Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen a tanácsot,én is a túl dús üzemanyagra gondoltam
Az a baj,h.nekem sincs,ezért szeretném,ha valaki megválaszolna a problémára! Hűtővíz biztos nem,mert akkor "emulziós"lenne az olaj......
Google a -barátom segített, Nem speciálisan Pegaso -ra kerestem,- de a problémát valahol itt kell keresni, mert 19.000 km -az semmi (biztos hogy nem koppottak az alkatrészek):
"Az injektoros motor esetében a helytelen üzemanyagnyomás, vagy egy hibás hőgomba is lehet a probléma hátterében. AC pumpás üzemanyag ellátó rendszernél átszakad az AC membrán ..
Vagy elektromos tápszivattyús rendszernél túl dús keverékképzésnél a gyűrűk mellett (hideg motornál) erős lefújás van és felhígul az olaj.
A gyújtásrendszert is mindkét esetben alapos vizsgálatnak érdemes kitenni"
Tulajdonképpen én szerelőhöz vinném.. ő biztos egyből tudja orvosolni..

Üdv: Z.

Üdv: Z.
.."üzemanyag a motor olajba?"?? ?? foggalmam sincs.... .. elképzelni nem tudom...
Engem is érdekelne ...
Sziasztok!Aprilia Pegaso 650 ie motorom van. 2004 évjárat,19000 km van benne.6 éve van nálam,tavaly vettem észre,hogy el kezdett növekedni a motorolaj szint,és mintha benzin szaga lenne az olajnak.(10w40 szintetikus) Kicseréltem az olajat 15 w 50-re (ezt ajánlja a gépkönyv) természetesen a szűrőt is. Továbbra is nő az olajszint,már nem merek járni vele! Honnan kerül üzemanyag a motor olajba?
S03E01 Akkumulátor csere, beüzemelés - 4K (Varta Powersports AGM)
Az első mindig izgalmas!

http://youtu.be/Hy2g9gOt93s
Üdv. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Van egy 1996-os Rx125-ös, Rotax 122 blokkal, aminek a sebesség fokozatai fordítva vannak. Fennt az egyes, többi lent.
Létezik gyárilag ilyen kivitel?
Szétszedtem a blokkot és a váltò kukactengelye mindenképp így osztja a sebességet. Gugliztam kukactengely képét, de amit találtam az ennek a tükörképe.
Megvetted már?
Sziasztok! egy olyan problémára keresnék tanácsot vagy segítséget mely az alábbi:
a minap motoroztam picit párás morcsolos téli idő, leálitom a mocit parkoloba hagyom kb 2 órát azut mennék haza és nem indit, az önindító, olyanhagja van, mintha le lenne merülve az aksi mikor megnyomom az önindító gombját, az aksit kivettem feltöltöttem és nincs változás, nem az aksim merültsége a probléma, mit miket nézzek meg?
köszi előre is!
#MotorosVandor - S02E07-2 - Touratech Travel Event 2017 - Délután
2017-ben negyedszer rendezték meg idehaza a Touratech Travel Event-et. Ez a videó a kalandos, és esésekkel teli haladó csoport kalandjait hivatott visszaadni! Remek móka volt!
http://youtu.be/BFKTwYqWB5I
Üdv,
Volna egy garnitúra új bontatlan Ferodo Racing első fékbetétem FDB2006ST, 2990Ft, ha érdekel valakit (+36209684448)
cgabi, Kalfa, és Petyaa
mindhármatoknak azt tudom javasolni, mint már korábban másoknak is: irány az RSV fórum! Az ottaniak között van, aki már atomjaira szedte a karbis és az injektoros gépeket.
A közösség is aktív, bár a Pegaso topikban mostanában csak kérdésre reagálnak. Van egyébként külön Pegaso facebook csoport is, de van Aprilia FB csoport is, ahol sokkal többen vagyunk.
Eladó Strada modellekről is az RSV fórumon érdemes érdeklődni, mert könnyen lehet, hogy a korábbi tulajok még mindig olvassák a topikot!

http://www.rsvforum.com/forumH...
Sziasztok

Tud valaki eladó pegaso strada-ról? (csak strada érdekel) Venni szeretnék egyet és amit a piacon tálok azok egyenlőre nem győztek meg. Minden infót megköszönnék! Ha privát üz kérlek ide: peterszabo84@gmail.com
Köszönöm
Sziasztok!

