Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenek nincsennek!
Szia!
Vizsgázz le A2re és 2éves A2-s jogsi után lehet nagy A-t szerezni.
Jelenleg ez leghamarabb 21 évesen történhet meg!
És mi van a B-A2-vel illetve a B-A korlátlanal mert hogy elvileg ilyen is létezik de csak ennyit tudok hogy létezik
csak a régi A korlátozottat irják át A2re!
Sziasztok egy ismerösöm mondta hogy az A1 kategória átiratható A2-re. Kérdésem hogy ez valóban lehetséges e az okmányirodában? Vagy csak az a korlátozott iratható át? Választ előre is köszi
Neten nem találtam rá pontos választ, ezért kérdeztem itt.
Fórumon tény és való, tényleg lusta voltam keresni, Köszönöm a válaszod !
Csak vissza kéne olvasnod........ ne legyél LUSTA!
Nem leszek paraszt és leírom de a saját érdekeld hogy meg tudd!
Ha kicserélteted a jogosítványod a vizsga idő lesz benn (mikor meg szerezted az Ak-t). Így ha kicserélteted a jogsid A2-re és lesz 2 év rutinod mehetsz "A"-ra.
Tudomásom szerint csak 2 év A2-vel (AK) lehet menni korlátlanra, de ne legyen igazam.
Nekem is hasonló a helyzetem mint benibalázsnak.

Csak annyi, hogy én fiatalabb vagyok. Augusztusban lesz 2 éves az "Akorl" jogsi és szeptember végén leszek 21.
Kérdés az, ha kicseréltetem A2-re akkor annak az érvényessége mikortól él? Akkortól ahonnan az "Akorl" jogsié? Mert ha nem akkor mindenki baszhatja mert kell a 2év rutin az "A" kategóriához A2-ből, hogy elmehessen az ember 24 éves kora előtt.

HA viszont az érvényessége onnastól él az A2-nek mint azt Akorl-nak akkor háváj dizsi mert még augusztusban én be is iratkozhatnék. Gondolom ezzel többen így vannak.

Szóval ezekre a kérdésekre aadhatna nekem valaki pontos választ
Illetve, lehet én tudtam rosszul, és ebben az esetben vagy egy jó hírem. Utánaolvasgattam, és ha minden igaz 2 év A1-el 20,5 éves kortól megkezdheted a korlátlant!
Tudtommal nem, leghamarabb 24 évesen. Vagy leteszed A2-re, és akkor 23 évesen, megszerezheted már a korlátlant.
Sziasztok! 20 éves vagyok, és 4 éve van A1 kategoriás jogositványom, tudna valaki egy kis felvilágosítást adni nekem ,hogy a közeljövőben tudnék-e valahogy "A" kat. -ás jogsit csinálni? ,mert összevissza olvasok mindent az interneten és nemtudom minek higyjek. a válaszokat előre is köszönöm: Dani
Hát sajnos jó hírrel nem tudtam szolgálni
szívesen
Szerintem akkor neked lesz igazad. Sajnos kibxxxxxak velünk ezzel.
Köszi a segítséget.
Hát jó ha valahol meg tudod csinálni sok sikert, de én most csinálom a jogsit, pár év külömbbséggel ugyan abba a cipőben járunk. Nekem az oktató is azt mondta meg szűnt, meg múltkor mikor vizsgáztam Kreszböl a közlekedés felügyeletnél akkor is külön kitértek rá hogy az a lehetőség már meg szűnt. Ők mondták külön úgy hogy senki nem is kérdezte.
link
Itt meg úgy olvastam, hogy van kategória váltási lehetőség. Nem is a pénz a lényeg ebbe, hanem marhára nincs kedvem elméletet tanulni -.-
Be mész az okmány irodába a jogsidat le cserélteted A2-re 4000 Ft, utána tudsz jelentkezni tanfolyamra A kategóriára, mivel már több mint 2 éves rutinod van. Sajnos teljes körű oktatáson kell részt venned, minden féle képen átképzés már nincs. A másik lehetőség pedig nem cseréled le a jogsidat meg várod hogy 24 legyél és mész egyből.
helyesírást tőlem ne várjál=0
kurva rövid u, opcén=obszcén,jelentése: trágár
Sziasztok!
A korlátozott jogsiból szeretnék A korlátlan jogsit csinálni. Most 23 éves vagyok és 5 éve megvan az A korl. Ez a lépés még most is működik az új módosításokkal? Vagy most hogy van?
Szőrnyű hogy nekünk kell küszködni, azért ami az ő dolguk volna. Azt se tudja mit csinál, csak ott ül és kapja a fizetést, úgy gondolom hogy ez felháborító! Tájékozódjon a kúrva életbe is.... (elnézést az opcén szavakért)
hali. Én 3 hete voltam bent Komárom esztergom megyébe az egyik okmányirodába ott se tudnák hogy miröl van szó de elmagyaráztam majd feltelefonált a nő a központba ahol felvilágositották arról amit én mondtam és intézkedtek a héten elvileg meg is jön a jogsim A2-es
Elméletben itthon még akár működhet is. Csak határt ne akarj lépni. Ugyanis nem biztos, hogy ismerik a magyar szabályozást, ami eddig volt érvényben. Az új meg EU-s jogharmonizáció eredménye, ergo EU-n belül mindenhol ismerni fogják a teljesítménykorlátozásokat.
én azt az 58 kw-ot szarom le ami hiányzik a jogsiból... van mellette elég kategória válasszon abból. 120e ért biztos nem fogom újra letenni a nagy A-t, semmibe nem különbözik mint az Ak.
Sziasztok!
Ezzel az Ak-t A2-re cseréléstől most egy kicsit el kezdtem parázni, most hogy meg lett a nagymotor. Ugye már át lehet cseréltetni a jogsit év elejétől. Februárban vagy ötször mentem a győri okmányirodában ebben az ügyben, első 4 próbálkozásomnál elhajtottak, mondva ők nem tudnak semmiről, 5. alkalomkor meg már a főnökasszonyt hívták le és ő mondta, hogy nem kell 4000 Ft-ot kicsengetnem azért hogy átírják A2-re az Ak-t, majd a rend éber őrei tudni fogják hogy az Ak már A2.
Kérdésem az lenne, hogy valakit már igazoltattak úgy hogy nem cserélte le a jogsiját A2-re, de olyan motorral ment amit csak A2-vel lehetne vezetni? Inkább kicsengetném a 4000 Ft-ot, mint benyalni egy több tízezres bírságot, mert az okmányirodában félrebeszéltek.