Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem sr-em van az lényegtelen h most össze van törve de egy alap sport tuning van rajta ( 80as polini henger , hoszitot hajtokarral , malossi variátorral , malossi kuplunggal , nagyobb karbival , gia next kipuffal ) elöl michelin booper gumi van hátul michelin pilot sport sc sztem amedig nem ér a le a középsztender széle addig le lehet dönteni és a gumi széléből még 1-1,5cm marad ha jol van beálitva egy 50es-nek is non jo a gáz reakcioja kontraszt rugo , kuplung rugo és görgő fügvénye az enyémhez már ki tapasztaltam h mien az ideális beálitás a robogokat nőknek találták ki anno a szoknya miat de ideális városban is mert nem kell kupllungolni és van csomi tartoja is nem is oan pici motorhoz mérten és a kezdő motorosoknak is ideális akik szerényebb anyagiakkal vannak megáldva sztem ennyi a lényege
kegyetlen értelmes ez az eszmefuttatás...
Azt mondod hogy csak egy sebeség van a robogókba??? NEm rak át átételt????
Nem tesz át sebbit az f12 ez nem vespa
Hát az f12 nekem elég lomha ilyen szinten mert nehezek a görgők de a jogom minden honnan indult az bármilyen 50est megvert 65-70ig
Hát erről beszélek hogy nem lehet a robogt viszateni de az egy pllanat hogy viszarakod de a robogó mire elindul ugy ötvenről ha nyélgázt huzol neki hát az elég sok idő. Na meg ha pont ott a holtponton ahol átrakja a sebeséget magában és ott akarsz veée elindulni hát az megint elég szar.
Ezt most h érted mert 1 50es motor mész ötödik be hidd el nem fog neked nagyot reagálni csak ha mondjuk vissza is teszel 1 sebbit.
Hát jó de ha mondjuk 50 nél huzol nki egy nylgázt sose fog ugy reagálin mint egy váltós gép !!!!!!!
Akk szarul vagy görgőzve mert egyből indulnia kell
-k
Annyi jó van a robogókban hogy van csomagtartó!!!!! De nagyából ugy ennyi!!! Szar mert hátul van a súlypont nagyobb sebeségl nehé vele kanyarodni nem lehet rendesen dönteni. Meg aztán odahuza neki az ember aztán fél perc mire elindul.
Zsír kis tanánmán akkárhol elmegy ! Én pl: nyáron sokat járok horgászni és oda már nem biztos h 1 sportmotorral letudnék menni.Arra is tök jó h nem kell minden marhaságért kocsiba ülni és akkár ki akarmit mond élvezetes vele menni hiába csak gáz kell húzni és kész.
Hello muszashi

Látom egy cipőbe járunk
Én a buszra voltam már futni meg várni meg unatkozni meg fagyoskodni szal jött minden 14 éves ember áma a robogó de már már kiszeretem belőle és hát én is mindig azzal megyek sokan tartanak ezért hülyének hogy iylnekor mész de hát nincs megálás ha esik az eső vagy hideg van.
Nem, nem!
Az a velünk szembeni sarok volt!
nem az volt régen a fiat óbuda?
bojtár utca asszem oda szoktam tanfolyamra járni.
Koreai!!!
Hivatalosan?
Melyik cég az?
Éljen a korei-olasz-magyar barátság!!!!
Teljesen kolegák leszünk nem sokára, mert a közeljövőben Fiatozni is fogunk!
Na akkor majdnem márkakolegák is vagyunk.A cégnél ahol dolgozom van egy hyundai szakasz is,igaz én az olasz oldalt erősítem.

Magyarázd meg légyszi a biztonságérzést,hadd tanuljanak a többiek is!
Csá tarka!

Én nem azt mondtam, hogy ijedős vagyok!
Hanem, hogy elég bizalmatlan vagyok! Egyenes, sima úton biztos nem para, de én nem csak erre gondoltam.
Legalább neked ne magyarázzam már, hogy milyen a biztonság érzése motoron....

Budapesten, óbudán.
Hyundai-nál, de márkafüggetlen karosszéria és fényező üzem is vagyunk.

Kolega!
szasz gino.
mutter sr-e is megy bemérten 93 km/h-t.aki tud mocizni az nem ijed meg rajta
13 collos kereke van,elég jó a futóműve,nem gáz szerintem.
van egy yamahánk is azon 12"-os,az is megy 80 körül,azon már félősebb

Amúgy hol tevékenykedsz mint autószerelő? Valahol olvastam,hogy szakmatárs vagy.
ja a robogó praktikus , a motor meg motor
Hát én alapvetően azért vettem tavaly januárban egy 50-es Scarabeót, hogy ne kelljen a vonatra várnom vagy a kocsiban ülni a dugóban. (Vecsés-Budapest viszonylatban munkába járás és néha Budapesten erre-arra) Szóval nem a motorozás élményéért, hanem praktikumból.

...aztán rákattantam a dologra és pár hete vettem egy Aprilla AF-1. ;) ...de ettől függetlenül továbbra is munkábajárásra használom, mert asszony, két gyerek mellett már nem nagyon jár el az ember túrázgatni. Szóval praktikus célra használok motor, de élvezem a motorozást. (na ez aztán az anomália)
Gyerekek! Ne veszekedjetek már! Motorosok vagyunk mindannyian,tökmind1 kinek milyen van,tartsunk össze!!!