Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos van nekik vagy esetleg netről leszedik vagy valami katalógusból mert yamaha dt-re és a gsxr-emre egyből tudták milyen kell még a lenkerekek távolságát is megmondták.
Azt nem tudod hogy megvan nekik a rajz hozzá vagy nekem kell adni? Mert azt nem tudok csinálni. Gondolok itt a felfogatásra lyuk kiosztás ilyesmi. Am köszi a címet
igen:D
Lácnkereket láncot bármilyet olcsón: http://www.gorgoslanc.hu/
látom megfogadtad a tanácsom:D
Hol tudok csináltatni 1000RR-hez 65 fogas lánckereket? Tudtok valakit? köszi
az én fékem is készűl
Faja! Tényleg látszik! Köszi, így már értem a dolgokat.
Aha! Értem már! Köszi, így már világosabb a dolog.
Na erre voltam kíváncsi! A rák sem tudta, h hogy nevezik...
Értem vazze. kösz mindenkinek
A lényeg: a kézi hátsófék működtetéséhez NEM kuplung főhengert kell felszerelni, már csak azért sem, mert azt kuplung kiemeléséhez gyártották, hanem egy különtartályos első fékpumpát, fejjel lefelé. Egy ilyennel egyébként simán elfér a gyári, vagy utólag felszerelt univerzális hidraulikus kuplung pumpája is. A hátsó fékhengerbe pedig valóban a tartály csatlakozásának a helyére szoktak egy csonkot hegeszteni, és abba csatlakoztatják a felső kézi pumpát, így annak a tartályáról működik mindkettő. A gixxeren látszik egyébként nagyítva.
Egyébként hivatalosan kuplung főhengernek hívják.
Miért te hogy neveznéd? Főkuplunghengernek? Második kérdésed: igen, oda csatlakoztatják, nem hiába nem a másik fékcső áteresztőcsavarjához, hogy miért? Mert így működik, ahogy te írod úgy nem. Valószínű egyszerűbb lenne a dolog, ha úgy is működne. És igen, nekik nincs kiegyenlítőtartály a hátsó FŐFÉKHENGEREN.
Nálad is van némi forgalomzavar.
"kuplungfőfékhengert " Az milyen? Miért van a kuplungba fék?

Valami itt sem jó, vagy csak én nem értem? "Innen egy átalakítóval csatalakozik a hátső főfékhenger kiegyenlítőtartály kivezetésébe. " A kiegyenlítőtartály kivezetésébe? Miért oda? Miért nem arra a fékcsőre ami megy hátra a féknyereghez? Vagy leveszik a kiegyenlítőtartályt onnan és az "helyett" kötik be?
Bowdenes elférne, inkább a két hidraulikus nem férne el rendesen nem?
Hát nemtudom, de van/volt pár ismerősöm, akik csak túlöntötték... Utána meg blokkot cseréltek...
Dupla hátsófék konzolom már lesz. Ehhez kéne 1000RR hátsófék meg valami felső pumpa hozzá. Tud valaki? Ha igen mennyiért?
nekem egy jobbos kéne fékkarral pumpával. Mennyibe fájna?
Négydugós féknyergem van párban, betéttel, fzr 600 r-é volt
Nincs valakinek eladó kézi hátsófék stuntra? 1000RR-hez kéne
Nem kuplungkart szoktak rakni, hanem sima első fékpumpát, csak fejjel lefelé! A hidraulikus kuplung pumpájától nem is férne el normálisan a bovdenes kuplungkar! Valahogy így:
Hát akkor asszem beszélnem kell vele. Bár CNC-s haver van nekem is de gondolom a Kötél már vágja fejből mit hogyan kell csinálni az RR-re. Most néztem a Fülöp G. válaszolt de ő ist azt mondta mennyek ki a gyakorlásra nézzem meg az RR-t meg beszéljek a Pistával. Majd valami lesz. köszi
Ezeket az alkatrészeket mind ők gyártották le, ilyet szériában nem kapsz. Kötél Pityu CNC-s, gondolom mindent meg tud csinálni.
Át van alakítva mindegyik olajozása, még így is elmegy egy idő után a nyomás ha gyertyában haladsz, ezért van nekik olajnyomáslámpa helyett egy sípoló lófasz, mert azt biztos meghallod.
Na így már értem én is erre gondoltam. Esetleg ehhez alkatrészt nem tudsz occsóért?