Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

H78 és a Major Motorcycles. Facen megtalálod mind a kettőt.
Sziasztok. Melyik az a ket magyar muhely Londonban? Koszi az infot.
:) Naná, a legjobb kormányos motorok Angliában vannak.
Bocsi....Angliában a motorok is jobb kormányosak?
Sziasztok!

Program a hosszú hétvégére. https://www.facebook.com/angli...
Nekem volt pár haverom, aki Dominózott és a full A-s jogsi ellenére ugyanúgy elküldték őket CBT-re valamiért, nem értettük az okát.
Ha van A/A1/A korl jogsid, akkor nem kell cbt.

én is dominóztam 2010nyártól-2012tavaszig
Sziasztok! Még otthon vagyok, de tervezem a kimenetelt: ,,A" kat jogsim van és a Dominos pizzériába mennék futárnak. CBT akkor is kell ha becserélem a jogsimat angolra? Köszi a választ: Gábor
Udv Fiuk!
Érdekelne, ha Magyarbol vinnem ki a mocim, hogy lehet ra a legegyszerubben angol rendszamot rakatni, hogy hasznalhassam?
ukericuk@gmail.com
halas lennek az otletekert, es segitsegert.
Koszi
E.
Üdv!
Én Grantham városban élek és csak úgy hobbyból építek motorokat.Már 5 db készült a kis garázsomban jellemzően bobber,de volt már cafe racer is.
Ha valakinek ilyen jellegű kérdése van azt szívesen veszem.
Vannak Londonban kiváló magyar motorszerelők (2 műhely is), szóval a szerviz kérdés sem akkora tragédia. Londonban inkább a motorlopás a probléma, ami lassan már-már tényleg karikatúraszerűen nevetséges méreteket kezd ölteni. Szűkebb motoros baráti körömben az elmúlt másfél évben 8 motort loptak el, valamint 2 hete az én PCX-emet is ellopták Camdenből, igaz, én megtaláltam utána a tett helyszínétől 49 méterre eldugva, de így is szét lett kúrva rendesen.
kérdés milyen motor. itt kivételesen drágák a motorok és a biztosítás. ruha, stb olcsó, de garázst érdemes szerezni, mert lopják a motorokat nagyon.
benzin elenyésző, karbantartás már combosabb főleg ha nem ismersz szakit. márkaszervíz nagyon drága, a forgalom pedig brutál.
sima alagutakban L robogó is közlekedhet (50cc alatt), ha az alagút nem M-es szakasz (motorway), és a minimális sebesség nincs 45mph fölé meghatározva, egyébként alagút bevezetőnél táblával kötelesek jelezni az egyéb jellegű tiltást.
sziasztok. kérdésem az lenne h Londonban az L jelzésű motorkerékpár mehet az alagutakban?
Számítsd hozzá a garázs bérlést , az időnkénti szervízt , + üzemanyag biztosítás, motorosruha és dönts! Mi van ha pl. szakad az eső?!
Sziasztok, Angliában vagy egy ideje és azon gondolkodtam vehetnék magamnak egy motort, a problémám hogy nem tudom kb milyen költségei lehetnek számomra 19 évesen. Hetente mennyi a benzin (munkábamenet lenne) és a biztosítás?
Sziasztok!Kerdesem!Tudja e valaki hogy mite eleg itt Angliaban a Magyar AM es papir?!Koszonom a valaszokat!!
Sziasztok érdeklődnék hogy itt kint Angliában tud e valaki magyar motoros oktatót?
Köszönöm Zsolt
Halló, útadó ára 17 font per év amit majd vásárlás után kell megvenni, biztosítási ajánlatot itt tudsz kérni és venni: https://www.thebikeinsurer.co.uk/
Sziasztok lenne egy pár kérdés remelem tutok segiteni előre is köszönöm !!! Angliaban élek és tetem cbt vizsgat azon gondolkozom hogy szeretnék venni egy 125cc robogot körülbelül menyi lenne a fentartása pl : ut ado biztositas ilyesmi (london belvárosába ) és ezeket hol tudom elintézni ??? Segitségeteket elöre is köszönöm!!!
Hallo, én itt jogsiztam, igaz nem mostabában, de írj privátot és szívesen elmesélem, hogy nagyjából mire lehet számítani.
Nem igaz, ezt sokan félreértik.
Udv motoros tarsak!
Van egy zx9res motorom
Kerdes a kovetkezo
Magyar rendszamos
Angliaba kihozhatom ugy h rendszam marad? Fel evig ugy hallottam lehet kint
Mi ennek a menete? Miket kell kotni ra
Illetve behozatalkol es mikor hazafele viszem akkor regisztraltatni kell e?
Remelem tudtok segiteni
Elvonasi tuneteim vannak
Vettem volna mar itt motort csakhogy a biztositas nekem 3400fontra jonne ki
Nekem ez eleg sok
Valaszotokat elore is koszinom
Sziasztok tudtok olyat ahol magyarul meglehet csinálni a cbt tesztet
Üdv. Egy kérdésem lenne! van egy sima AM jogsim és hallottam egy olyan dolgot hogy ha betöltöttem a 21-et (28) és beváltom a jogsim angol driving licensre akkor kapok nagyobb kategóriát! Ez most igaz?
Előre is köszönöm!