Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb fele netes bolt 751 fele meg 747 méretet ír
vettem egy gagyi 2ezer forintos 747-est aztán meglátom hogy megy ha lassú lesz akkor beszerzek egy 751est
zo40 Ez teljesen jó majd nyáron egy kicsit feljebb megy!
Üdv!Ha jól számolok akkor a szíjadon 2,5 mm-es kopás van!A rojtosság is indokolja a cserét a kopottsággal együtt!Ami fontos még,a keskenyebb szíj nem jár ki a variátor és a kuplung tárcsáinak külső széléig!Ez növeli a fordulatszámot,kis és nagyobb sebességnél is!Nem beszélve a fogyasztásról!A hozzá való szíjat megtalálod a neten méret szerint,árban nagy szórás van!
üdv. olyan gondom van hogy ha áll a robogóm yamaha bws akkor olaj folt lesz alatta. ez mitől lehet?
Sziasztok! Piaggio beverly 500 tulajt keresnék,aki megtudja mondani hogy mi a jó üzemi hőfok.Nekem a fél alatt van egy picivel.
Ha a robogó szíjra az van írva hogy 16,5x751 akkor annak a szélesség a 16,5? Mennyire gáz ha csak 14mm meg egy kicsit rojtos a széle?
mondjuk a jó fene sem tudja mi a gyári mérete ennek a centrónak
Hali Mindenki,
Eladóak lettek:

Honda Freeway/Spacy 250/86' korall forgalmi vizsga 99.000,-

Honda Pantheon 150/04' fekete Pgm-Efi hibátlan motorral! 119.000,-
Helló!

Küszködök egy Yamaha Excell 1YT gyújtáshibás gépezettel. Egyelőre odáig jutottam, hogy a gyújtótekercs gyanús. Ellenállása 229 Ohm, indítási fordulatszámon 30V váltófeszültséget mérek (analóg műszerrel). Összehasonlítási adatom nincs, de ez akkor is kevés.
Bármilyen véleményt, tanácsot szívesen fogadok.
Nekem ez a táblázat van, Honda robogó ékszíj méretek.
Sziasztok!
Négyütemű Honda Dio Z4 AF 63-hoz szeretnék segítséget kérni. A tulajdonosnak elporladt a variátorszíja, nem lehet leolvasni róla a számot, valaki nem tudná esetleg megmondani a szíj méretét?
Eladó több méretben IRC Téli gumik:
140/60 R13 2db
130/60 R13 1 db
120/80 R16 2 db
100/80 R16 3 db
100/80 R17 1 db
Ár: 4-7 ezerig.
Semmi gond ismerős a dolog!... Képet megnézném, ha tudsz küldeni! Az ár is tökéletes! A posta megoldható? Üdv.
Üdv! Sajna zűrös az időbeosztás, csak most olvastam azóta.
Kicsit kopott a festése, de nem vészes, 1500- a pár. T: 70/5969222
ha kell fotót csinálok.
Heló még nem! A két első kellene az ami hiányos
Igen megvan :). A lendkerék a nyíl irànyába forog rúgàsra és akkor is ha beindul a motor 1ébként.
A lendkeréken van a jeladó rész /kis fémlap/nézd meg,meg van-e egyáltalán....
Foggalmamnics:/ az a baj,hogy az alaplap is fix.Biztos van rà valami megoldàs furat kireszelès vagy valami.Csak én eddig nem akartam piszkàlni,úgygondoltam màshol lesz a baj.De akkor kezdek vele valamit,mert Te vagy a 2.aki a gyújtàs környèkèn kapizsgàl.Köszi :)
Hi!
A szikrát kapja rosszkor!
Vagy holtponton,vagy jóval előtte és így fordítva indul.
Én a jeladónál keresném a hibát,mivel az határozza meg,hogy a dugattyúhelyzethez képest mikor adja a gyertya a szikrát.
Hello.
Akkor is a gyújtàs a sz*r szerinted,ha a motorrral mentem egy kört leàllítottam ès azóta csak hàtrafele indul?:( kapott új Cdi+gyújt alaplapot is ès a problèma ugyanúgy megmaradt.köszi
Hali!
Pedig azzal nagyon a gyújtásnál van a hiba... Állíts rajta előre.
Sziasztok!
Segítsèget szeretnèk kèrni Daelim S Five robogo javítàsàban. Olyan problèmàm adódott hogy a robogo csak hàtrafele megy. Szerintem a gyújtàssal minden ok,mert nem durrog..csattog..csörög úgyhogy szerintem valami màs gond van. Ha valakinek valami tapasztalata,ötlete van kèrem ossza meg!:)előre is köszönöm
Üdv!
Tudja valaki,hogy Honda Dió AF28-at szerelhettek valaha 18-as blokkal? A nyáron hozzájutottam egy ilyen géphez, a blokkja AF18, de az idomok, meg a lámpa mind 28-as. Ráadásul a lámpái a ZX-ek. Így fogalmam sincs,hogy milyen alkatrészt keressek hozzá, ha kell valami,bár most rendeltem,hozzá, fesszabályozót(AF18/28 asnak írták jó is), gyertyát, műszerfal világítást stb. Kicsit rendbe akarom rakni a gépet. már csak egy első telópár kellene, mert az olyan mintha egy merev villás biciklivel járnék.
Bocs, Ádám! Szereztél már bukó idomokat? Most találtam meg, ha kell jelezz! Üdv
Köszi!
Nem tudom, hány gramm a gyári most 10 grammosak vannak benne. A problémát az okozta, hogy a variátor berohadt. Megragadt egy középső állásban. Most, hogy újra vált máris jobban meg a gép. Induláskor 7000 ig engedi és onnan 8000 ig forog tehát kb 3000el engedi így tovább forogni. Ez nekem elég forgós, 4T szóval többet hiába forog szerintem.
Köszönöm szépen a segítséged!
Üdv:Az én véleményem az hogy szíjat mindenképp tegyél rá újat és ha nem eléggé találod pörgősnek akkor próbálj meg csak a görgőkön változtatni(egyel könnyebb szettet válassz)Ha esetleg nem lessz jobb akkor kell további cserékhez folyamodni!Persze ez attól függ hogy mekkora változást szeretnél!