Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tudtam itt a környéken egy 125-ös ETZ-t 15-ért de mire lett volna pénz addigra elvitték.
Simson. Nincs másra pénz
Persze kicsit ülj hátrébb. Úgy könnyebb felvenni ha az elsőtelót összenyomod és amikor kifele rugózik pont akkor vered rá a gázt. A tuningról annyit hogy a variátorgörgők súlyával tudod variálni hogy mikor zárjon. Tehát ha nehezebb később zár és végére megy többet. Ha könnyebb akkor nagyon kicsi gázra is hajtani kezd. Akkor jó a gyakorlás ha a kezed bedurran mint az állat. Akkor azt jelenti hogy jól csinálod csak gyakorolni kell. Amúgy én 205 cm és 130kg vagyok. Tehát az ilyen elméletileg nem akadály. Igaz én egy 125-ös ETZ vel csinálom, de az arányok hasonlóak lehetnek.
Köszi neked is a választ!
Jó sokat gyakoroltad! Irigylésre méltó a kitartásod! Én is valahogy arra gondoltam először faszán meg kéne tanulni kerekezni, úgy hogy tényleg csak akkor essen le az eleje amikor én akarom:) Ez a robogó 70körül megy, nem biztos, hogy 20-30-nál föl tudom kapni! Kicsit tuningolnom kéne? Vagy ettől még próbálgassam fölkapni? esetleg 10-15km/h körül? Meg hát 80kg vagyok:) az is gondolom hátrány egy robinál:) Meg még annyi, hogy arra már rájöttem hogy picit hátrább kell ülnöm, mert a rendes üléspozícióban esélyem nincs megemelni, csak ha bele varázsolnék még 5-7lovat amire meg épp nincs lóvém. Csak annyi hogy nyugodtan üljek hátrébb vagy inkább maradjak a "picit"nél?
Köszi a választ! én is az egy kerekezésre gondoltam csak nem voltam biztos benne:)
A simson? Vagy vettél mást?
Először piszkosul el kell magad határoznod, hogy végigcsinálod. Én nekem egy fél évig tartott mire normálisan megtanultam egykerekezni. Mindezt heti 4x 2 óra gyakorlással. Előszőr 1kerekezni tanulj meg mert ez mindennek az alapja. Első napokban elég ha csak feltudod kapni az elejé. Utánna fokozatosan. Majd kialakul, mert mindenkinek máshogy esik "kezére". A lényeg hogy lehetőleg 20-30km/h-nál próbáld felvenni mert ha lassan próbálod akkor valószínűleg eldőlsz oldalra. Ha menni fog az egykerék akkor már tudsz oldalra is egyensúlyozni.
Én azt mondom először mindenképp az 1kereket próbálgasd érezz rá az egyensúlyra. szerintem a robogó a legjobb a gyakorlásra kezdésnek. én így látom
Szevasztok!
Mivel az összes régi haverom aki motorozik vagy angliában van, vagy tököm tudja hol...., ezért idejöttem a hülye kérdéseimmel:D Na a lényeg, hogy nemrég vettem egy kis 50es robit és nagyon tetszik a stílus amit csináltok ezért arra gondoltam elkezdek én is stuntolni:)
Előre szólok, semmilyen trükköt nem tudok az ég világon:D multkor véletlen egykerekeztem és kinyitottam az elsőkerékkel a bejárati ajtót:D:D:D gondolhatjátok...:D
De szeretnék trükközgetni...:)
Mivel kezdjem? gugoljak az ülésre? egykerekezzek? dobjak egy hátraszaltót? :D

De komolyan, mivel kezdjek? és azt hogy? részletesen!

Előre is köszi a válaszokat! És lécci ne fikázzatok:D hisz, úgyis az a neve a topicnak "Amatőr stunt riderek"
Énis hamarosan teszek fel képet a motoromról, festés elött van :)
Énis ezt szoktam mondani haveri körben. Nem véletlenül használ annyi stuntrider hondát.
És most tavasszal megint utcai lesz szép új idommal ha összejön. Ez honda bírnia kell
Hallod Laca te tényleg kihasználod a motorod. Először utcai majd a pályaidom most meg streetfighter De igazad van.
Amúgy lassan indulhatna a fórum mert itt vannak a szarabb idők.
Jó kis bringa. Tényleg nem nagyon aktív a fórum......
Ja amúgy....
Egyik SM-os videóban mondta a srác, hogy a stunt ETZ-ben megvan erősítve a hátsókerék. Hogyan lehet megerősíteni? Nekem utánna lett feszítve a küllőknek de egy idő után csak fellazult.
Nagyon be van tunyulva a fórum
Na rakok fel pár képet, legyen valami beszédtéma
Én tudopk átis van alakítva
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Megvan még.
Hetven-3harminchét-nyolcvan2nyolcvan9
helo. erdeklodnek h megvan e meg a suzuki fogaskereked.beszeltonk rola regeben.kuldesz egy tel.szamot.az adatlapodon nem talaltam koszi!
Hali.
Nem tud valaki valami nagyon olcsó stuntolni való mocit?
Augusztus 4.énél van egy link "görgöslánc" nézd meg. Rendelésre csinálnak
Mégsem adod el? Láttam a hirdetést.
Sziasztok nekem nagy fogas kerék kéne a Gs-emre:)
Hol tudok venni vagy csináltatni vagy más tipusé nem jó?
Mert sok pénzem most nincs rá:)
Köszi
Helo. Nekem sima szilikon csőből van. És én egy leesztergált csavart tettem bele.
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Meg tettem rá 1bilincset ne lője ki.