Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazábol 2020ra tervezzük. Mindenképp szólok előtte. Mit kell amúgy megszervezni ezen?:)
Ez jó! Basszus.....mindenden táblába belelövök egyet.....hahaha
No, még egy jelentkező.

http://youtu.be/KsXgRDJc_Tc
Én már régóta tervezem az utat de nem akadt még társ vagy csapat. Ha mentek szólj és ha tudok csatlakozok. a megszervezés lényeges.
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tervezzük barátaimmal hogy nekivágunk a 66-os útnak. Érdemes önállóan nekivágni vagy csak a szervezett túra a járható út? Kérlek segítsetek ha tudtok!! Köszönöm!:)
Sziasztok.
Nem akarok rossz indulatu lenni, de azt hittem Floridában a Mexikói öböl van ami óceán és nem a tenger. Meg hát úgy eleve amiket itt rc51 előadott szerintem nem minden úgy van, mert én laktam kint 4 évet. Tampán ugyan úgy vannak kígyók( 4-6 mérges), párduc, meg pókok mint máshol. Csak az idén 4 medve volt bent a házak közt, erről van videó a hírcsatornákon mikor megtámadja a rendőrt és az lelövi. Pont látta mikor bemászik a kerítésen, és odament a medve meg visszafordult és izomból rohant neki. Rendőr 3-at bele engedett. Egy másik a fán volt mikor jöttek ki reggel a házból akkor látták a lakók. Szóval van ott baj bőven.
Meg arról nem is beszélve hogy 6 fajta mérgező növény van. Van amelyiktől meghalsz a füstjétől, ha megeszed a gyümölcsöt kínhalál. Ésszel az erdőkben. Bár ez a halál alma általában megjelölik piros keresztel a fát. Nekünk minden fajta meg színü kígyó volt a ház körül, soha nem hagytam nyitva a garázst., és az sem ritka hogy az aligátor bemegy a boltba, a medencédbe, vagy a kertedbe.Erről is van videó hír csatornán. Szóval rc51 szerintem fura dolgokat beszél, ezért nem is olvassa senki ezt a fórumot. Szóval ne várjatok ide amerikából senkit.
Mit is akartam, bocsi ha sértő voltam, nem szándékos, nem kötekedni jöttem hanem hogy láttam a videómegosztón egy külföldi meg amerikai motorosok fórumot. Szerintem ott ismerkedj, itt csak magyarok vannak. Ha érdekel. További jó csevegést.
http://hungarianridersusa.free...
Ettől kaland a kaland!
Fejes a melyvizbe?
Szia Kölyök!

Köszönöm, de a túraszervezéses megoldás nem annyira érdekel, inkább valami pár főből álló ad hoc dolog.

Üdv
Ezen vakaróztam én is, bazzeg, az indián wigwamban való alváshoz kell külön barikádozni egy életbiztosítást.
Szia!
Szuper, nagyon szépen köszönöm!
Fasza, majd hozom a Ladás haveromat, na majd azon ugrik ki a szeme!
Helybe elveszi a forgalmit.

Hahahaha.
Ezek légkondiztak állandóan azé se nyitottak ablakot az aligátor még csak csak de a rohadt kígyó,pók az
Nalunk minden ablakon van szunyoghalo es ugy altalaba a medence is egy szunyoghalo hazban van. Suru szovesu eros.
https://www.google.com/search?...
Ilyenkor "telen" folyamatosan nyitva az ablak.
Lattam mar aligatort uton atmenni, szepen kikerultuk es mentunk tovabb. Az appartman komplexumba a toba is volt egy. Nem hir itt.
Azonnal hazamenekülnék
S igen,tesóm is volt kint januárban floridában egy kis városban,de ott sem nyitnak ablakot sose..mer minden bemegy..lehet,hogy ez nagyobb városban nincs,de ahol az ajtó szinte a susnyásba nyílik,hát ott minden van
Az izgalmas lehet Itt felénk a hamis özvegy (fekete özvegy közeli rokona) a legveszélyesebb mérgű pók, ami sajnos elég sűrűn előfordul a lakásban is és azzal sem nagyon szeretek találkozni
Lehet én reagálom túl a dolgot, csak hát olyan sok méreggel rendelkező állat él arra...
Nekem az exsógornőm panamacityben lakik ha jól rémlik,de bizony ott becsusszant a kígyó meg a medencében is volt néha
Nem nem. Csak egy macska koborolt be 2 eve. Nem kell ilyentol felni.
Aligator bazz,floridaban meg a medenceben is aligator husolhet.
Szia, egy "hülye" dolgot szeretnék kérdezni tőled. Mindig is Amerika volt az álmom,de a legfőbb ok amiért csak Angliáig jutottam,hogy be vagyok szarva az amerikai állatvilágtól. Látom a videóidon,meg a webkamerán,hogy tárva nyitva a műhely és az érdekelne,hogy nem szokott olyan előfordulni,hogy valami mérges pók,vagy kígyó megbújik a szerszámok között?
Megkerdeztem de semmit nem tudott erről mondani mivel soha nem látott európai rendszámos járművet. Csak kanadait de arra azt mondta hogy érvényes a biztosítás az USA területén úgymint a mexikói.
Mindenesetre utána kérdez a dolgoknak hogy kell e külön biztosítás és hogy hogy működik mindez.
Na kíváncsi leszek, mit mond a barátod erre.
Szia!

Hát figyelj... Nem tudom neked megmagyarázni, miért érzem azt, hogy nekem a Route 66-ön MENNEM KELL. Tisztában vagyok vele, hogy százmérföldekig nyílegyenes az út, meg minden marha messze van, de valahogy biztosan másabb a feeling, mint Európában, Magyarországon. Rohadt nagy legendás benzinfalók, chopperek tömkelege, Diner, Meki, rap, retro épületek, szellemvárosok, indiánok, Winnetou... Na csak gondolj bele, kint nyomulsz pár spanoddal, loptok egy bográcsot, csináltok gulyáslevest, majd szóltok az apacsoknak, na ezt egyétek, Urak!
Két hetes kaland nekem ideális, sőt, benéznék még Las Vegasba is jampizni.
Szia Péter!

A panaco.com csinál évente magyar vezetéssel túrát.