Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kitisztítottam a szivacsot is.
Lehet meg kell nézni a gyűrűt
sosem próbáltam még rezo nélkül menni
de szerintem nem menne jobban, egyrészt mert kell neki a fojtás másrészt meg hozzá kellene hangolni a karbit is a nyitottabb rendszerhez
a légszűrőszivacs is tiszta? nincs elöregedve?
asszonynak amikor kicseréltem a régi ragacsos-hámlós szivacsot egyből jobban ment
Mondjuk, ha a kipufogó van eltömődve:
ha leveszem a kipufogót, amellett, hogy nagy hangja lesz, lehet, hogy erősebb lesz?
Vagy a fojtás nincs meg és még gyengébb ?
kipufogó nincs eltömődve?
vagy esetleg szarrá van kopva a motor
nézd meg mekkora a gyűrűhézag
Sziasztok!

Van egy 50-es Yamaha Jog 3KJ robogóm.
Egyik télen letettem, majd tavasszal mikor elővettem azt produkálta, hogy nem volt semmi ereje. Parton felfelé volt, hogy meg is állt és 30 fölé nem tud menni sík terepen sem.
Karbit kitisztítottam, varióból kapott új szettet. Kuplung nem csúszik, egyszerűen erő nincs benne.
Az alapjárat tökéletes, szépen jár, indul 1 rúgásra. Ha sztenderen húzom neki kipörög teljesen.

Mit kellene még megnézzek, vagy cseréljek ?

Köszi előre is!

Üdv,
Gábor
Sziasztok!
Hálás köszönetemet fejezném ki annak a személynek,aki elmondaná hogyan lehet a Malaguti Password 250 olajcsere periódus jelzőt "nullázni"
Magánszemély és kereskedés is ugyanúgy átverhet!
A kereskedéssel annyiból vagy szerencsésebb helyzetben, hogy ha viszonylag hamar bedöglik a motor, akkor perelheted őket. Bár nem biztos, hogy megéri a per, tekintve a robogók viszonylag alacsony vételárát.
Szóval mindegy honnan veszed, átbaszhatnak itt is, ott is. :)
Ha 50-esben gondolkodsz, akkor az Aprilia RS elég pörgős. Nekem volt az is, de sűrűn kellett a hengert meg a dugót cserélni, mert ugye ha már "gyorsasági motor", akkor húzod neki. Szóval, ha óvatos vagy, akkor rendben van az RS.
Napi 30 km-re viszont elég egy robogó is szerintem vagy egy 50-es supermoto. A Kymco-k közül csak a 150-ről és a 250-ről vannak tapasztalataim, de azok jók, nem tudnám fikázni őket.
Megbízhatóságot nézve, robogóból Honda-t vagy Yamaha-t ajánlok. Mindkettőből van itthon, évek óta hűségesen szolgálják a hazát. :)
szia! napi 30km. magánszemélytől vagy használtkereskedésben érdemes venni? mindegyik átverhet ugye. és amihez nem olyan drágák az alkatrészek mert 70000-res füzetésből nem nagyon lehet virgonckodni. aprilia rs vagy yamaha, estleg valamilyen suzuki? és mi a helyzet a kymcokkal?
Sok jó robogó van, munkába járni majdnem mindegyik tökéletes, hiszen - gondolom - viszonylag rövid távolságról beszélünk.
Napi hány km-re kellene?
Sziasztok! motort akarok venni csak nemtudom milyet robogot vagy simsont már van két simsonom de egyikse jó,ezért gondoltam hogy valamilyen másik motort kéne szereznem valami megizhatobbat,ne keljen állandoan szerelni, robogora gondoltam de segitsetek hogy milyet kéne vagy ha nem robogot akkor milyen 50köbcentis motor lenne jo nekem,munkába járásra kellene minden nap,olyan 100000-120000-ér
Sziasztok!
Robogó vásárlása előtt állok. A tanácsotok kérném abban, hogy hogyan tudom megállapítani, hogy gyári a fényezése az idomoknak? Van-e valami egyszerű módja annak, hogy kiderítsem eredeti e a festés?
Előre is köszi mindenkinek!
Széles utat!
Köszönöm!
Összeraktam, tökéletes! :)
Sziasztok!

Peugeot Speedfight 100 ccm deklit keresek, tökéletesen működő berúgószerkezettel együtt.
Akinek van olcsón, ne legyen szégyenlős jelentkezni! :)
Elérhetőségem az adatlapomon!
Köszönöm!
Szia!

Benne hagyhatod, lényeg ne akadjon össze a fogasív a fogaskoszorúval. Legjobb ha a kart le is szereled, hogy még véletlenül se legyen kísértés a rúgásra. Persze a berúgószerkezet hiánya biztos önindító szerkezetet kíván és jó akkumulátort.
Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
Az egyik robogónkon tönkrement (vagy elkopott) a berúgókaron lévő hüvely. Emiatt nem tudom berúgni a motort, mert a kar lent marad. Minden más jó a berúgószerkezetben, csak ez a qrva hüvely fosott be.
Ha benne hagyom a berúgószerkezetet, akkor használhatom csak akksival? Nem lesz gond belőle?
Előre is köszönöm a segítséget!
Kisebb főfúvóka kell.
Vagy vedd ki a szűkítőt a légszűrőházból.
Esetleg ház nélkül kipörög?
Sziasztok.
Valaki tudna nekem segíteni,malaguti 50cm vizesről van szó.
Fél gáznál fejeb nem pörög ki a motorja üresen sem,csak kapdos,de nem bír felpörögni.szimeringek jók,karbi tiszta akár hova állítom ugyan az.A henger dugó tökéletes.Kipufogó kiégetve.Gyertya cserélve. pipa szintén.Levegőszűrű is tiszta.Membrán jó szívótorok nem repedt.Nincsen több tippem.
Ha valaki tud mondani egy két hasznos tippet,hogy mit próbáljak még meg azt nagyon megköszöném.
vagy CPI
sym
Roncshalmaz?
Sziasztok. Tudna valaki segíteni, hogy mi ennek a robogónak a neve?
Szia!

A Yamaha Mint robogó km órájában villog egy visszajelző ha elérte az engedélyezett sebességet, de olyan, hogy fojtás nem hallottam.
max csak akkor hatásos ha jó erősen szorítod az óra bowdent két kézzel, csak ugye akkor hogyan motorozol
Nem tudom. A Simson-ban nem volt olyan!