Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg a szíj mennyire kopott, az is okozhat némi sebesség változást. Esetleg a variátor hangolása is hozhat valamennyi sebesség növekedést. Csodára azért ne számíts.
Azt nem tudom helyileg hol van, de kis keresgéléssel könnyen megtalálhatod. Elvileg cserélni kell korlátozás nélkülire, már ha létezik erre a típusra.

Yamaha CDI
Nem akarok száguldozni vele, de legalább a 60-al menjen ! ;)
A Cdi korlátozást hogyan tudom kiiktatni, és hol található ez a motoron ?
Szia!

Mennyivel szeretnél száguldani ezzel a kis robogóval? Már ez is nagy teljesítmény tőle. Kérdésedre viszont úgy gondolom a CDI korlátozza a sebességét.
Sziasztok !
Hozzám került egy Yamaha Champ 50 1989-esévjáratú robogó !
Szépen húz, de 40-45 km/h nél nem akar többet menni !
A kérdésem az lenne hogy ezekben a tipusokban van vmi tiltás?
Ha igen akkor hogyan lehet kiiktatni ?
Köszi előre is !
Sziasztok!
Kipufogót keresek Rieju SMX-hez. Minden gyári rajta, a gyári rendszert szeretném helyettesíteni valami jobb rendszerrel, mert már lejárt az ideje. Mit ajánlotok hozzá? És ha esetleg van valakinek eladó ilyen, az is érdekelne!

Előre is köszönöm!
Szia! Már megoldódott a probléma. Már frankó minden vele.
Szia!

Az Airsal 70 nem egy túl acélos henger... sokaknak van vele gondja de most a lényeg hogy valószínűleg legjobb esetben karbi beállítás hiba, rosszabb másik, nagyobb karbi kell, legrosszab eset pénzügyileg karbi+membrán ahogy irtad.

Üdv!
Szia!

Lehet jobb lenne 24-es rá... ha nem segit az sem fuvókázással akkor jókérdés...

Üdv!
Szia!

Lényegében függ attól is hogy alu vagy vas ugye alu pörgősebb stb valamint a kategória ( teljesitmény) sem mindegy... de átlagban 17,5-21-ig raknak rá kb mid-race szettig afelett már rámegy 24-28-as is.

Kérdés milyen hengered van és mire használod a motort.

Üdv,
MasterTuning
Szia!

Tudok segíteni neked Vas henger ügyben :) Kérdés mekkorát szeretnél perpillanat lenne egy jó 70 illetve 74-es Barikit szett amit tudok ajánlani!

Bővebb infóért itt is irhatsz de akár emailben vagy facebook-on de telefonon is kereshetsz!

Email: mastertuning@gmail.hu

Facebook: Master Tuning

Mobil: 06-30/433-4004

Üdv!
Sziasztok!
70 ccm-es hengerhez mekkora lenne a legideálisabb karbi?
Hali mindenki!
Ki milyen tuning hengert ajánl AM6-ra? Eddig TOP volt rajta (a fekete D=49) de most cserére érett lett. Lehetőleg vas érdekelne, nem horribilis áron. A blokk belseje nagy nyomatékra és fordulatra lett átalakítva, szóval bírni fogja a komolyabbat is
Széles utat és köszi előre is
Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni, hogy hol lehet venni vagy rendelni minarreli am6 blokkot? - új blokkot -
Sziasztok!

Hatalmas választékkal indul a tavaszi motoros szezon! Aki még nem szerezte be 50 , 70 , 80 akár nagyobb tuninghengerét, vagy sportkipufogóját egyéb tuning alkatrészét annak most itt az alkalom. Ajándék tárgyak kulcstartók egyéb kiegészítők is vannak ajándéknak tökéletesek!

**********ÚJDONSÁG!************

Cipők, sisakok, cross mezek, kesztyűk, baseball sapkák, hosszú szárú MX zoknik, cross szemüvegek hatalmas választéka kapható!

EREDETI O'Neal és Oakley termékek!

A felsorolás nem teljes értékű, érdeklődj további infókért:

Facebook: Master Tuning

Email: mastertuning@gmail.hu

Mindenkinek további szép estét/napot!

Üdv!
Szia!

Facebook: Master Tuning

Email: mastertuning@gmail.hu

Segítek kipufogó ügyben és bármi más egyéb alkatrészben is, akár gyári vagy gyári replikát is tudok.

Várom jelentkezésed!

Üdv!
Sziasztok.
Még csak jövő héten jön meg,és vár még rám 1000km bejáratás,de érdeklődnék,hogy benelli quattronove x motorhoz a bejáratás után,milyen tuning szettet ajánlanátok?
Nem akarok a végletekben gondolkodni,ésszerű határokon belül.:)
Sziasztok!

Van egy HM CRE50 kis endurom. Most lett felújítva, motorgenerál, csapágyak, szimeringek , vízpumpa cserélve. Azt tapasztaltam beindítás után, hogy a hengerfej aljánál kis vízbuborékok, meg olaj keverék "bugyborékol" kifelé, valamint eltűnik a hűtővíz a tartályból. Eddig kb. 2,5 liter hűtőfolyadékot öntöttem bele, ami már szerintem messze sok. Valahol átereszt a blokk, de nem tudom, hogy hol. Esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy hol kezdjem a probléma feltárást.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget.
Üdvözlök mindenkit Sziasztok !

Van egy Yamaha dt 50 2004-es évjárat 40 000 Km van benne
Abban kérném a segítségeteket hogy mikor kelene benne olajszivattyút cserélni mert tudom hogy vagy megy vagy nem nem körülbelül mennyi lehet az élettartama ?
Szia! Zala megye, milyen alkatrész érdekelne? Gyári vagy tuning?

Újat tudok mindenből.

Ide irj üzenetet:

hcsabi23@freemail.hu

Üdv!
Helyileg merre felé vagy?
Üdv mindenkinek!
Keresek Rx70-re jobb oldali tuning rezót vagy rendszert!
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha alacsonyabb fordulaton megyek(7000-ig) akkor fekete kormos a gyertya. Ha viszont magasabb (7500-11000)(11000-től piros tartomány a fordulatszám mérőn) akkor szépp őzbarna. Ha ilyen akkor haggyam és járjak vele 7500 felett, vagy ezen lehet segíteni? Engem igazán nem zavar, csak egy tapasztalat. 2T Derbi GPR 50, 70-es AIRSAL nikaszilos hengerrel. Igaz mivel bejáratos volt az olajszivattyút kicsit feljebb tekertem, de még nem állítottam vissza.

Széles utat.
Zsolt.
üdv.aprilia mx 50 malossi mhr 80 aluhenger technigas kipu 21 delorto.1,2,3 elfogy a benya.már mindent probáltam a karbi nem enged be elég lecsót.?tippeket várok.