Nemrég lettem Pegaso tulajdonos, rengeteg a kérdés bennem, de a legfőbb hogy hogy tudnánk egy élő közösséget építeni ahol kicserélhetjük infóinkat megoszthatjuk motoros örömeinket bánatunkat.
Igy az lenne a kérdésem hogy az FB. létrehozhatnánk egy aktív csoportot , ha van rá ingerencia!
Várom az észrevételeket.
Üdv,
Atesz
Sziasztok,
Aprilia Pegaso vásárlás előtt állok és szeretnék tanácsot kérni hogy a karbis vagy az injektoros mellett maradjak? Fogyasztás, dinamizmus, megbízhatóság szempontjából.
Köszönöm előre is a segítséget.
Hát a motoromhoz még 1 hétig biztos nem jutok ki, szóval addig tuti nem tudom megnézni, de szerintem úgy, ahogy a rajzon van (21, 25, 20)
Helló! Tudnál segíteni egy fénykép erejéig? A képen levő távtartók hogy jönnek sorrendbe? Mert nem egyértelmű. igen szarul áll a hátsó idomom.Ugyanis úgy vettem a mocit hogy ezek nem voltak bent mint még sok minden más.
#MotorosVandor - 2018 Évad nyitás
Beszélek kicsit a tavalyi évről, és arról, hogy mennyi JÓ videóval fogom idén a feliratkozóim meglepni! Drukkoljatok, hogy mind meg tudjam csinálni!

http://youtu.be/F_54a4qA1eg
Üdv Mikdenkinek! Segítségre lenne szükségem mert nem jutok dűlőre egy 97 es pegaso 650 el. 7700 km van a motorban ládákban jött mert benzines olajjal ment és főtengelyes lett. Kapott uj főtengelyt egy uj lendkereket egy uj cdit meg tömitéseket. Azt produkálja hogy csak szivatoval megy azzal is alig, a karbiba bele prúszköl meg néha meg is áll. 20 mp után felizzik mind a 2 kipufpgo könyök. A vezérlés már az összes létező helyen volt ahova lehet rakni és sehogy sem jo. Kompresszio van szelepek zárnak. Már 1 hete csak ezzel a hibával foglalkozom de nem jövök rá. A régi cuccai közt volt 1 elolvadt suber suber megvezető meg a légszürő gumi. Ez mind el volt olvadva. Járt már így valaki?
RSV fórumon érdeklődj, ott van pár hozzáértő arc
http://www.rsvforum.com/forumH...
Szia!Látom Pegasod van! Talán tudnál segíteni nekem.az a gond a macival,egyébként most vettem,hogy a műszerfalról nem veszi le az áramot ha a gyújtáskapcsolót az off állásba fordítom,ez azt jelenti hogy a motor megáll ha be van indítva és a műszerfal világítást is leveszi csak éppen a kijelző él.Ha esetleg tudsz valakit vagy tudsz segíteni megköszönném.
KATTINTÁS ELŐTT KÉRLEK OLVASD EL!

Mifelénk úgy telnek az esték, hogy apa mesél elalvás előtt. A mai mesék nem igazán tetszenek, ezért mindig saját történetet találok ki. Egy ilyen alkalommal a motorom életútját meséltem el kislányomnak. Ehhez csináltam egy montázst, hogy motoros és gyermek egyaránt kedvét lelhesse benne. :)

A MESE PICI GYEREKEKNEK SZÓL!
Altatónak találtam ki, ennek megfelelő a felépítése és a tempója is! Csak akkor kattints, ha ezt tudomásul veszed, magad is gyermek vagy, esetleg aludni készülsz! :)

A videóban a saját Pegasomon kívül szerepel még Aprilia (Caponord), BMW (R1200GS, F800GS), Ducati (Multistrada), Honda (Africa Twin, Transalp), Husqvarna (701), Kawasaki (KLR), KTM (790 és 990 Adventure) Moto Guzzi, Suzuki (V-Strom), Triumph (Tiger XC), Yamaha (XT660Z Tenere, T7)

#MotorosVandor - Motoros esti mese gyermekemnek

http://youtu.be/TncD5raKleo
Szia!
Kiderült, mi volt a gond? Nekem is ezt produkálja. Ha nedves az idő, lemegy a gyújtás... Lehet, szimplán csak rossz a gyújtáskábel, s valahol letestel idő előtt?
Sziasztok!
Van elfekvőben 1pár Aprilia Pegaso 55mm hosszú szívócsonkom, - Az enyémhez (92 -évjáratú GA, fekete blokkos) nem lett jó, rövid. Talán 94-évj- tól felfelé jó..
Akit érdekel 16.000 ft. (a kettő)- bontott,-de jó állapotú-repedés mentes!- szilikonozva
Vagy csere érdekel ugyan ilyen állapotú 60mm-re. Ha érdekel hívj a 202562331 tel. számon.
Üdv: Z.