Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudja valaki, hogy ALPINESTARS cuccokat ki/hol forgalmaz???
Parilla már sajnos megszünt.... rajtuk kívül valaki???
Na csáóó!!!Nem tud valaki c5-re háttámlát vagy eg yjó kipot????????????
Remélem befog indulni ez a téma is most konkrétan itt bárki tud segíteni a másiknak,akármilyen dolog vásárlásánál,(lehet h most pont nekem tud majd segíteni mito7gang) én ezt 1 jó 5letnek tartom remélem sokat fogtok ide irogatni
A bécsi LOUIS új Giga Store motoros áruháza nagy őszi leárazásos kiárusítást tart. Autós bevásárló túrámhoz utitársakat keresek. Tervezett utazás: 2005.november 12-én szombaton. Az időpont kölcsönös megbeszélés szerint változhat.
Zsigmond Lajos 0620-9557-488

Hali!

Motoremelők vannak a http://www.moto-cafe.hu oldalon 10-15% kedvezménynel!
Igaz hogy nem motoros téma de sok motorosnak van autója ugyebár.
Jó áron tudok gumit kocsira a Michelintől a Savaig 15-25% kedvezménnyel.
varaderoka@invitel.hu
Egy ideje a shoxnál van pár akcios cucc, a honlapról az öszi katalogust kell megtekinteni hozzá. No meg a nyugatinál levő suzuki üzletben van valami 10-50%-os leértékelés ha jol láttam.
Csak legyen hozzá $ is
Na most ősszel biztos beindulnak a különböző akciós kiárúsítások, úgyhogy ha valaki lát ilyet nyugodtan firkancsa ide be!!!
AKCIÓ!

nesze semmi fogd meg jól, igyen elvihető!

mail: i@i.hu
az fasza
ha megmozditjak riaszt, ha felehejaolnak riazst, ha raulnek riaszt ha beinditjak riaszt mindenkeppe nriaszt:)
a riszto az fasza.

ha felemelik a mocit vagy feldöntik akkor is riaszt?
suzukinál szoktak akciózni, én pl egy riasztót kibuliztam aminek az ára 60k és beszamitottak a kocsimat,+ elengedte a forgalomba helyezési díjat ami 30 k szerintem egesz jol jartam:) kawasakinal, de pl a ez a kawaskai duna volt, az ulloi uton is jar az ajendek raszto, és a csepel szigeten is jár reg adó ajándékba, és riaszto és elengedik a forgalomba helyezes dija. ezt tudom a kawáról. ha ilyet akarsz:) ajanlom figyelmedbe az ER-5 öt!!!!
üdv.

Megkérdezném megint azokat az embereket akik uj mocit vettek hogy hogy történt a moka?

Bementetek megrendeltétek azt elhoztátok?

Kaptatok valamit akcioba?

Gondolok itt olyanra mit kocsinál a diszléc gyerekülés stb stb. persze nem gyerekülést akarok mert még nlincs gyerekem de egy kormánygátló jól jönne ajándékba vagy ilyesmi?

Vagy felejtsem el?

nektek sikerült kibulizni valamit?
esetleges kedvezményes ruhavásárt vagy hasonlokat?



esetleg felejts
MINDEN LASER kipufogó 20% kedvezménnyel!!! minden típusra!!!

Laser kipufogó akció

Forgalmazók:

X-BIKE, T: 405-66-53
AMARGO, T: 312-7047
Köszi DennyM a választ, most aztán mehetek válogatni!
Sziasztok

Tudom, hogy ez nem illik igazán ide, de szerintetek érdemes még Spec1R venni, mert azt szeretnék, csak nem tudom valami visszatart(nem az ára). Szóval érdemes megvenni? Mert arra most beruháznék.
na megnéztem pontosabban
Suomy Spec-1R-ról volt szó és következő versenyzők használják: Tamada, Andrew Pitt, Ben Bostrom, Goorbergh, Troy Bayliss, Poggiali, MAX BIAGGI, LORIS CAPIROSSI, Ruben Xaus és még sokan mások de én ezeket ismerem :P

ezeknek a legtöbbje kapható is asszem, egyelőre még sokféle méretben
no akkor egykét leárazott sisak (BPesten):

1. a MOTORWOLF-nál (béke utca 20 asszem) Preimiere nevezetű sisakokat árulnak. elég csillagászati egykettőnek az ára, de van egy 85ezres fullkarbon, 1kiló, állítólag 180ig zajmentes, kényelmes meg minden. na most ez is és mindegyik am ott kapható most 30%-kal olcsóbb, ergó az említett darab 60rugó. annyiért nem rossz egy karbon. ja és elég szép a formája
2. SuperBikeZone a (Duna plázában). a suomy csúcskategóriás bukók 120ról 80 ezerre vannak leszállítva. ezekről sokat nem akarok mondani, mert tudnak mindent ami kell. erre a legjobb bizonyíték hogy a MotoGP-ben Bayliss, Xaus, Pitt és Capirossi (meg biztos még sokan) is ugyanebben karcolnak. mellesleg a replikák is 80ezerben vannak!!!
3. a SHOX-ban ha jól emlékszem van egykét Arai, MDS meg mittoménmi leárazva, de azokból nincs választék és olyan méretekben vannak ami senkinek se jó

na én ennyit tudtam. jó motorozást!
annak ellenére hogy pénzügyi területen dolgozok, nem tudam akciót kicsikarni mondjuk anniyt, hogy a szalontulaj megvette a kcosimat és lett pénzem motort venni:) de nekem ez is egy áldás volt:)
Ja szerintem külföldi akciokat is bátran irhattok ide.
kedvezmények

ezzel is lehet.
Szerintem szupi ötlet! Engem jelenleg sisak érdekelne! Tudtok ajánlani vmit?
Sziasztok.

Azért hoztam létre ezen topikot hogy itt megtudhatnánk hogy hol mikor mennyi a leárazás stb.

Gondolom nem csak én szenvedek pénzhiányban!

Itt szeretném mekérdezni azokat az embereket is akik új motort vettek hogy milyen kedvezményeket (kipufogó, ruha, stb..) hogy tudtak kicsikarni a kereskedötől.

Nem vagyok egy seftes gyerek igy töletek szeretnék tanulni hátha ti jobban tudtok üzletelni nálam.