Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi.
legalább már a bíztatás megvan
már ez is valami
passz Sok sikert hozzá!
Üdv.
Most keltette fel a figyelmem ez a topik, pedig évek óta nézem az oldalt.
Van-e itt quados bohóc? Vagy olyan aki tanácsaival segíteni tudna nekem?
a képeim 3 éve készültek. azóta nem gyakoroltam egyáltalán. most viszont újra elkezdem, és megpróbálom finomítani...
Tudom, olvastam. :)
Maradjunk az emailnél, még a végén valaki beszól, hogy szét OFFoljuk a fórumot. :)
Jó-jó értem csak mielőtt küldted volna a linket az előtt csak a képes motor hirdetésről ítélkeztem! Elnézést kérek érte!
Nem a vascső kerül annyiba, hanem ami benne van... sőt még kicsit több is... ha van elég időd, akkor szétszedheted és megnézheted milyen cuccok vannak benne. Ha megcsinálod ezt 20ezerből, akkor miért nem állsz neki? :) Ha ennyiből kihozd, akkor biztosan nagyon olcsón tudsz bele alkatrészeket szerezni. Akkor sok sikert hozzá, csináld meg. Csak írtam, hogy ez már meg van csinálva, nem kell a motorjára, a merevítésre és a lekönnyítésre pénzt költeni, időt elpocsékolni.
hujajj! bocsi! az e-mail késöbb érkezett :/ így már megértem a motor árát!
hát stuntracer....
nem akarlak elszomorítani de ebben mi kerül 45 ezerbe? ezt megcsinálom egy 20 ezer forintos jog-al... 2 vascső nem ér + 20 ezret... lehet hogy motorikusan kifogástalan... de max 30 ezerért olyan jog-ot raknak a seggem alá hogy megszólal... 2 db vas csövet meg már fel birok szerelni! szerintem ez nagyon sok ezért a motorért...ténylegesen maximum ha adnék érte pénzt akkor is csak 25-30 ezret talán.... :/
Elment a mail... Ja, és azt elfelejtettem beleírni, hogy természetesen a különolajozás is működik! :)
Kicsit bővebb leírás és a képek mennek mindjárt mailen!
megtörtént :)
45ezer az irányára.
Ha egy másik mailcímet adsz, akkor küldök képeket is meg leírást is. A citromail-esekre küldött leveleimet mindig visszadobja, gondolom a mailbox és a citromail nincsenek jóban egymással. :)
Mi azért adjuk el, mert mire a gyereknek elkészült, addigra már nem érdekelte, mert beleszeretett a pitbike-okba és a gyorsasági motorokba... Ilyen a szülők szerencséje... :)
Dobj egy nem citromailes címről egy levelet a motor001@mailbox.hu-ra és küldöm!
mennyibe? :D mert nagyon kéne nekem egy :)) van egy jó haverom aki egy MZ-vel tolja rég óta... ki jártam vele gyakorolni én voltam a fotós és a kamerás xDD de ez idő alatt megtetszett nagyon... voltunk együtt Mezőberényben a 2011-es versenyen külön díjazott lett mert egy pitbike-al tolta végig :D na mind 1...xDD szóval mennyibe adod? esetleg e-mailban képet tudsz küldeni? (vasai.gabor@citromail.hu)
Egyértelműen Yamaha Jog! Stabil a motorja, bírja a strapát. De ha építeni akarsz és nem venni, akkor nyúlj mélyen a zsebedbe, mert 60-70ezret tutti ráköltesz... vázmerevítés, lekönnyítés, könnyű görgők, stb... Szerintem jobban jársz, ha veszel egy megépített stunt motort (és ezt nem csak azért írom, mert a miénk is eladó)! :)
sziasztok Szeretném a segítségeteket kérni mivel hogy szeretnék építeni magamnak egy stunt robogót! szerintetek milyen motorból érdemes megépíteni? Yamaha Jog, Honda Dio?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy kinéztek-e innen ezzel, de gondoltam egy próbát megér:
Van egy eladó Yamaha Jog 3KJ Stunt robogónk. A gyereknek csináltuk, de végül a cross és a gyorsasági jobban érdekli, ezért ezt nem használja. Az idomok hagynak némi kívánni valót maguk után (fényezés, karc, repedés), de a motorja egy rúgásra indul. Váz megerősítve. Ha valakit érdekel, akkor 45.000 HUF-ért viheti!
Érdeklődni a motor001@mailbox.hu címen lehet!
Köszi, hogy elolvastátok!
De kár, hogy kihalt ez a fórum.

köszi
Már elkelt.
Szia! 251-es benzintank nincs véletlenül?
Üdv.Eladó a képen látható 89-es évjtú 251-es Etz levágott segédvázú motor váz, a mérete megegyezik a 125-ösével tehát beleépíthető, csak merevebb strapabíróbb fighter építéshez tökéletes ára 4-ezer+posta1770 szerintem ez baráti ár érte.
miért te profi vagy?akkor ismerlek lehet.mi ecseren nyomjuk nagy ritkán.csáóóó
CBR 600 F4-hez
a villahíd javított,de jó.használtam eddig
Eladó fékek.... 70/6321-829