Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, vettem is
Hali! Vennék Red Rose Classic 50est, szép állapotút, reális áron. Kérlek titeket ha tudtok valami jót, írjatok! Köszönettel: Péter
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Aprilia red rose classic motort,70 cm3.
és a véleményetekre lennék kíváncsi,főleg ha valakinek netán van,vagy volt ilyen. Pl. igaz-e hogy gond nélkül szépen megy 100-120at? meg hogy lehet-e bkat,jogsival vezetni? ja és motorikusan mennyire megbízható? Előre is köszi.

válasz erre
Szia érdeklödnék, hogy megvane a hátsofogaskerék? Én mostvettem a mocit, és az kopott.
A baloldali valóban az "T olajhiányra figyelmeztet.
a hűtőtől jobbra a kormányoszlop közelében van egy kupak csak húzd ki -dugó-, és oda kell beleöntened. előtte a hűtő van, azzal a nyílással azért csak nem kevered össze.
Széles utat, én is ilyenen egyengetem a magyar görönygös utat.
Helló!
50-es Classichoz tud valaki km órát? Az enyém tönkrement, csak a megtett kilométereket mutatja, a sebességet nem :S
Hali!Aprilia classic 50-hez keresek baloldali ülésalatti oldalidomot,sérült is érdekel köszi.
szia.
szerintem az olajvisszajelzöd virit.jelzi hogy üres a tartály.ebbe a tartályba kell beleönteni azt a tipusu olajat amit a benzinhez kever a motorod..
szerintem.
üdv ati
Ja és még valami.A képen látható helyen ereszti az olajat...Kuplung?
Sziasztok!Sikerült venni egy Redrose 125 öst-!Viszont folyamatosan ég,még menet közben is az egyik lámpa-mi lehet az?Ez az első 2ütemű motorom,uh satu vok hozzá.Ugyebár keverékkel megy..Gondoltam,h olajnyomás visszajelző,de mivel,h keverékes,így létezik ilyen?Brumm..A motor szerelőm elköltözött,uh csak Ti segithettek!
srácok.az lenne a kérdésem hogy Aprilia classic 50-nél milyen vastag a gyári kuplung lamella? sehol nem találok rola infot.valaki árulja el nelem.

köszönöm.
Hello!
A motoromon nem jó az öninditó. (Red Rose 50)Én a relére gyanakodtam, vettem újat és azzal se működik. De ha közvetlenül az aksihoz érintem a sarut akkor teker, és be is indul. Mi lehet a baja?
Üdv.Van egy eladó moccom cserélném red rose 50 esre vagy akár 70 esre is.
Itt egy link a mocrol
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Vidi is van:
http://www.sportmotor.hu/motor...
hello emberek rs 50 96-hoz minden van olcsón póstán is! 06304906559
okés köszi!
nekem volt.. én eléggé beszoptam vele, de aki megvette tőlem az a legapróbb szirszart is kicseréltette/megcsináltatta.. úgy biztos megbízható. Végre én 140et mentem vele, de az enyémen valami ne mvolt okés a karburálással, azért is ment szét. amúgy imádtam.
hello emberek akinek van aprilia red rose 125-je megvan elégedve a géppel?megbizhatóak?mert most akarok venni egyet de nemtudom hogy jo választás-e mivel keewayt és ilyesmiket nem akarok venni! csak az aprilia jön be! ja és végsebességre mennyit tud?

válasz erre
Sziasztok. Aprilia Classic 50-hez keresek ülés alatti,tank alatti és kormánynyak körüli burkolatokat reális áron. de valaki leveszi az ös mintát a fent emlitett dolgokrol annak is örülnék.

Tisztelettel Ivanov
Valakinek olajpumpa? kérésre kép is van:)
aprilia 50-80-125ccm bontott alaktrészek eladók:kerekek,blokkok(50ccm-am és rv,125ccm-rotax 127,123,122),gyujtások,idomok,vázak kiegészítőjk stb.hívj vagy írj:0630 2692-998,vargaszabolcs@net.info.hu. ugyanitt keresek red rose 50ccm-hez alkatrészeket,vagy hiányos sérült,motothibásat is.
Aprilia red rose!Ha kell valakinek elviheti!110000ft!A harmdikat kidobálja! Tsz:06 70 5757740
bomlik foszlik van minden.
hello mindenki! www.aprilia-racing.hu egy folyamatosan fejlődő oldal! Mindenkit szívesen látunk a tagok között, bannercsere is érdekel! mail címem: takarojani@gmail.com (linkbe is) takarojani@gmail.com
Irj már lécci pár dolgot a mocidról???
Sziasztok ! FONTOS !!! Érdekel az összes kormányon lévő kapcsoló és kuplungkar, fékkar. Előre is köszönet a bontott alkatrészekért... Lécci lécci segítsetek.