Volt nekem is hasonló kis szuperlotyó 70-es hengerrel 19-karbi lejó vince rencerrel 100 felett gurult alattam meg evett 6 litert.
tökéletes a gyertya kép a szerelő is azt mondta! ugyanugy vettem hozzá 70-es hengerfejet is a keverék miatt de akkor, is a teljesítménye elég karcsú
Nézz gyertyaképet is nem szürkés fehér? Akkor szerény a keverék tehát kevesellhet.
tudom h akkora karbi kell neki, de azt írják hogy karbi csere nélkül meg minden nélkül nagyobb taljasítménynek kellene lennie.
70-es az új hengerszett!
Motorsport ja. Mekkora ccm az új henger? Ha pl. 70-es akkor legalább a 19-es karbi dukálna neki.
ÜDV! adott egy motorhispania furia 50max gyári 16-os karbival gyári kipuval és egy 50es hengerrel amit lecseréltem egy öntöttvas Narakura hengerszettre és amikor kipróbálom még lassabb mint 50-es hengerrel miért van ez??
Eladó Piaggio vizes 50ccm-hez 2T stage6 9-11 le 70ccm henger-hengerfej 10000ft
Kár, hogy kihalt ez a topic.
Ha valakinek lenne EBS blokkhoz eladó hosszabb löketű főtengelye, az ne tartsa magában!
Esetleg D50b0 blokkja...
http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Honda_Dio_Malossi_70_es_henger_elado__Csere_dio_karburatorra__50193502.htm?first=1
Sziasztok van egy 80as éveki léghűtéses dt-m amely kalapácsos gyujtással rendelkezik.
Kérdésem a következő lenne.
A gyujtását szeretném lecserélni egy kissé pörgősebbre és modernebb,megbízhatóbbra mert ezt az idő kezdi elintézni...
Valaki tudna segíteni, hogy tudnám ezt véghez vinni?
(Gondolok itt valami más esetleg azonos típus gyujtására mint pld újabb dt vagy robogóé...)
Remélem tud valaki segíteni benne !
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!

Injectoros robogókhoz (ditech, purejet, jetforce) vízleválasztó kapható.

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Illetve ugyanezen robogókhoz a tesztek után gyári új üzemanyag nyomástartó szelep is kapható, érdeklődni az aprilia sr fórumon miofan vagy Sanq fórumtársaknál lehet.
Ha jól beállítod,az a karbi azt a hengert kiszolgálja.Kb 90-es fúvóka elég lesz.Nagy (110) fúvókával kezd a hangolást.Sok sikert.
sziasztok adott egy yamaha aerox 12 es karbival 75 ös főfúvókával rá raktam egy malossi 70 es vashengert jelenleg nincs pénzem nagyobb karbira ezért ha bele raknék egy nagyobb főfuvokát és nem huznám annyira a motornak akkor nem lehet belőle baj?
CDI fojtott! 6000 körül korlátoz! Nekem is kinai van, de meghekkelve most 9200-on 80 a vége, gyári állapotban a karbi és hajtás hangolása után. Tervezek egy komolyabb variátort bele, meg kér még egy kicsit erősebb kisrugókat.
Hali!
Valakinek van esetleg Ducati energya gyújtása simsonhoz ?

köszi előre is !