Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fenébe :D Pedig ez választ el a supermoto-tól! :(
nagyon ügyesen kikövetkeztetted!

Ha van egy kutyád akkor nincs kettő
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne! VAn egy a2-es jogsimami ugye 35kw-ig szól én ha veszek egy 36 kw-at akkor már nem vezethetem igaz?
Köszönöm szépen az információt mindenkitől, sajnos csk május végén megyek kreszre mert rengetegen vannak :(
Hello!

Februárban végeztem az A2 tanfolyammal.
Május 2-án vizsgáztam kreszből, mert addig nem kapta meg az iskola az engedélyt. (Itt meg tudod nézni, hogy adott iskolának, miből van engedélye: http://www.nkh.hu/Kepzes/nyilv...)

Május 21-re be vagyok írva rutin vizsgára.
van olyan térség ami még nem kapta meg rá az engedélyt én is télen csináltam meg a tanfolyamot mégis április végén volt kresz vizsgám mert addig nem kapták meg az engedélyt, de van olyan hely is aki nem akar motort venni a 35kw-ra ezért nem is kéri az a2-es engedélyt
Ez habi én most csináltam meg a kreszt egy sráccal együtt. Én nagy A-ra mentem ő meg A2-re. most már a rutint csináljuk.
Üdvözletem!

Csinál-e valaki A2e-s jogosítványt, és ha csinál hogy halad vele?

Én elkezdtem még a télen, de még kresz vizsgám se volt... azt mondják még nincs kidolgozva a törvény...
Hali. Ma voltam okmányirodába és 4000ft ellenébe áttírták az AK jogsimat A2-re. Megkaptam a B1 kategóriát is ami a Quad jogsi
Ez nagyon jó hír akkor itt a környékbeli rendőrök sem hiszem hogy belekötnének...
Haverom úgy járkált nagyon sokat a1-es jogsival és a rendőrök el fogatták a teljesítmény miatt, pedig jó párszor meg állították.
Sziasztok

Talán ide elfér a kérdésem.Ha B-s jogsihoz lerakom a vizsgát(B125) hogyan tudnám legálisan használni a 150-es etz-m?A teljesítménybe belefér de a köbcentit meghaladja még ha csak 25-tel is.Valahogyan meg lehet ezt oldani? Előre is köszönöm.
Mivel 1 évesnél idősebb a jogsid, így sajnos újra kell kezdeni mindent.
Sziasztok! Ha én A2 jogosítványra akarok menni, akkor tesz valami különbséget az, hogy nekem már 3 éve van A1 jogosítványom ? Például kevesebb órát kell venni, ilyenek.
Ez rossz hír De köszönöm a választ!
Szia! Az A2-re átírás csak azoknak él,akiknek AK-s jogsija volt,mivel azt váltotta fel, az A1 sajnos marad A1 idén is.
Üdv!Tavaly év végén csináltam az A1-es kategóriát.Tudnál nekem 1 olyan képet küldeni/linkelni amit kinyomtatva be tudok vinni az okmányirodába (mert több mint valószínű hogy itt még nem halottak róla) és felmutatva nekem is 4eft be kerülne az átírás?.Köszönöm.
Kösz !
lehet nekem már a kezembe van.
valaki tudna segíteni hogy A2 már lehet csinálni mert februárba még nem engedték !
Kicserélik 4000 pénz. Nekem már A2 van.

http://jogszabalykereso.mhk.hu...

vagy

http://magyarkozlony.hu/ 2012.01.16-os kiadás a 736. oldal
Az jó hogy Győrben nem hajlandók átírni a jogsimat A2-re, mondván hogy a rendőr tudja és elfogadja az Ak-t 35kw-ig. Ha meg rendőrt kérdezek, azt se tudja miről beszélek, és azt mondja, ő biztos megbüntetne..:D
kzsolti@citromail.hu, ha tudok válaszolok.
Ja amúgy most volt itt a postás 10 perce és hozta a B jogsit, de a lényeg, hogy az AK tényleg A2 lesz.
Heló!

Ezt a 25kw-ra fojtást Szolnokon csináltattad? (Látom adatlapodon, hogy ott laksz. E-mail vagy valami elérhetőséget tudsz adni ahol kérdezhetnék 1-2 dolgot ezzel kapcsolatban?)