Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavasszal, ha majd az időjárás engedi, minden hétvégén szeretnénk gurulni valamerre, majd írunk ide is. Gyűljünk, menjünk .
Sziasztok. Remelem hamarosan csatlakozhatok hozzatok egy Kawasaki ER 5 el :)
Sziasztok!lenne pár kérdésem jogsival kapcsolatban.nekem a jogsiba csak az am és a nagy a van bekarcolva,az a1,a2 kihuzva.szeretnék venni egy 125cc-is motort szaladgalni.vezethetem?hogy nincs bekarcolva az a1 kat.?vihetek így utast 125ccm-el?.és a biztosítás kb. Mennyi,és hol kossem meg?köszönöm a válaszokat! szep napot!
Sziasztok jovore tervezem, hogy londonbol Nyiregyhazara haza motorozok! Harom, negy napos kenyelmes turara gondoltam! Jelenlegi motorom egy suzuki sv 650 korlatozott 25kw-os motor! Tapasztalatokat illetve velemenyeket varok! Ha esetleg valakinek lenne kedve csatlakozni hozzam a turara, annak szivesen orulnek!
holnap Londoniaban a Kempthon Hill loveraseny palyan motoros borze lesz! kapu nyitas 10:00 belepo 5 font.
alkatreszek, motorok, kiegeszitok, felszerelesek minden lesz kinn. jo aron.
sajnos nem vagyok fenn a facebookon és nem is akarok.. :)
Feldobnád ott is ezt a kérdést? Hátha van rá igény és meg lehetne valósítani is.
köszi!
Feltéve, ha ott a kód. Ha nincs, akkor nem szóltam.
Az nem azt jelenti, hogy van full A-s jogsija, nehogy motorra üljön!

Egyszerűen arról van szó, hogy az új fajta jogosítványokra különböző EU-s előírások szerint ráírják az A kategóriát, de ez nem full A kategória, hanem ha megnézed, akkor van utána egy kis kód (79(tri), ami azt jelenti, hogy bizonyos háromkerekű járművet lehet vezetni B-s jogsival (pl piaggio mp3). Ennyi, és nem több.
Ha nem tévedek, akkor az első kerék tengelytávjának mértéke szerint határozzák meg, hogy B-s jogosítvánnyal vezethető-e, vagy sem.
Sokan motoroznak telen,napkozben ritkan van fagypont. en michelin pilot road 3 hasznalom,megallja a helyet vizes uton
Benne vagyok
DE ha gondolod csatlakozz a facebookon a magyar motorosok angliaban csoporthoz.Vagyunk egy paran.
Sziasztok!

Mit szólnátok egy szezonzáró találkozóhoz, motorozáshoz?
Találkozunk valahol ismerkedünk, beszélgetünk, kis gurulás, kaja, tea....
Egy szép vasárnap.

No?
Sziasztok!

Mostanában megyek kifele én is,viszont hozom a paripámat is mert majd futárkodni fogok...ilyen esetekre milyen gumit szoktak ott felrakni?(mer tesom mondja hogy van ott elég sok hard core figura aki télen nyáron motorral megy)
ok
köszi
Feltételnül még otthon! idekinn nagyon drága.
sziasztok!
Most készülök kimenni Angliába és azon gondolkoztam hogy hol lenne érdemesebb lerakni a motoros jogsit (korlátlan). Az itthoni feltételeknek megfelelek , de a kinti jogszabályokat nem ismerem.
remélem tudtok segíteni.
köszi
Hat a guminak biztosan nem art,mivel a felniket is fujtam.. En konkretan a Blokkot ,az also vazreszt ,kerekeket(fekrenszerrel) ezeket fujtam le. Elektronikus reszeket ahol vezetekek is vannak,azokat alapbol probalom kerulni meg sima vizzel is
Ez vegulis egy eros zsir,olaj,es szennyezodes eltavolito.
Szerintem ugyanolyan mint a brigeciol,csak valamivel gyengebb valtozata. Egyszoval, csak oda fujnam ahhol szukseges,de ha ramegy az idomra vagy muanyag reszekre,biztos vagyok benne hogy nem art neki.
kiprobalom!guminak,fenyezesnek,elektromos kabeleknek stb. nem art?
Szerintem probald meg.. nekem bejott
foleg ha kap egy kis nagy nyomasu mosot melle.
Nekem csak hidegvizes nagynyomasum van itthon,de azzal is patyolat lett Mondom,en egy jo 15 percet hagytam rajta es az osszes ilyen olajos szart leszedte,ugy a motorblokkrol mint a felnikrol..
A neve: Engine Degreaser.
De itt egy link:

http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-...
Na akkor aruljatok el a cucc nevet is,kiprobalnam en is ha mar tenyleg olyan jo pacsi
Szóval az az a cucc amit irtál nekem? :) Megéri megvenni? tényleg szép eredménye lesz?
Amugy meg olvassgattam az elozo jogsis temat :)
Nekem van egy Magyar haverom ,aki egy ablakmoso cegnel dolgozik itt Angliaban, es pont egy honapja meselte,hogy becsereltette a Magyar jogsiat Angolra.
Olyan kemenyen bele van karcolva az A korlatozott a plasztik kartyaba,hogy ha nem sajat szememmel latom akkor el sem hiszem.
Pedig soha nem volt neki motorra jogsija,mindossze B kategoriara.
szoval ennyit az Angol DVLA-rol..
Hat en mindent lefujtam vele,a gepen ami nem muanyag ;) blokk, vaz ,felnik es en is nagynyomasuval mostam le . igaz hagytam egy jo 15percig hatni a cuccot :) igy vegulis az egesz motorra eleg volt egy tubus
hi,
sztem megtaláltam amit mondtál. A Halfordba. 4.99 egy 600ml piros tubus spray. Eladótól megkérdeztem mit ajánl. Ezt a tubust mutatta. Kérdésem csak az, hogy mennyire elég? Haza felé akarok letakaritani egy régóta nem használt motort A-Z ig. Nem koszos, cserébe mocskos. :) Gondoltam aztán még nagynyomásúval is adok neki egy benzinkúton.